Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#4566373 - 04/28/21 04:29 PM ? on Consolidated Custom Facilities Mods use  
Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Robert_Wiggins Online smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Robert_Wiggins  Online Smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Hotshot

Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Lindsay, Ontario, Canada
Hi folks;

I could use some help here. I would like to establish just how many of the WOFFers are using the "Consolidated Custom Facilities Mods" that are hosted on Sandbagger's web site and in addition which version of WOFF you are currently running (BH&H II, PE, UE, or Other).

If you are a user of the mods, would you kindly identify yourself in this thread and what version of WOFF you currently run.

Best Regards


(System_Specs)
Case: Cooler Master Storm Trooper
PSU: Ultra X3,1000-Watt
MB: Asus Maximus VI Extreme
Mem: Corsair Vengeance (2x 8GB), PC3-12800, DDR3-1600MHz, Unbuffered
CPU: Intel i7-4770K, OC to 4.427Ghz
CPU Cooler: Cooler Master Seidon 240M Liquid CPU Cooler
Vid Card: ASUS GTX 980Ti STRIX 6GB
OS and Games on separate: Samsung 840 Series 250GB SSD
Monitor: Primary ASUS PG27AQ 4k; Secondary Samsung SyncMaster BX2450L
Periphs: MS Sidewinder FFB2 Pro, TrackIR 4

#4566381 - 04/28/21 04:46 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Mar 2011
Posts: 749
VonS Offline
WWI Flight Sims on a Mac
VonS  Offline
WWI Flight Sims on a Mac
Member

Joined: Mar 2011
Posts: 749
Currently I am "flying" the custom consolidated facilities mods in my WOFF PE 5.03 and also in my FrankenWOFF 4.18 (PE aircraft and landscapes backported into 4.18, WOFF UE). They work great in both installs - and I am using the PE-version of the facilities mods in both installs, with no trouble. Also good is that standalone facilities mod with trees, and labelled ver. 3.0 - that is still on Sandbagger's website - that one works nicely in ver. 4.18 with stock UE textures instead of the PE texture backport. The standalone ver. 3.0 facilities install also doesn't shave off any FPS when flying/landing around aerodromes, while the full facilities (consolidated) mods shave off about 5-6 FPS or so, when in the vicinity of aerodromes - but it is only a minor drop in FPS, at least on my rig, and can be further remedied by setting "v-sync" to on in the in-sim menu.

Cheers all,
Von S smile2

Last edited by VonS; 04/28/21 04:49 PM. Reason: Edited post.

// Installation instructions regarding WOFF UE/PE/BH&H2 on Macs (https://tinyurl.com/WOFFonMac) // WOFF/WOTR mods. (https://tinyurl.com/WOFFWOTRmods) // VonS WOFF/WOTR mods. are tweaks of files that are © OBD Software. // FE2 FM & Realism mods. (https://tinyurl.com/FE2fms) // RoF United AI/DM & Other mods. (https://tinyurl.com/RoFmodsVonS) //
#4566393 - 04/28/21 06:42 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Oct 2012
Posts: 585
AceMedic88 Offline
Member
AceMedic88  Offline
Member

Joined: Oct 2012
Posts: 585
Niagara Falls, NY
I’ve always used it and plan on using it with BHaH II


I got fired as the door man at a sperm bank.
Apparently it's in poor taste to tell leaving customers "Thanks for coming."

Former U.S. Army Medic - SGT.
#4566394 - 04/28/21 06:45 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Robert_Wiggins Online smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Robert_Wiggins  Online Smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Hotshot

Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Lindsay, Ontario, Canada
Thanks for contributing your posts guys.
Ace, which WOFF do you run (UE, PE, or BH&H II).


(System_Specs)
Case: Cooler Master Storm Trooper
PSU: Ultra X3,1000-Watt
MB: Asus Maximus VI Extreme
Mem: Corsair Vengeance (2x 8GB), PC3-12800, DDR3-1600MHz, Unbuffered
CPU: Intel i7-4770K, OC to 4.427Ghz
CPU Cooler: Cooler Master Seidon 240M Liquid CPU Cooler
Vid Card: ASUS GTX 980Ti STRIX 6GB
OS and Games on separate: Samsung 840 Series 250GB SSD
Monitor: Primary ASUS PG27AQ 4k; Secondary Samsung SyncMaster BX2450L
Periphs: MS Sidewinder FFB2 Pro, TrackIR 4

#4566397 - 04/28/21 06:51 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Oct 2012
Posts: 585
AceMedic88 Offline
Member
AceMedic88  Offline
Member

Joined: Oct 2012
Posts: 585
Niagara Falls, NY
BHaH II


I got fired as the door man at a sperm bank.
Apparently it's in poor taste to tell leaving customers "Thanks for coming."

Former U.S. Army Medic - SGT.
#4566398 - 04/28/21 06:54 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Dec 2018
Posts: 251
Becker01 Offline
Member
Becker01  Offline
Member

Joined: Dec 2018
Posts: 251
Yes, BH&H2 (before UE and PE).

Greetings!

#4566405 - 04/28/21 07:12 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Jul 2012
Posts: 2,587
Adger Online smile
Senior Member
Adger  Online Smile
Senior Member

Joined: Jul 2012
Posts: 2,587
BH&H II, just installed it Robert after using it previously in UE and PE..It for me is a must have mod, great work pal. Im hoping fly very soon.


They shall grow not old, as we that are left grow old:
Age shall not weary them, nor the years condemn.
At the going down of the sun and in the morning
We will remember them.
#4566410 - 04/28/21 07:45 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Jul 2014
Posts: 2,074
Raine Offline
Member
Raine  Offline
Member

Joined: Jul 2014
Posts: 2,074
New Brunswick, Canada
Running it with BH&H2

#4566412 - 04/28/21 07:49 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Mar 2017
Posts: 101
Hermani Offline
Member
Hermani  Offline
Member

Joined: Mar 2017
Posts: 101
Aalter, Belgium
I am using it now for the first time with BH&H II , i endorse everything that further increases the historical accuracy of this sim.
Thank you for your contribution to make this sim even better.

#4566426 - 04/28/21 09:47 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: May 2012
Posts: 785
OvStachel Offline
Member
OvStachel  Offline
Member

Joined: May 2012
Posts: 785
Long Island, NY
I've had it for UE and PE. I plan on installing it on BH&HII

Best mod hands down


The Black Baron of Boistrancourt returns!!

I'd rather die fighting, than live for nothing. - Gen. G.S. Patton
#4566431 - 04/28/21 10:41 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Robert_Wiggins Online smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Robert_Wiggins  Online Smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Hotshot

Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Lindsay, Ontario, Canada
Thanks Folks, for responding.


(System_Specs)
Case: Cooler Master Storm Trooper
PSU: Ultra X3,1000-Watt
MB: Asus Maximus VI Extreme
Mem: Corsair Vengeance (2x 8GB), PC3-12800, DDR3-1600MHz, Unbuffered
CPU: Intel i7-4770K, OC to 4.427Ghz
CPU Cooler: Cooler Master Seidon 240M Liquid CPU Cooler
Vid Card: ASUS GTX 980Ti STRIX 6GB
OS and Games on separate: Samsung 840 Series 250GB SSD
Monitor: Primary ASUS PG27AQ 4k; Secondary Samsung SyncMaster BX2450L
Periphs: MS Sidewinder FFB2 Pro, TrackIR 4

#4566503 - 04/29/21 03:30 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Jul 2005
Posts: 208
Fubat Offline
Unashamed
Fubat  Offline
Unashamed
Member

Joined: Jul 2005
Posts: 208
London, UK
I'm running and loving it here with BH&H II

Regards.

Fube


Intel i9-10900X @5.0 Ghz
Intel Z490 Asus ROG MAXIMUS XII HERO WiFi
64 GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz
Evga Geforce RTX 3090 Ti FTW3 Ultra
ASUS ROG SWIFT PG43UQ 43" 3840x2160 VA 144Hz 1ms FreeSync/G-Sync HDR1000 LED Backlit Monitor
TIR 5 + Pro clip
TM Warthog Hotas & TM TPR Pedals
Soundblaster Super X-Fi GC7


#4566535 - 04/29/21 09:32 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Aug 2017
Posts: 192
mandrews Offline
Member
mandrews  Offline
Member

Joined: Aug 2017
Posts: 192
South Carolina
Used it with PE. Still running stock BH&H II; but I expect that to change.


i7-7700 @ 3.6GHz, 32GB DDR4 RAM, SSD (OS) + SSD (Games), GTX 1070 Ti, Acer Predator Z35p 3440x1440 GSync
#4566546 - 04/29/21 10:37 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Apr 2004
Posts: 2,391
Wodin Offline
Member
Wodin  Offline
Member

Joined: Apr 2004
Posts: 2,391
Liverpool
Do you have to keep swapping the mods out to match current career year?

#4566555 - 04/29/21 11:44 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Robert_Wiggins Online smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Robert_Wiggins  Online Smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Hotshot

Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Lindsay, Ontario, Canada
Wodin

Yes, as you advance from 1914 to 1917 you must swap the "1" series mods to the appropriate year.

This may change in the future as Panama Red is currently working on a possible solution..

Last edited by Robert_Wiggins; 04/29/21 11:45 PM.

(System_Specs)
Case: Cooler Master Storm Trooper
PSU: Ultra X3,1000-Watt
MB: Asus Maximus VI Extreme
Mem: Corsair Vengeance (2x 8GB), PC3-12800, DDR3-1600MHz, Unbuffered
CPU: Intel i7-4770K, OC to 4.427Ghz
CPU Cooler: Cooler Master Seidon 240M Liquid CPU Cooler
Vid Card: ASUS GTX 980Ti STRIX 6GB
OS and Games on separate: Samsung 840 Series 250GB SSD
Monitor: Primary ASUS PG27AQ 4k; Secondary Samsung SyncMaster BX2450L
Periphs: MS Sidewinder FFB2 Pro, TrackIR 4

#4566565 - 04/30/21 01:13 AM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: May 2001
Posts: 1,806
Panama Red Offline
Member
Panama Red  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 1,806
Irmo, SC, USA
I am currently working on a airfield mod that automatically "advances" your airfield as the war progresses, but the mod is "still in progress" as I work the bugs out to get it to "play nice" with BHaH2.

This way you only have to install one Part 1 mod to get all the airfields from 1914 to 1918 without having to swap the three Part 1 mods out each time you advance through the years. biggrin


CPU = i9 11900K
GPU = RTX 3080 Ti
Monitor = ASUS ROG Swift PG32UQX 2160p G-sync
#4566617 - 04/30/21 10:40 AM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: Mar 2018
Posts: 104
xNightFlyerx Offline
Member
xNightFlyerx  Offline
Member

Joined: Mar 2018
Posts: 104
FL
I am running WOFF PE. Though mod doesn't seem to be working for me as I get runtime error when loading into missions.

#4566622 - 04/30/21 10:50 AM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Panama Red]  
Joined: Jul 2005
Posts: 208
Fubat Offline
Unashamed
Fubat  Offline
Unashamed
Member

Joined: Jul 2005
Posts: 208
London, UK
Originally Posted by Panama Red
I am currently working on a airfield mod that automatically "advances" your airfield as the war progresses, but the mod is "still in progress" as I work the bugs out to get it to "play nice" with BHaH2.

This way you only have to install one Part 1 mod to get all the airfields from 1914 to 1918 without having to swap the three Part 1 mods out each time you advance through the years. biggrin


Excellent news matey beercheers

Regards.

Fube


Intel i9-10900X @5.0 Ghz
Intel Z490 Asus ROG MAXIMUS XII HERO WiFi
64 GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz
Evga Geforce RTX 3090 Ti FTW3 Ultra
ASUS ROG SWIFT PG43UQ 43" 3840x2160 VA 144Hz 1ms FreeSync/G-Sync HDR1000 LED Backlit Monitor
TIR 5 + Pro clip
TM Warthog Hotas & TM TPR Pedals
Soundblaster Super X-Fi GC7


#4566634 - 04/30/21 11:24 AM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: Robert_Wiggins]  
Joined: May 2001
Posts: 1,806
Panama Red Offline
Member
Panama Red  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 1,806
Irmo, SC, USA
xNightFlyerx :
If you can run WOFF PE without the mod okay, and only get the error when using the mod, one of the files has become corrupted in the mod.

I have had this problem before and had to redownload the mod to get everything to work again.


CPU = i9 11900K
GPU = RTX 3080 Ti
Monitor = ASUS ROG Swift PG32UQX 2160p G-sync
#4566656 - 04/30/21 12:48 PM Re: ? on Consolidated Custom Facilities Mods use [Re: xNightFlyerx]  
Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Robert_Wiggins Online smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Robert_Wiggins  Online Smile
BWOC Survivor!...So Far!!
Hotshot

Joined: Jun 2012
Posts: 7,854
Lindsay, Ontario, Canada
Originally Posted by xNightFlyerx
I am running WOFF PE. Though mod doesn't seem to be working for me as I get runtime error when loading into missions.


Panama Red might be correct but please identify the date, airfield and aircraft you were on at the time.

Best Regards


(System_Specs)
Case: Cooler Master Storm Trooper
PSU: Ultra X3,1000-Watt
MB: Asus Maximus VI Extreme
Mem: Corsair Vengeance (2x 8GB), PC3-12800, DDR3-1600MHz, Unbuffered
CPU: Intel i7-4770K, OC to 4.427Ghz
CPU Cooler: Cooler Master Seidon 240M Liquid CPU Cooler
Vid Card: ASUS GTX 980Ti STRIX 6GB
OS and Games on separate: Samsung 840 Series 250GB SSD
Monitor: Primary ASUS PG27AQ 4k; Secondary Samsung SyncMaster BX2450L
Periphs: MS Sidewinder FFB2 Pro, TrackIR 4


Moderated by  Polovski 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Bald and Bankrupt
by Sluggish Controls. 01/16/22 05:13 AM
93 old ww1 vet shared his experiemce (1988)
by Blade_RJ. 01/16/22 04:00 AM
Microprose's Jump jet Manual
by Duvstep. 01/14/22 06:53 PM
Every guy's dream toy
by NoFlyBoy. 01/14/22 05:29 AM
Mountain Coaster in Switzerland
by Coot. 01/14/22 05:11 AM
Please bring back colors in TV & Movies.
by NoFlyBoy. 01/13/22 03:12 AM
Heavy rain causing mass flooding in minas gerais
by Blade_RJ. 01/12/22 10:53 PM
Not Staying Logged In
by Allen. 01/12/22 06:55 PM
Spitfire women
by NoFlyBoy. 01/11/22 09:28 AM
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0