Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 2 of 2 1 2
#4316641 - 12/01/16 08:16 AM Re: Straight and Level Autopilot ***** [Re: JJJ65]  
Joined: Mar 2009
Posts: 7,529
DukeIronHand Offline
Hotshot
DukeIronHand  Offline
Hotshot

Joined: Mar 2009
Posts: 7,529
High over the Front
I am not understanding your last paragraph JJJ65 but Straight and Level is still there and still working great in UE.

#4316669 - 12/01/16 11:36 AM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Sep 2015
Posts: 780
Stache Offline
Member
Stache  Offline
Member

Joined: Sep 2015
Posts: 780
Michigan, USA
AppData is normally a hidden folder.

You would need to use the View menu and select Hidden items to be able to see it.

But is does sound like this can be used without manually editing the file.


Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. A. Einstein

(System Specs:)

I7-6700k OC 4.4GHZ, 16GB DDR4 3200Mhz; Gigabyte Gaming 7 MB, G1 OC'ed GTX980ti; Three-Acer XB271HU WQHD Gsync 144Mhz; Samsung 950-512GB NVMe SSD; WD 2TB-7200rpm; Cooler Master HAF XB EVO, Nepton 240M cooler, V1000 PS; Windows 10 PRO; VKB GunfighterPro Stick; Thrustmaster TPR Pedals; Saitek Throttle; Dual TM MFD panels; TrackIR 5; Windows 10 v1909
#4316678 - 12/01/16 12:00 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: DukeIronHand]  
Joined: Jun 2005
Posts: 7,375
Trooper117 Offline
Hotshot
Trooper117  Offline
Hotshot

Joined: Jun 2005
Posts: 7,375
UK
Originally Posted By: DukeIronHand
I am not understanding your last paragraph JJJ65 but Straight and Level is still there and still working great in UE.


Where is this 'straight and level' key binding in workshop... I don't see it.

#4316715 - 12/01/16 01:53 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Mar 2009
Posts: 7,529
DukeIronHand Offline
Hotshot
DukeIronHand  Offline
Hotshot

Joined: Mar 2009
Posts: 7,529
High over the Front
You have to "add" it.
Go to the first page.

#4316725 - 12/01/16 02:17 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Sep 2015
Posts: 780
Stache Offline
Member
Stache  Offline
Member

Joined: Sep 2015
Posts: 780
Michigan, USA
I did not see it either.
If the WOFF UE install had it, it got wiped when I did a Pilot Restore (which also backs up this file.)
I did manually add it as JJJ65 had shown.
Then it showed up in the key bindings in workshop.


Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. A. Einstein

(System Specs:)

I7-6700k OC 4.4GHZ, 16GB DDR4 3200Mhz; Gigabyte Gaming 7 MB, G1 OC'ed GTX980ti; Three-Acer XB271HU WQHD Gsync 144Mhz; Samsung 950-512GB NVMe SSD; WD 2TB-7200rpm; Cooler Master HAF XB EVO, Nepton 240M cooler, V1000 PS; Windows 10 PRO; VKB GunfighterPro Stick; Thrustmaster TPR Pedals; Saitek Throttle; Dual TM MFD panels; TrackIR 5; Windows 10 v1909
#4316800 - 12/01/16 05:54 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Jul 2010
Posts: 1,963
JJJ65 Offline
Member
JJJ65  Offline
Member

Joined: Jul 2010
Posts: 1,963
Czech Rep.
I have been convinced (and it seems that erroneously) from post of Pol or Winder that Straight and level autopilot feature became standard part of WOFF UE. I apologize for my misunderstanding. So, follow instructions from first post of this thread, please.

#4317430 - 12/05/16 12:23 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: May 2012
Posts: 760
gaw1 Offline
Member
gaw1  Offline
Member

Joined: May 2012
Posts: 760
This little gem of JJJs ought to be written in letters of gold......VERY useful! THX...

#4317497 - 12/05/16 04:17 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Mar 2003
Posts: 6,887
Polovski Offline
Polovski  Offline

Hotshot

Joined: Mar 2003
Posts: 6,887
Level auto pilot is in WOFF UE. We programmed into the sim some time ago even WOFF 3, just the key was missing from the xca file.

It should be there on a patched WOFF UE.




Regards,

Polovski,
OBD Software, developers of immersive flight sims;
Wings Over Flanders Fields and Wings Over The Reich
http://www.overflandersfields.com
http://www.wingsoverthereich.com
#4317509 - 12/05/16 04:46 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Jul 2010
Posts: 1,963
JJJ65 Offline
Member
JJJ65  Offline
Member

Joined: Jul 2010
Posts: 1,963
Czech Rep.
Did not I tell you so? smile

#4317961 - 12/07/16 03:55 AM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Apr 2013
Posts: 1,588
Blade_Meister Offline
Member
Blade_Meister  Offline
Member

Joined: Apr 2013
Posts: 1,588
Atlanta, GA, USA
Thanks for all of the help Gents. I have managed to make this helpful mod. biggrin

S!Blade<><

#4536981 - 09/14/20 03:38 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: Polovski]  
Joined: Jun 2010
Posts: 77
Sortofred Offline
Junior Member
Sortofred  Offline
Junior Member

Joined: Jun 2010
Posts: 77
Hello,

I just upgraded to WOFF UE and downloaded latest patch and updated. I show that Level Autopilot is supposed to be "Cntrl + F", however it does not work. Is the key command different that this?
Thank you.

#4537034 - 09/14/20 07:25 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Jul 2014
Posts: 1,861
Raine Offline
Member
Raine  Offline
Member

Joined: Jul 2014
Posts: 1,861
New Brunswick, Canada
Itt appears at the top of the list under the filter "Sim Controls." Check to see if you have it mapped to a button or just remap it to a single key.

#4537070 - 09/14/20 11:21 PM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Jun 2010
Posts: 77
Sortofred Offline
Junior Member
Sortofred  Offline
Junior Member

Joined: Jun 2010
Posts: 77
Actually, I have determined that it never existed in the woffkeys.xca file, so added the line given in one of the posted msgs and now it works. Thank you!

#4537082 - 09/15/20 01:22 AM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Jul 2014
Posts: 1,861
Raine Offline
Member
Raine  Offline
Member

Joined: Jul 2014
Posts: 1,861
New Brunswick, Canada
That's it! I completely forgot doing the same thing two years ago. Sorry!

#4537087 - 09/15/20 02:19 AM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: May 2012
Posts: 336
epower Online grunt
Member
epower  Online Grunt
Member

Joined: May 2012
Posts: 336
Thats' odd. the CTRL-F command works for me in PE. Maybe it's a WOFF UE thing.

#4537101 - 09/15/20 08:28 AM Re: Straight and Level Autopilot [Re: JJJ65]  
Joined: Mar 2003
Posts: 6,887
Polovski Offline
Polovski  Offline

Hotshot

Joined: Mar 2003
Posts: 6,887
Also note if you already had and used WOFF UE prior to patching then you need to reset keys to defaults and Save (will of course lose all current assignments and controllers) via WOFFkeys tool (re map Keys/controller option etc workshop), OR.. easier just find it in "ALL" filter in WOFFKeys program and bind CTRL+F to it and save.


Regards,

Polovski,
OBD Software, developers of immersive flight sims;
Wings Over Flanders Fields and Wings Over The Reich
http://www.overflandersfields.com
http://www.wingsoverthereich.com
Page 2 of 2 1 2

Moderated by  Polovski 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Impressive People
by F4UDash4. 09/28/20 01:13 AM
Plimpton 322
by TerribleTwo. 09/27/20 11:27 PM
CATS... IN... SPACE...
by Chef. 09/25/20 11:01 AM
Flight Testing In The Real World
by bolox. 09/23/20 12:42 PM
MEN ARE JUST HAPPIER PEOPLE
by NoFlyBoy. 09/22/20 11:06 PM
U.S. Space Force funny gaffe
by NoFlyBoy. 09/22/20 02:20 AM
Microsoft have bought Bethesda
by WangoTango. 09/21/20 02:23 PM
Death Stranding
by Chucky. 09/21/20 11:49 AM
The most compelling anti-heroes?
by PanzerMeyer. 09/21/20 03:55 AM
didn't know they did this to airplanes.
by NoFlyBoy. 09/21/20 02:20 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0