Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#4496295 - 11/07/19 06:00 AM How to disable info display (FPS, etc.)  
Joined: Apr 2010
Posts: 81
Over50 Offline
Junior Member
Over50  Offline
Junior Member

Joined: Apr 2010
Posts: 81
Michigan, USA
I've looked through all of the key mapping settings and for the life of me I can't find how to disable the on-screen FPS, GPU mem usage, etc. in the upper left corner of the display.

F6 disables the HUD info in the upper right corner but not the upper left ..???


W10, I7-8700 CPU
32 GB RAM
GTX 2070
500 GB SSD
TrackIR v5

#4496297 - 11/07/19 06:36 AM Re: How to disable info display (FPS, etc.) [Re: Over50]  
Joined: May 2001
Posts: 1,699
Panama Red Offline
Member
Panama Red  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 1,699
Irmo, SC, USA
The letter "Z" removes the upper left text.


CPU = i9 9900K, GPU = RTX 2080 Ti, Monitor = 32" 4K G-sync
#4496364 - 11/07/19 05:34 PM Re: How to disable info display (FPS, etc.) [Re: Panama Red]  
Joined: Apr 2010
Posts: 81
Over50 Offline
Junior Member
Over50  Offline
Junior Member

Joined: Apr 2010
Posts: 81
Michigan, USA
Originally Posted by Panama Red
The letter "Z" removes the upper left text.


Thank you. I saw this in the key map list but the function description didn't appear related.... was looking for "HUD frame rate, gpu" info, etc.


W10, I7-8700 CPU
32 GB RAM
GTX 2070
500 GB SSD
TrackIR v5

#4496365 - 11/07/19 05:37 PM Re: How to disable info display (FPS, etc.) [Re: Over50]  
Joined: Mar 2003
Posts: 6,669
Polovski Offline
Polovski  Offline

Hotshot

Joined: Mar 2003
Posts: 6,669
By default it is listed as "Cycle TAC information" in the WOTR Function Bindings program.
(WOTRKeys.exe)

Last edited by Polovski; 11/07/19 05:38 PM.

Regards,

Polovski,
OBD Software, developers of immersive flight sims;
Wings Over Flanders Fields and Wings Over The Reich
http://www.overflandersfields.com
http://www.wingsoverthereich.com
#4501790 - 12/28/19 12:23 PM Re: How to disable info display (FPS, etc.) [Re: Over50]  
Joined: May 2001
Posts: 105
Icer Offline
Member
Icer  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 105
Valencia, Spain
How do you move it from right to left?

From the FAQ - "PS tip – you can also move that and the dials around – use CTRL key held down
and then drag the text display or dials with the left mouse button held down." - That doesn't work for the right side text displays.. anyone?

Last edited by Icer; 12/30/19 12:17 PM.

Gary "Icer" Patricks

Alienware 17 R4 Laptop - Win10 Pro Ver. 1909 - Build 18363.592
i7-7820HK @3.6Gz (stock "Turbo") w/32GB DDR4 2600
1TB M.2 Crucial Boot Drive (WOTR installed here), 512GB M.2 Toshiba Data drive, 1TB WD SATA Pics/Docs drive
Gigabyte RTX 2080 card w/ 8GB in Alienware Graphics Amplifier - 432.00 drivers
Output to LG 32GK850G-B 32" 2560x1440 G-Sync monitor at 144Hz (VSync off on in game)
CH Fighterstick / Pro Throttle HOTAS with MTWSims 12 bit Mainboards and magnetoresistive sensors.
#4501800 - 12/28/19 04:33 PM Re: How to disable info display (FPS, etc.) [Re: Over50]  
Joined: Jun 2011
Posts: 259
Burning_Beard Offline
Member
Burning_Beard  Offline
Member

Joined: Jun 2011
Posts: 259
Red Bluff, CA
Z turns the fps, location and other stuff on and off. It appears in the upper left corner, I don't know how to move it around.

Beard


More Scotch and Stogies for my Wingman!
#4501923 - 12/30/19 12:10 PM Re: How to disable info display (FPS, etc.) [Re: Burning_Beard]  
Joined: May 2001
Posts: 105
Icer Offline
Member
Icer  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 105
Valencia, Spain
Originally Posted by Burning_Beard
Z turns the fps, location and other stuff on and off. It appears in the upper left corner, I don't know how to move it around.

Beard


Is there another way to see where the prop pitch is at? I've seen all displays on the left side, but CTRL-LFT Mouse doesn't drag them, must be something else?


Gary "Icer" Patricks

Alienware 17 R4 Laptop - Win10 Pro Ver. 1909 - Build 18363.592
i7-7820HK @3.6Gz (stock "Turbo") w/32GB DDR4 2600
1TB M.2 Crucial Boot Drive (WOTR installed here), 512GB M.2 Toshiba Data drive, 1TB WD SATA Pics/Docs drive
Gigabyte RTX 2080 card w/ 8GB in Alienware Graphics Amplifier - 432.00 drivers
Output to LG 32GK850G-B 32" 2560x1440 G-Sync monitor at 144Hz (VSync off on in game)
CH Fighterstick / Pro Throttle HOTAS with MTWSims 12 bit Mainboards and magnetoresistive sensors.
#4502000 - 12/30/19 09:38 PM Re: How to disable info display (FPS, etc.) [Re: Over50]  
Joined: Jun 2011
Posts: 259
Burning_Beard Offline
Member
Burning_Beard  Offline
Member

Joined: Jun 2011
Posts: 259
Red Bluff, CA
There are two of these in flight status things, "Z" is the one that shows up in the upper left corner and has the FPS, location, alt, etc. (about five lines). Shift F6 loads the one you are talking about that has all the control info, like prop pitch, flap setting, rounds in each gun, pilot health, etc. This one by default shows up an the right side, to move it all you have to do is snap in it with the left button of the mouse, and holding the button down you can drag it anywhere you desire. You can push it down the page and show only parts of it because it will begin to disappear as you push it off the screen. If you drag it to the left you can see all the info in each line. I don't know how to or if you can change the order of the list.

Beard


More Scotch and Stogies for my Wingman!

Moderated by  Polovski 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
What's the longest movie you've seen in the theater?
by PanzerMeyer. 02/24/20 04:18 PM
'Microjets' are so cool.
by MarkG. 02/24/20 05:41 AM
And This Year's "Darwin Award" Goes to...
by vonBaur. 02/24/20 12:25 AM
The most popular games on Steam
by PanzerMeyer. 02/23/20 02:10 PM
Anyone use VoiceAtttack?
by bones. 02/21/20 01:50 PM
Fanatical Platinum Bundle
by Red2112. 02/21/20 12:21 PM
Raising the Kursk
by CyBerkut. 02/20/20 11:09 PM
Borderlands the movie?
by PanzerMeyer. 02/20/20 07:41 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0