Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#562197 - 08/13/01 03:52 AM "HOT POTATO"  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


Perhaps RAGE should change the title of their latest release in the Flight Sim arena.
Took Typhoon home on Friday, it crashed 2 minutes into the first flight.
Did a cold re-boot, ran the game again, CRASHED the system right-off.
Copied the patch .exe file into the game, it kept saying to "insert CD-ROM".
Swapped the original .exe back into the dir, hit "GO" . . . Crash & Burn!
Uninstalled, deleted EVERY Rage/Typhoon reference I could find & ran back to Gamespot with a receipt & shoved the game down their throats for a full refund!
"Amen!". I'll wait till Manteau cracks the TAW code, thank you very much!

------------------

Inline advert (2nd and 3rd post)

#562198 - 08/13/01 04:50 AM Re: "HOT POTATO"  
Joined: Jan 2001
Posts: 604
Uroboros Offline
Member
Uroboros  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 604
Brooklyn, NY
Quote:
Originally posted by Bogeyhound:
Perhaps RAGE should change the title of their latest release in the Flight Sim arena.
Took Typhoon home on Friday, it crashed 2 minutes into the first flight.
Did a cold re-boot, ran the game again, CRASHED the system right-off.
Copied the patch .exe file into the game, it kept saying to "insert CD-ROM".
Swapped the original .exe back into the dir, hit "GO" . . . Crash & Burn!
Uninstalled, deleted EVERY Rage/Typhoon reference I could find & ran back to Gamespot with a receipt & shoved the game down their throats for a full refund!
"Amen!". I'll wait till Manteau cracks the TAW code, thank you very much!



Ummm...what are your system specs, what graphic card are you using? What drivers? Etc..etc. Since the game is/was working for probably 95% of the people who tried; forgive me if I lean towards not blaming the game for your problems.

What exactly do you mean by saying you "Copied the patch .exe file into the game"? If you bought the game Friday it's already been using the latest patched file.

#562199 - 08/13/01 05:11 AM Re: "HOT POTATO"  
Joined: Jun 2001
Posts: 7,444
Mad Max Offline
survivor
Mad Max  Offline
survivor
Hotshot

Joined: Jun 2001
Posts: 7,444
NSW, Australia
You were probably clicking on the exe file in the Typhoon directory.

The manual tells you to click on the desktop icon.


"You'll never take me alive" said he,
And his ghost may be heard if you pass by that billabong
"Who'll come a Waltzing Matilda with me?"



#562200 - 08/13/01 11:20 AM Re: "HOT POTATO"  
Joined: May 2001
Posts: 1,900
valleyboy Offline
Member
valleyboy  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 1,900
Aberdare, Wales, UK
Did you try adding "no-intro" to the command line in the short cut, what version of directx are you using....... you seem to be a little to eager to have goten rid of it. As Uroboros said, this thing has ran on over 95% of peoples PC's....... so most likely it was out of date drivers, or directx.....not the software.

[This message has been edited by valleyboy (edited 08-13-2001).]


"The engines are overheating, and so am I!!, we either make a move, or blow up!, So which is it to be?!"
----------------------------------
"It is better to keep one's mouth shut and be thought a fool than to open it and remove all doubt."
#562201 - 08/13/01 01:31 PM Re: "HOT POTATO"  
Joined: May 2006
Posts: 2
Vaider-Raider Offline
Junior Member
Vaider-Raider  Offline
Junior Member

Joined: May 2006
Posts: 2
I have to admit Bogeyhound....

You do seem eager to dump the game without giving it a chance...

Technically I never had a problem with Typhoon.. and from what I've read on the boards over the past few months ... I put your experience soley down to your computers inablility to run the game... not the games inability to run on your computer.

Personally I feel that is the kind of biasm that should be avoided in forum posts.

cheers,
Ian.



------------------
Vaider-Raider

"I'm right here,
because I'm not all there"

#562202 - 08/14/01 01:54 AM Re: "HOT POTATO"  

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


I've got a PIII 450, 128 Sdram, Geforce 32 meg with LATEST Detonator drivers.

I tried clicking both the Icon and the exe file, but I didn't realize the version I bought last week was a new "patched" version.

Funny . . . the patch I downloaded was several "k" smaller than that on the CD?

I've got DirectX 8.0, and I avoided letting Typhoon install version 7 as I am content with 8.0.

Perhaps I dropped the hot potatato a bit too soon, the SIM was gorgeous when I DID get into it, it just seemed to take 15 or 20 redundant steps to get through the arming and taxiing "movies" with no clear direction as to when the sim itself would allow ME to take-over.

I think when I actually got up in the air, it was a complete accident. . . the manual was not much help either.

I guess I'll keep my eyes glued to this forum, (I visit the TAW site daily), and when my life is less clutterd & trouble free, I can always pick up a copy of Typhoon again . . .

Thanx for the feedback guys! Gary.

------------------


Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
SimHQ Formula 1 Fantasy League
by DBond. 02/21/24 05:48 PM
Brand New, 26 Year Old, House for Sale
by F4UDash4. 02/18/24 11:52 AM
E Commerce Results Filtering
by F4UDash4. 02/17/24 11:43 AM
MS to end W10 support in Oct. 2025
by Red2112. 02/15/24 09:44 PM
Your top 5 RPG's of all time?
by PanzerMeyer. 02/15/24 01:13 PM
Cold War Posters
by F4UDash4. 02/15/24 01:43 AM
Some twisted humor
by oldgrognard. 02/14/24 10:05 PM
MSFS 2020 Dune
by Red2112. 02/13/24 09:49 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0