Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 2 of 2 1 2
#3342741 - 07/15/11 10:38 PM Re: Still a very stuttery game for me [Re: KRT_Bong]  
Joined: Jul 2007
Posts: 314
nats Offline
Member
nats  Offline
Member

Joined: Jul 2007
Posts: 314
Pocklington UK
Originally Posted By: KRT_Bong
ATI Radeon HD4850 512MB Graphics Card, that is your problem, you need a 1GB card or better, check my specs, I can run everything maxed and I'll get stutters over London but with a few settings on medium where they don't really have to be high and it works like a charm, and I run RoF all the way.


You could well be right but I cant afford another graphics card nor more ram at the moment maybe once the game is fixed. At the moment its just not worth it.


"It's life, Jim, but not as we know it!"

AMD Phenom II X6 (6x2.8Ghz Six Core) 12GB DDR3 RAM Nvidea Ti550 1Gb Graphics Card MS Sidewinder Forcefeedback 2 Joystick Windows 10 64bit

Games that I am playing:
Elite: Dangerous
Making History: The Great War
Strike Fighters II: Europe
Hearts of Iron 3
Fallout 4
Waterloo
Inline advert (2nd and 3rd post)

#3342963 - 07/16/11 09:38 AM Re: Still a very stuttery game for me [Re: nats]  
Joined: Jun 2008
Posts: 1,858
kilosierra Offline
Member
kilosierra  Offline
Member

Joined: Jun 2008
Posts: 1,858
The very north of Germany
Or you could through money at your PC only to find out, it`s still not running fluid.

I get an average of 40 fps (min 13, max 60, but that might due to Vsync on) in the Black Death track, which should be cool for a sim, but the game stutters too much for really enjoying it.


i7 6700k @ 4,0 GHz
GTX1070
Asus Z170 Pro Gamer
16 GB RAM
500 GB Crucial CT500MX200 SSD
Toshiba DT01ACA300 HDD
Samsung SyncMaster BX2450 LED
W10 64
#3342987 - 07/16/11 11:17 AM Re: Still a very stuttery game for me [Re: kilosierra]  
Joined: Feb 2001
Posts: 1,601
ATAG_Snapper Offline
Member
ATAG_Snapper  Offline
Member

Joined: Feb 2001
Posts: 1,601
Kitchener, Ontario, Canada
Originally Posted By: kilosierra
Or you could through money at your PC only to find out, it`s still not running fluid.

I get an average of 40 fps (min 13, max 60, but that might due to Vsync on) in the Black Death track, which should be cool for a sim, but the game stutters too much for really enjoying it.


Kilosierra, did you do the Launcher.exe tweak? That cured the stutters on my system.

1. Right click on Launcher.exe
2. Select (left click) on Compatability tab
3. Select "Disable desktop composition"
4. Click on "Apply"


-------------------------------------------------------------------------------------------------
My system: i7 4770K @ 3.5 MHZ, Win 10 64-bit, 24 Gig DDR3, Gigabyte GTX 970 4 Gig, Thrustmaster Warthog HOTAS, CH Quadrant, Saitek Combat Pedals, Track IR 5, LG 55” 4K LED TV
#3343018 - 07/16/11 12:53 PM Re: Still a very stuttery game for me [Re: nats]  
Joined: Jun 2008
Posts: 1,858
kilosierra Offline
Member
kilosierra  Offline
Member

Joined: Jun 2008
Posts: 1,858
The very north of Germany
Hi Snappers,

yup, but no joy for me. THX for helping anyway.


i7 6700k @ 4,0 GHz
GTX1070
Asus Z170 Pro Gamer
16 GB RAM
500 GB Crucial CT500MX200 SSD
Toshiba DT01ACA300 HDD
Samsung SyncMaster BX2450 LED
W10 64
Page 2 of 2 1 2

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Just a little feel good flying thing
by Nixer. 02/18/20 12:37 AM
Now, This is Cool (Even if it WAS a Dog)
by vonBaur. 02/18/20 12:37 AM
HITMAN 2, et al
by DBond. 02/17/20 01:52 PM
I didn't know this. Women Top Guns.
by NoFlyBoy. 02/17/20 03:46 AM
Betelgeuse
by Red2112. 02/16/20 11:35 PM
Heck just a good jam
by rwatson. 02/16/20 01:57 PM
EPIC Games = epic PITA
by Dunolde. 02/15/20 09:05 PM
WWII Nose Art
by F4UDash4. 02/15/20 01:25 AM
weird ads i only see at Simhq
by Ajay. 02/15/20 12:53 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0