Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#4439254 - 09/16/18 05:52 PM Triple monitor FOV problem  
Joined: May 2009
Posts: 1,480
Genbrien Offline
Stick to the plan man!
Genbrien  Offline
Stick to the plan man!
Member

Joined: May 2009
Posts: 1,480
Quebec, Canada
Hi!
just made a triple monitor setup this week.
I cheked how to change the FOV to 120, wich is working, but my problem is that as soon as I zoom in, I cant zoom out to 120 and stuck with a lower FOV
Is there something that can be done or its a BMS limitation?


XBL/PSN/others: genbrien
Mobo: Asus P8P67 deluxe Monitor: Samsung 23'' 1920*1080
CPU: i7 2600k@ 4.8Ghz Keyboard: Logitech G15
GPU:GTX 980 Strix Mouse: G700s
PSU: Corsair TX750w Gaming Devices: Saitek X55, TrackIr5
RAM: Mushkin 2x4gb ddr2 9-9-9-24 @1600mhz
Case: Cooler Master 690 SSD: Intel X25m 80gb
Inline advert (2nd and 3rd post)

#4439357 - 09/17/18 12:50 PM Re: Triple monitor FOV problem [Re: Genbrien]  
Joined: Oct 2000
Posts: 7,166
DBond Online content
Strategerizer
DBond  Online Content
Strategerizer
Hotshot

Joined: Oct 2000
Posts: 7,166
NooJoyzee
I don't use multiple monitors so cannot be sure, but I seem to remember reading about this issue, and as I recall the fix was to change both the default and the max FOV

set g_fMaximumFOV 80

set g_fDefaultFOV 80

If you've already done this, or if this does not do the trick I am already out of ideas.


Animals flee this hell, the hardest stones cannot bear it for long. Only men endure
#4439368 - 09/17/18 02:06 PM Re: Triple monitor FOV problem [Re: Genbrien]  
Joined: May 2009
Posts: 1,480
Genbrien Offline
Stick to the plan man!
Genbrien  Offline
Stick to the plan man!
Member

Joined: May 2009
Posts: 1,480
Quebec, Canada
thx that did it!


XBL/PSN/others: genbrien
Mobo: Asus P8P67 deluxe Monitor: Samsung 23'' 1920*1080
CPU: i7 2600k@ 4.8Ghz Keyboard: Logitech G15
GPU:GTX 980 Strix Mouse: G700s
PSU: Corsair TX750w Gaming Devices: Saitek X55, TrackIr5
RAM: Mushkin 2x4gb ddr2 9-9-9-24 @1600mhz
Case: Cooler Master 690 SSD: Intel X25m 80gb
#4439370 - 09/17/18 02:10 PM Re: Triple monitor FOV problem [Re: Genbrien]  
Joined: Oct 2000
Posts: 7,166
DBond Online content
Strategerizer
DBond  Online Content
Strategerizer
Hotshot

Joined: Oct 2000
Posts: 7,166
NooJoyzee
Damn I'm good biggrin


Animals flee this hell, the hardest stones cannot bear it for long. Only men endure
#4439486 - 09/18/18 05:23 AM Re: Triple monitor FOV problem [Re: DBond]  
Joined: Jan 2001
Posts: 1,892
Marc Offline
Member
Marc  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 1,892
Corona, California
Originally Posted by DBond
Damn I'm good biggrin

You have become a Guru smile

Marc..


HP-Compaq-8100-Elite-SFF-Intel-Core-i5-660-3-33GHz-8GB-250GB-Windows7, GTX1050 -X45+Rudder Pedals, Playseat Challenge
#4439703 - 09/19/18 12:23 PM Re: Triple monitor FOV problem [Re: Genbrien]  
Joined: Oct 2000
Posts: 7,166
DBond Online content
Strategerizer
DBond  Online Content
Strategerizer
Hotshot

Joined: Oct 2000
Posts: 7,166
NooJoyzee
I've always wanted to be a guru.


Animals flee this hell, the hardest stones cannot bear it for long. Only men endure
#4445281 - 10/25/18 01:11 AM Re: Triple monitor FOV problem [Re: DBond]  
Joined: Sep 2018
Posts: 2
santinif4 Offline
Junior Member
santinif4  Offline
Junior Member

Joined: Sep 2018
Posts: 2
Where do I make that change at exactly?
Thanks

#4445319 - 10/25/18 11:44 AM Re: Triple monitor FOV problem [Re: Genbrien]  
Joined: Oct 2000
Posts: 7,166
DBond Online content
Strategerizer
DBond  Online Content
Strategerizer
Hotshot

Joined: Oct 2000
Posts: 7,166
NooJoyzee
BMS directory>User>Config>FalconBMS.cfg is the spot.

Welcome to SimHQ Santini.


Animals flee this hell, the hardest stones cannot bear it for long. Only men endure
#4502945 - 01/07/20 02:52 PM Re: Triple monitor FOV problem [Re: Genbrien]  
Joined: May 2009
Posts: 1,480
Genbrien Offline
Stick to the plan man!
Genbrien  Offline
Stick to the plan man!
Member

Joined: May 2009
Posts: 1,480
Quebec, Canada
and is there a way to change the default view position?

if you enter cockpit, its centered on your hud, seeing half sky, but only top of your cockpit, having your MFDs out of view.
Would it be possible that the default view a tilt down so top most of the screen is the top of the HUD, so I could see the whole cockpit by default?


XBL/PSN/others: genbrien
Mobo: Asus P8P67 deluxe Monitor: Samsung 23'' 1920*1080
CPU: i7 2600k@ 4.8Ghz Keyboard: Logitech G15
GPU:GTX 980 Strix Mouse: G700s
PSU: Corsair TX750w Gaming Devices: Saitek X55, TrackIr5
RAM: Mushkin 2x4gb ddr2 9-9-9-24 @1600mhz
Case: Cooler Master 690 SSD: Intel X25m 80gb

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Our current approaching storm
by Ajay. 02/19/20 12:35 PM
Just a little feel good flying thing
by Nixer. 02/18/20 12:37 AM
Now, This is Cool (Even if it WAS a Dog)
by vonBaur. 02/18/20 12:37 AM
HITMAN 2, et al
by DBond. 02/17/20 01:52 PM
I didn't know this. Women Top Guns.
by NoFlyBoy. 02/17/20 03:46 AM
Betelgeuse
by Red2112. 02/16/20 11:35 PM
Heck just a good jam
by rwatson. 02/16/20 01:57 PM
EPIC Games = epic PITA
by Dunolde. 02/15/20 09:05 PM
WWII Nose Art
by F4UDash4. 02/15/20 01:25 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0