Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 4 of 4 1 2 3 4
#4496080 - 11/05/19 12:05 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
Chucky Offline
Veteran
Chucky  Offline
Veteran

Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
UK
I realise that there is a page in the Mobiglass that tells you about what is frowned upon in various areas but who reads that stuff?

Just like I did with E:D,it's to hell with the manual/tutorials * and just explore stuff biggrin

*and then come on here and ask confused


“In the age of information, ignorance is a choice.”
#4496099 - 11/05/19 05:35 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Mr_Blastman Offline
Senior Member
Mr_Blastman  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Atlanta, GA
I have my boost function bound to my toe brakes on my rudder pedals, so when I want to stop quickly, I set my throttle to neutral and press the pedal down and accelerates the deceleration process. To a point. My heat will build the longer this is used so I have to be careful not to overload the engines.

I've never used the spacebrake.

#4496205 - 11/06/19 03:08 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
Chucky Offline
Veteran
Chucky  Offline
Veteran

Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
UK
Guys,I'm looking for an answer to a fast travel question.

If the destination point on a planet is not QD-able,can you select another point,say 500km beyond your destination and drop out of QD early to finish someone near? I'm sure I saw a YT video where in the comments someone stated that was what they did.

I've tried to do it,but pressing 'B' or even trying to shut off the power has no effect. Is it even possible? Thanks.

Last edited by Chucky; 11/06/19 03:10 PM.

“In the age of information, ignorance is a choice.”
#4496207 - 11/06/19 03:26 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Mr_Blastman Offline
Senior Member
Mr_Blastman  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Atlanta, GA
U to shut off power.

#4496211 - 11/06/19 03:40 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
Chucky Offline
Veteran
Chucky  Offline
Veteran

Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
UK
Thanks Mr_Blastman smile I was only trying 'B and 'R'.


“In the age of information, ignorance is a choice.”
#4496793 - 11/10/19 08:42 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Mr_Blastman Offline
Senior Member
Mr_Blastman  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Atlanta, GA
Lost all my upgrades a third time now on respawn. 300k down the drain.

Does the PTU have unlimited free cash?

#4496848 - 11/11/19 10:38 AM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
Chucky Offline
Veteran
Chucky  Offline
Veteran

Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
UK
This is why I don't get too ambitious with this game at the moment.

I'm not sure I could cope with that Mr_Blastman. That sounds like you put in a lot of hard work for that.

Also,if they would stop the wipes,that would be better too. I know there is a very valid reason for doing it but I hate being sent back to square 1.


“In the age of information, ignorance is a choice.”
#4496905 - 11/11/19 08:50 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jun 2017
Posts: 703
Red2112 Offline
Member
Red2112  Offline
Member

Joined: Jun 2017
Posts: 703
Airborn
I feel your pain, but on a positive note...

In one´s adventure in the meantime, you learn what is worth/needed or not. Imagen it was persistent and you screwed up on some weapons that are not what you expected? You would have lost those credits. This has happend to me in the recent wipe, spent way to much on armor and fire arms that I really didn´t need. Next update I´ll get back my 32.000 aUEC which is what I have as default on my account. So next time I will make a better choice on what I spend my credits on.

Aside from that, spendidng alot on something that we still don´t know how it´s going to mature is not to wise now. There´s still alot of changes ahead, and what works now might not be same in the future, everything is subject to changes in WIP mode. That´s how I see it.


Win10 Pro(x64), i7 8700k @ 4.7Ghz, 32GB ram DDR4, EVGA GTX 1070ti 8GB, M.2 PCIe NVMe (x2) 480GB + 960GB SSD´s, LG 29" Ultrawide 21:9 monitor, Logitech G13 and G502, TM Warthog HOTAS, CH Pro pedals, TrackIR 5.0, Corsair Void Pro 7.1 USB.
#4496908 - 11/11/19 09:17 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
Chucky Offline
Veteran
Chucky  Offline
Veteran

Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
UK
How did you get 32,000 as default?


“In the age of information, ignorance is a choice.”
#4496910 - 11/11/19 10:09 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Mr_Blastman Offline
Senior Member
Mr_Blastman  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Atlanta, GA
I start with ~26k every wipe. I think it was a perk of being one of the original founders.

#4496939 - 11/12/19 09:10 AM Re: So far... [Re: Mr_Blastman]  
Joined: Jun 2017
Posts: 703
Red2112 Offline
Member
Red2112  Offline
Member

Joined: Jun 2017
Posts: 703
Airborn
Originally Posted by Mr_Blastman
I think it was a perk of being one of the original founders.


Yeah, I think that´s with me too.


Win10 Pro(x64), i7 8700k @ 4.7Ghz, 32GB ram DDR4, EVGA GTX 1070ti 8GB, M.2 PCIe NVMe (x2) 480GB + 960GB SSD´s, LG 29" Ultrawide 21:9 monitor, Logitech G13 and G502, TM Warthog HOTAS, CH Pro pedals, TrackIR 5.0, Corsair Void Pro 7.1 USB.
#4497048 - 11/13/19 03:44 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Mr_Blastman Offline
Senior Member
Mr_Blastman  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Atlanta, GA
So I noticed last night after getting the nerve to log in again that my upgrades weren't completely deleted. My coolers, shields and power plant still remained but they were stuck locked on two other instances of my ship. The one I can spawn is all stock, and when I try and switch those parts to my stock ship, it says they are stuck on these other ships.

Weird.

#4497219 - 11/15/19 04:56 AM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Mr_Blastman Offline
Senior Member
Mr_Blastman  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Atlanta, GA
I can now mint hadanite by the thousand. My only limitation is how long it takes to pick up each rock. I added a macro to my HOTAS Cougar to spam the left mouse button and another to spam the F button on a toggle switch, which automates picking up rocks. Even with the automation, it takes 9 minutes to pick up 120 rocks.

#4497342 - 11/16/19 08:37 AM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jun 2017
Posts: 703
Red2112 Offline
Member
Red2112  Offline
Member

Joined: Jun 2017
Posts: 703
Airborn


Win10 Pro(x64), i7 8700k @ 4.7Ghz, 32GB ram DDR4, EVGA GTX 1070ti 8GB, M.2 PCIe NVMe (x2) 480GB + 960GB SSD´s, LG 29" Ultrawide 21:9 monitor, Logitech G13 and G502, TM Warthog HOTAS, CH Pro pedals, TrackIR 5.0, Corsair Void Pro 7.1 USB.
#4497601 - 11/18/19 08:39 PM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
Chucky Offline
Veteran
Chucky  Offline
Veteran

Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
UK
Has anyone read the ship flight manuals? Are they fully acurate or just full of 'fluff'?

I'm seeing references to a 'rear view camera' and the TDAS Landing Mode but I've no idea if they even exist. Maybe I'm missing it?


“In the age of information, ignorance is a choice.”
#4497619 - Yesterday at 01:44 AM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Mr_Blastman Offline
Senior Member
Mr_Blastman  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2006
Posts: 3,843
Atlanta, GA
There are flight manuals?

A lot of what I learned from flight sims and Elite Dangerous has carried over to Star Citizen.

Hell, I can even use Falcon BMS missile evasion techniques and they work.

#4497647 - Yesterday at 11:00 AM Re: So far... [Re: Chucky]  
Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
Chucky Offline
Veteran
Chucky  Offline
Veteran

Joined: Apr 2008
Posts: 10,248
UK
There are only 6 so far that I can see. This is a link to a RSI webpage that gives a link to Google docs. LINK

This appears to be dated 2015 and I'm not 100% sure that these are official or just fan made. They are very well done though.

Covered: Aurora - Avenger - Gladiator - Gladius - Hornet- Sabre


“In the age of information, ignorance is a choice.”
Page 4 of 4 1 2 3 4

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Ken Block's - Climbkhana Two
by David Kennard. 11/19/19 05:18 PM
New Half Life game.... but VR only?
by Khai. 11/19/19 01:31 PM
Too Funny
by vonBaur. 11/17/19 04:51 PM
Important Birthday Tomorrow
by rwatson. 11/17/19 12:00 PM
70 weeks of intense self-learning
by MarkG. 11/16/19 07:15 PM
We are about to hit peak Nicolas Cage
by Ajay. 11/16/19 12:52 AM
Legacy Rock Bands
by PanzerMeyer. 11/14/19 04:02 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0