Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#4561201 - 03/24/21 06:35 PM BoB II install moved to new machine - error launching  
Joined: Jan 2001
Posts: 8,601
ArgonV Offline
Hotshot
ArgonV  Offline
Hotshot

Joined: Jan 2001
Posts: 8,601
College Station, Texas, USA
Howdy gents! I moved my BoB II install over to a new HDD, on a new machine with Win 10. Now I'm getting a "Could not find the Rowan registry key !" when I start this. Is there an easy fix without reinstalling?


"Go Fly A Kite!"
-Jason R.
FS-WWI Project Leader
FS-WWI Plane Pack Site

Intel i9 10900k
Gigabyte Z490 Aorus Elite AC
32GB Corsair DDR4 2933 Vengeance RGB Pro
AMD XFX 6700 XT Qick Ultra
3x1 ASUS PA248Q 24" LCDs in Eyefinity
Corsair HX1200 PSU
500GB EVO 970 M.2 PCIe x4 SSD
1TB EVO 980 Pro M.2 PCIe x4 SSD
Two 2TB EVO 860 SSDs
Sound Blaster ZxR
Win 10 x64 Pro
HOTAS Cougar #4069 w/Uber II Nxt mod #284 & UTM bushings
Inline advert (2nd and 3rd post)

#4561614 - 03/28/21 05:25 PM Re: BoB II install moved to new machine - error launching [Re: ArgonV]  
Joined: Sep 2004
Posts: 711
SkyHigh Offline
Member
SkyHigh  Offline
Member

Joined: Sep 2004
Posts: 711
Ireland
That's a problem I've never before seen, but Windows 10 does cause many difficulties with BoBII. I'd suggest asking over at the dedicated BoBII forum at A2A.

I'm on Windows 7, but some have created a paritioned Windows 7 install on Windows 10 systems in order to play the game. I don't know how savvy you are at these things, but it can be done.

#4561684 - 03/29/21 08:41 AM Re: BoB II install moved to new machine - error launching [Re: ArgonV]  
Joined: Feb 2005
Posts: 59
Lezzall Offline
Junior Member
Lezzall  Offline
Junior Member

Joined: Feb 2005
Posts: 59
North Somerset
I don`t think its possible to just drag the BOB2 install folder to another HD and expect it to work particularily to Win 10 where it`s been problematic since the birth of the that O/S.However there is now a patch [https://www.moddb.com/mods/bob2-windows-10-patch] that sorts that issue but requires a clean install from the original BOB2 CD.Hope this Helps.

#4561925 - 03/31/21 12:50 AM Re: BoB II install moved to new machine - error launching [Re: ArgonV]  
Joined: Jan 2001
Posts: 8,601
ArgonV Offline
Hotshot
ArgonV  Offline
Hotshot

Joined: Jan 2001
Posts: 8,601
College Station, Texas, USA
Thanks gents, that's a bummer to hear. frown


"Go Fly A Kite!"
-Jason R.
FS-WWI Project Leader
FS-WWI Plane Pack Site

Intel i9 10900k
Gigabyte Z490 Aorus Elite AC
32GB Corsair DDR4 2933 Vengeance RGB Pro
AMD XFX 6700 XT Qick Ultra
3x1 ASUS PA248Q 24" LCDs in Eyefinity
Corsair HX1200 PSU
500GB EVO 970 M.2 PCIe x4 SSD
1TB EVO 980 Pro M.2 PCIe x4 SSD
Two 2TB EVO 860 SSDs
Sound Blaster ZxR
Win 10 x64 Pro
HOTAS Cougar #4069 w/Uber II Nxt mod #284 & UTM bushings

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
I'll be damned !!
by NoFlyBoy. 05/11/21 07:13 PM
RM Jet Suit Boarding
by Red2112. 05/08/21 02:07 PM
Idiot for the day
by rwatson. 05/07/21 10:55 AM
The cost of Epic free games
by Blade_RJ. 05/06/21 08:28 PM
That mettalic smell you feel is actually yours !
by Blade_RJ. 05/06/21 05:15 PM
Shiny American Rocket, cheaper by the dozen
by Nixer. 05/06/21 12:48 AM
House of the Dragon
by PanzerMeyer. 05/05/21 05:45 PM
Some funny Facebook observations
by PanzerMeyer. 05/05/21 11:53 AM
Chinese Rocket
by carrick58. 05/05/21 12:26 AM
Hope everyone is having a good day
by oldgrognard. 05/04/21 02:09 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0