Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#678125 - 10/23/01 01:34 AM How???? Screenshots  
Joined: Dec 2000
Posts: 694
Speedbrake Offline
Member
Speedbrake  Offline
Member

Joined: Dec 2000
Posts: 694
Fort Worth, TX, USA
Okay, forgive an old fart but I don;t remember the command for taking screenshots in hornet Korea. I assume it is the same for PSF. What is the keycommand(s) and where are the bmps stored?

Thanks!


"Growing Old Is Mandatory - Growing Up Is Optional"
Inline advert (2nd and 3rd post)

#678126 - 10/23/01 02:13 AM Re: How???? Screenshots  
Joined: Oct 2000
Posts: 1,765
Toothpick Offline
Member
Toothpick  Offline
Member

Joined: Oct 2000
Posts: 1,765
California, USA
Hmmmmmm, I didn't know there was a hot-key for taking a screenshot.

I have been using the "Print-Screen Key" on
my keyboard and then after finishing the game I would then open *MS-Paint* program and
click on 'Paste'.



------------------
***GOD BLESS AMERICA***

AMD-TBird 1.33g/@266fsb
512-pc133 ram
Win98se
40g/seagate-HDD ATA100
27gIBM-HDD ATA66
TDK-Burner 161040X
CD52x Sony
KK266+ mobo
DX8a
GeForce-3
TB-SantaCRUZ
21" Viewsonic-P815
HSF-Swiftech MC462-A
HOTAS, are: analog
CH-Products Fighter stick
CH-Products Pro Throttle


AMD64 4000+
MSI 7800GTX
Creative X-FI
2G of Kingston ram
Gigabyte GA-K8N PRO-SLI mobo
Logitech G-15 gaming keyboard
Logitech Z5500s
#678127 - 10/23/01 03:07 AM Re: How???? Screenshots  
Joined: Oct 1999
Posts: 789
Pretzel Offline
Member
Pretzel  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 789
Texas
Speedbrake,

The key command to grab screen shots is:

Ctrl G

This dumps a .BMP in the main Korea or Xicat dir.

Pretzel

[This message has been edited by Pretzel (edited 10-22-2001).]


Pretzelworks - We dont make the sim, we make it better.
Soon to open > FA18Hornet.net and FA18SuperHornet.net
#678128 - 10/23/01 03:47 AM Re: How???? Screenshots  
Joined: Oct 2000
Posts: 1,765
Toothpick Offline
Member
Toothpick  Offline
Member

Joined: Oct 2000
Posts: 1,765
California, USA
Thanks for the heads-up Pretzel


AMD64 4000+
MSI 7800GTX
Creative X-FI
2G of Kingston ram
Gigabyte GA-K8N PRO-SLI mobo
Logitech G-15 gaming keyboard
Logitech Z5500s
#678129 - 10/23/01 12:59 PM Re: How???? Screenshots  
Joined: Dec 2000
Posts: 694
Speedbrake Offline
Member
Speedbrake  Offline
Member

Joined: Dec 2000
Posts: 694
Fort Worth, TX, USA
Thanks again Pretzel! You sir are a scholar and a gentleman - and there aren't many of us left!

After loading your Crowded Deck mission on my machine I just have to take some screenshots!

I've many been flying Jane's F/A-18, Combat Flight Simulator 2, and Enemy Engaged Comanche vs Havoc so keycommands are a bit of a blur. Thanks again!



[This message has been edited by Speedbrake (edited 10-23-2001).]


"Growing Old Is Mandatory - Growing Up Is Optional"

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Shiny American Rocket, cheaper by the dozen
by Nixer. 05/06/21 12:48 AM
House of the Dragon
by PanzerMeyer. 05/05/21 05:45 PM
Some funny Facebook observations
by PanzerMeyer. 05/05/21 11:53 AM
Chinese Rocket
by carrick58. 05/05/21 12:26 AM
Hope everyone is having a good day
by oldgrognard. 05/04/21 02:09 PM
A long strange trip it's been
by rwatson. 05/03/21 04:31 PM
Remember when???
by Bill_Grant. 05/02/21 02:15 PM
Hard day at work
by Chucky. 05/01/21 11:52 PM
The power of lucid dreaming...
by Dart. 05/01/21 02:50 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0