Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 2 of 2 1 2
#660169 - 07/15/03 08:17 PM Re: janesww2fighters.net update  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Try it again. The download should work now. A few of the images got corrupted, so they won't be visible on the page yet. But the file should download now.

Inline advert (2nd and 3rd post)

#660170 - 07/15/03 09:26 PM Re: janesww2fighters.net update  
Joined: Jul 2003
Posts: 1,392
Wolfbiscuits Offline
Member
Wolfbiscuits  Offline
Member

Joined: Jul 2003
Posts: 1,392
Scotland
Cheers Buc, got the smoke!
\:\)

#660171 - 07/15/03 09:36 PM Re: janesww2fighters.net update  
Joined: Dec 2001
Posts: 338
swambast Offline
Member
swambast  Offline
Member

Joined: Dec 2001
Posts: 338
Michigan, USA
I still can't get the W2K fix, but I'm a patient man and appreciate all you've gone through so far. ;\)


Regards, Steve

Q9450(2.66Ghz@1333FSB), 4GB DDR2-800MHz Dual Chnl, 512MB NVIDIA GeForce 8800GT, Raptor 74GB 10K HDD, Hitachi 51F59 51" DPTV, Creative SB X-Fi XtremeGamer, Saitek X52, CH Rudder Peds, TrackIR 3, WinXP Pro/SP3
#660172 - 07/16/03 03:01 AM Re: janesww2fighters.net update  
Joined: Jan 2003
Posts: 446
nearmiss Offline
Member
nearmiss  Offline
Member

Joined: Jan 2003
Posts: 446
swambast

I noticed your setup mentions you have XP home OS. I had a lot of issues with WW2F using Win2K. I couldn't get the joystick and the mission builder to work at the same time. In other words, if the stick worked the MB didn't and vs vs.

I just loaded and setup up WinXP PRo and everything works great.

Also, the Win2K fix as I recall didn't do zip to resolve all my Win2K issues. If I'm not mistaken all I could see was the Options in the WW2F. Not much help for the problems I was having.

Fact of the matter is...I finally gave up and took WW2F off my HDD.

The Win XP Pro is actually turning into the best thing I've done for running all the old Win95/98/ME Combat flight sims.

------------------ \:D

#660173 - 07/16/03 05:25 PM Re: janesww2fighters.net update  
Joined: Dec 2001
Posts: 338
swambast Offline
Member
swambast  Offline
Member

Joined: Dec 2001
Posts: 338
Michigan, USA
nearmiss,

Thanks for your comments. I have WW2F on my XP machine, and it does work just fine. I wanted to load it on another W2K computer I have, to use for testing purposes, but it won't even start! If I can't get it to work easily, I'm just going to forget about it, it's not that big of a deal. Thanks again for posting your experience!


Regards, Steve

Q9450(2.66Ghz@1333FSB), 4GB DDR2-800MHz Dual Chnl, 512MB NVIDIA GeForce 8800GT, Raptor 74GB 10K HDD, Hitachi 51F59 51" DPTV, Creative SB X-Fi XtremeGamer, Saitek X52, CH Rudder Peds, TrackIR 3, WinXP Pro/SP3
Page 2 of 2 1 2

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Pride Of Jenni race win
by NoFlyBoy. 04/15/24 12:22 AM
It's Friday: grown up humor for the weekend.
by NoFlyBoy. 04/12/24 01:41 PM
OJ Simpson Dead at 76
by bones. 04/11/24 03:02 PM
They wokefied tomb raider !!
by Blade_RJ. 04/10/24 03:09 PM
Good F-35 Podcast
by RossUK. 04/08/24 09:02 AM
Gleda Estes
by Tarnsman. 04/06/24 06:22 PM
Food Safety and Bad Roommates
by KRT_Bong. 04/04/24 02:16 AM
Incredible historical ironies
by PanzerMeyer. 04/03/24 01:56 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0