Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 1 of 2 1 2
#689045 - 09/20/02 03:31 PM Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Where can I buy Red Baron 3D??? I'm from Holland and can't find it anywhere!? I don't have a creditcard, so I can't buy at american online stores... Can anyone help me? Maybe someone can make a copy for me (I'll pay, duh) or can I download it from somewhere??

Inline advert (2nd and 3rd post)

#689046 - 09/20/02 04:04 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  
Joined: Feb 2001
Posts: 582
Jensen Offline
Neilist
Jensen  Offline
Neilist
Member

Joined: Feb 2001
Posts: 582
Give,Denmark
You can get a used copy here:

http://www.2ndgames.dk/forside.asp



------------------
Jensen.(aka Falcons_DocJens)
"Stop that polish chit-chat, and steer 2-3-0!"
Falcon Squadron


Jensen aka EAF331_Jens
"Stop that polish chatter, and steer 2-3-0!"

#689047 - 09/20/02 05:06 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


I cannot select any other country then Norway on that site..... ??? I'm from the Netherlands.................?

#689048 - 09/20/02 06:40 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


RB3D for sale
http://www.interactcd.com/ Under war games
http://www.cdaccess.com/html/quick/redbar3dpr.htm
http://www.sold-out.co.uk/soldout/products/redbaron.html
Gametz used

Someone had it somewhere free for DL. I'll check around.

RAF_Droops

#689049 - 09/20/02 09:50 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Download from my ftp


ftp://winklesworld.dyndns.org


Cheers!

#689050 - 09/21/02 12:22 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Thanks mate, downloading it as we speak! I can't wait!

#689051 - 09/22/02 03:40 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  
Joined: Apr 2006
Posts: 40
Flybert Offline
WingWalkers Staff
Flybert  Offline
WingWalkers Staff
Junior Member

Joined: Apr 2006
Posts: 40
California
Thanks for that Sold Out link Droops , those suckers used..errrr...stole graphics from my website on their box .. a screenshoot of my WingWalkers sky colors Camel on BvH's DH5 (so odd)

I might be owed a few cents per sale

#689052 - 09/22/02 07:56 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Quote:
Originally posted by Flybert:
Thanks for that Sold Out link Droops , those suckers used..errrr...stole graphics from my website on their box .. a screenshoot of my WingWalkers sky colors Camel on BvH's DH5 (so odd)

I might be owed a few cents per sale



What's this? Someone using my aircraft??

LINK PLEASE!


#689053 - 09/24/02 06:30 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


So Kamz Did it work?

#689054 - 09/24/02 06:46 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  
Joined: Aug 2000
Posts: 2,906
tn_prvteye Offline
Captain Awesome
tn_prvteye  Offline
Captain Awesome
Senior Member

Joined: Aug 2000
Posts: 2,906
Nash'Vegas, TN, USA
Hey, can I get in on some of this action BonvonWinkle ...I can't find my copy...


"Only an alert and knowledgeable citizenry can compel the proper meshing of the huge industrial and military machinery of defense with our peaceful methods and goals, so that security and liberty may prosper together."
-Dwight D Eisenhower
#689055 - 09/24/02 07:54 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  
Joined: Jan 2001
Posts: 1,967
Hentzau Offline
Member
Hentzau  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 1,967
Tampa, Florida USA
I've heard of at least 2 of the RB3D from Sold Out having problems installing on XP systems. The glidos guy for one and also I read about it in one of those UK Flight Sim mags(not sure the exact title and not 100% sure it was Sold Out) from about a month ago. That magazine just said that RB3D wasn't compatable with XP which we all know to be wrong. If anyone gets one from there let us know how it turns out.

#689056 - 09/24/02 09:17 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Yeah! It works excellent!! I copied it all on a CD and now it even recognizes it as an original CD

Thanks a whole lot!

#689057 - 09/24/02 09:47 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Go ahead thats why I have it up. But sometimes at night I do some online gaming so I have to shut it down for that. Other than that its up 24/7.

#689058 - 09/24/02 10:25 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Quote:
Originally posted by Hentzau:
"That magazine just said that RB3D wasn't compatable with XP which we all know to be wrong."


RB is sensitive, not stupid! LOL!


#689059 - 09/24/02 10:32 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  
Joined: Apr 2000
Posts: 538
Decca Offline
Member
Decca  Offline
Member

Joined: Apr 2000
Posts: 538
Ottawa Canada
BonvonWinkle,
Thanks for the D'load.
I grabbed it last month from your ftp.

I have a big problem though...
I can't get the installer to run!
There is a process thats hanging (wowexec)
The patch wont install as well, saying it cant find RB on my machine.
I can run it off of the CD but get a ctd when I try to run a campaign.
I'm running XP Home P4@2ghz/768 ram GeForce4 4600.

Is there any way to get the installed directory structure and the relevant reg keys mailed to me or listed here?
I would apreciate it.
Thanks again sir!!
Decca

My email is cblak0519@rogers.com


Decca
#689060 - 09/25/02 02:17 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Yea Fly, I remember seeing the screenshot that was posted using yours and Mr. Helton's work. Certainly wasn't very nice of them to use that for commercial purposes without permission. A letter to them certainly wouldn't hurt.

Droops

#689061 - 10/02/02 02:04 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  
Joined: Aug 2002
Posts: 188
southernman Offline
Member
southernman  Offline
Member

Joined: Aug 2002
Posts: 188
mobile,al usa
Hey Baron I'm getting 5 hour download time for the Red Baron file and I'm on DSL. Something up on your end? Shouldn' be much more than a 10 - 15 minute I would think.

#689062 - 10/02/02 05:53 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


You mean me I think. And I think thats about right for a 260+ file with my 16k/sec upload

#689063 - 10/02/02 06:06 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Quote:
Originally posted by southernman:
Hey Baron I'm getting 5 hour download time for the Red Baron file and I'm on DSL. Something up on your end? Shouldn' be much more than a 10 - 15 minute I would think.


I test-downloaded ROTJ II the other day & everything was normal.

I reccomend using DAP to download the files.

#689064 - 10/05/02 01:04 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Hi. I started downloading about 11 hours ago and everything was fine, but now the download won't restart (using Flashget).
Has the file been deleted?
And if it has could pleeeeeassse (gets doown on kness and begs ) put it back up?

Thanks

#689065 - 10/05/02 01:36 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Quote:
Originally posted by Mossey:
Hi. I started downloading about 11 hours ago and everything was fine, but now the download won't restart (using Flashget).
Has the file been deleted?
And if it has could pleeeeeassse (gets doown on kness and begs ) put it back up?

Thanks


Which one, Mossy? Red Baron or ROTJ?

#689066 - 10/05/02 02:28 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Red Baron.
What is ROTJ?

#689067 - 10/05/02 12:25 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Quote:
Originally posted by Mossey:
Red Baron.
What is ROTJ?


I'm glad you asked!



ROTJ stands for "Revenge of the Jastas" and takes place just after the death of Max Immelmann, much beloved by Germany.

This UOP (unofficial patch) replaces all of the stock aircraft & some of the other objects as well.

In fact, it contains everything you need except for new terrain.



You can get it here:

http://benchmarksims.com/ROTJ/rotj.htm


#689068 - 10/05/02 11:50 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Bump

#689069 - 10/06/02 04:54 AM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Perhaps you could make a new topic explaining ROTJ's features.

#689070 - 10/07/02 05:33 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Should be up. I was out of town for a few days. Someones downloading it right now.

#689071 - 10/07/02 05:46 PM Re: Where can I get Red Baron 3d? Or from who?  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Quote:
Originally posted by Mossey:
Perhaps you could make a new topic explaining ROTJ's features.


I will endevor to create something!

S!


Page 1 of 2 1 2

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
April 8th Solar Eclipse
by NoFlyBoy. 03/03/24 11:40 PM
SimHQ TS down?
by Bohemond. 03/03/24 04:55 PM
'Shogun'; anybody?
by BD-123. 03/02/24 11:18 AM
Fighter ace causes of death
by PanzerMeyer. 02/27/24 06:46 PM
HMS Northumberland
by RedOneAlpha. 02/26/24 09:01 AM
Eagle Cams
by NoFlyBoy. 02/25/24 07:20 PM
For us old farts
by oldgrognard. 02/25/24 02:03 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0