Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 2 of 2 1 2
#692498 - 08/28/03 04:49 AM Re: FCJ no joy for me.  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


The only problem with the control panel is that on a few systems the app would run off the edge of the screen not showing all of the controls, this is a resolution problem and will be dealt with in the upcoming FCJ update.


Quote:
Originally posted by VF-2 John Banks:
Ah thanks, and what about the problem of not being able to use the FCJ control panel? Maybe that problem might only show during the installation progress and not after the game has been installed. I just hope that i wont be part of the 3 men club who couldn't use that CP during the installation.

What happens when you install the FCJ into a non english game version? Will it convert the whole text into english?

Inline advert (2nd and 3rd post)

#692499 - 08/28/03 12:01 PM Re: FCJ no joy for me.  
Joined: Dec 2002
Posts: 2,499
VF-2 John Banks Offline
Member
VF-2 John Banks  Offline
Member

Joined: Dec 2002
Posts: 2,499
Berlin, Germany
Ok it seems that the CP can't run the non english RB exe files. But is that a problem? When you make all the changes to the settings in the CP, you could then start RB via the RB folder. I guess that wont effect the settings heh?


Intel Core I7-4790K @ 4x4GHz (oc'ed to 4x4,5 GHz on air)
be quiet! Dark Rock Pro 3 CPU Cooler (250W TDP)
ASUS Z97-C motherboard
ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5
ASUS ROG Xonar Phoebus Solo Soundcard, PCIe
2 x 4GB GEIL DDR3 Value RAM
ANTEC PSU (750W)
Toshiba 37" LCD TV (1920x1080x32)
Win 7 Home Pro (64bit)
240 GB Corsair SSD (Force Series 3)
TrackIR4 Pro
HOTAS Cougar + "Uber NxT advanced" gimbal mod
SIMPED F-16 Pedals
SAITEK Throttle Quadrant
A2 leather jacket & leather gloves
#692500 - 08/28/03 01:04 PM Re: FCJ no joy for me.  
Joined: Jul 2001
Posts: 1,558
Dumbo Offline
Member
Dumbo  Offline
Member

Joined: Jul 2001
Posts: 1,558
Titletown USA
Quote:
Originally posted by LW_Herr Mac:
I'm getting 40-50 FPS curing combat, 80-90 FPS while just flying around.
I should amend this post based on further experience with Full Canvas Jacket...

I get the above-mentioned FPS in "Fly Now" mode. In "Campaign" mode, they do drop significantly...down to around 20-25 FPS in combat and 40-50 FPS while cruising at alt. However, even then the game play feels pretty smooth...I have no complaints.


Dumbo
pilot

Intel Core i7-6700 processor 3.4 Ghz
Asus Strix GeForce GTX960 4GB graphics card
Kingston 240GB SSD hard drive
Gigabyte Z170X GAMING 3 mobo
Cougar RS 650 watt power supply
Kingston 8GB PC4-2133 desktop RAM
Windows 10 Premium 64 OEI
24" Dell LCD monitor
CH Fighterstick/ProPedals
TrackIR 5-Pro
#692501 - 08/28/03 04:24 PM Re: FCJ no joy for me.  
Joined: May 2001
Posts: 415
LE Heureux Offline
Red Baron ESC 124
LE Heureux  Offline
Red Baron ESC 124
Member

Joined: May 2001
Posts: 415
NE Colorado USA
Kess wrote:
>>The only problem with the control panel is that on a few systems the app would run off the edge of the screen not showing all of the controls...>>

The easy fix is to up your monitor resolution so the control panel fits on the screen. Once you can see the save settings button the CP works fine. You can revert to your prior monitor resolution after using CP if you want.

Start>Settings>Control Panel>Display is how to get to the resolution settings if you aren't aware...


Au revoir en l'air...S!
Hex
#692502 - 08/28/03 04:27 PM Re: FCJ no joy for me.  
Joined: Dec 2002
Posts: 2,499
VF-2 John Banks Offline
Member
VF-2 John Banks  Offline
Member

Joined: Dec 2002
Posts: 2,499
Berlin, Germany
Well, the highest possible resolution for my Monitor is 1280x1024x32 which i am using all the time. If the CP is still too large, then i'll have a problem ;\) .


Intel Core I7-4790K @ 4x4GHz (oc'ed to 4x4,5 GHz on air)
be quiet! Dark Rock Pro 3 CPU Cooler (250W TDP)
ASUS Z97-C motherboard
ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5
ASUS ROG Xonar Phoebus Solo Soundcard, PCIe
2 x 4GB GEIL DDR3 Value RAM
ANTEC PSU (750W)
Toshiba 37" LCD TV (1920x1080x32)
Win 7 Home Pro (64bit)
240 GB Corsair SSD (Force Series 3)
TrackIR4 Pro
HOTAS Cougar + "Uber NxT advanced" gimbal mod
SIMPED F-16 Pedals
SAITEK Throttle Quadrant
A2 leather jacket & leather gloves
#692503 - 09/10/03 04:04 PM Re: FCJ no joy for me.  
Joined: Feb 2001
Posts: 228
Shadowcat Offline
Member
Shadowcat  Offline
Member

Joined: Feb 2001
Posts: 228
Quote:
Originally posted by dwitt:
I have an AMD K6-2 500 with 196 ram and a voodoo 4 4500 card. [...] when I went into campaign to play, the slide show began.
I'm guessing that campaign mode is also considerably more CPU-intensive than the Fly Now mode is, and that FCJ adds somewhat significantly to the CPU hit (especially if the OpenGlide wrapper is given a tougher work-out -- although I guess you're using native Glide with a V4?), so I would have to speculate that one of the problems here may be your CPU -- the old K-6 series are definitely not considered serious performers these days, I'm afraid (the earlier comparison with a P3-1000 is not exactly apples and apples!)


--
Shadowcat
One of Many
Page 2 of 2 1 2

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
HMS Northumberland
by RedOneAlpha. 02/26/24 09:01 AM
Eagle Cams
by NoFlyBoy. 02/25/24 07:20 PM
For us old farts
by oldgrognard. 02/25/24 02:03 PM
Forty Four Years Ago....
by F4UDash4. 02/23/24 02:40 AM
Live Moon Landing: NOW
by F4UDash4. 02/22/24 10:46 PM
Excalibur
by PanzerMeyer. 02/22/24 07:29 PM
SimHQ Formula 1 Fantasy League
by DBond. 02/21/24 05:48 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0