Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#4482283 - 07/10/19 05:04 PM Anyone knows if this Kneeboard App....  
Joined: Jan 2001
Posts: 1,907
Marc Offline
Member
Marc  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 1,907
Corona, California
Works with BMS 4.34 and if it does, how is it?

Thanks, Marc..


HP-Compaq-8100-Elite-SFF-Intel-Core-i5-660-3-33GHz-8GB-250GB-Windows7, GTX1050 -X45+Rudder Pedals, Playseat Challenge
Inline advert (2nd and 3rd post)

#4482329 - 07/11/19 12:05 AM Re: Anyone knows if this Kneeboard App.... [Re: Marc]  
Joined: Jul 2009
Posts: 7,140
CyBerkut Offline
Administrator
CyBerkut  Offline
Administrator
Hotshot

Joined: Jul 2009
Posts: 7,140
Florida
Erm.... what kneeboard app would that be? wink

#4482346 - 07/11/19 02:17 AM Re: Anyone knows if this Kneeboard App.... [Re: CyBerkut]  
Joined: Jan 2001
Posts: 1,907
Marc Offline
Member
Marc  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 1,907
Corona, California
Originally Posted by CyBerkut
Erm.... what kneeboard app would that be? wink


D*mn I'm not fast banghead

Sorry
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oldgoat5.bmstacticalreference&hl=en_US

Marc..


HP-Compaq-8100-Elite-SFF-Intel-Core-i5-660-3-33GHz-8GB-250GB-Windows7, GTX1050 -X45+Rudder Pedals, Playseat Challenge
#4482393 - 07/11/19 01:18 PM Re: Anyone knows if this Kneeboard App.... [Re: Marc]  
Joined: Jul 2009
Posts: 7,140
CyBerkut Offline
Administrator
CyBerkut  Offline
Administrator
Hotshot

Joined: Jul 2009
Posts: 7,140
Florida
smile

Since you are wondering about BMS (Falcon 4) compatibility, I would suggest you ask that question up in the Falcon sub forum, as the folks posting in there are most likely to know the answer, and some of them may not check this sub forum.

Actually, I will just go ahead and move it there.

#4486160 - 08/14/19 12:16 PM Re: Anyone knows if this Kneeboard App.... [Re: Marc]  
Joined: May 2001
Posts: 105
Icer Offline
Member
Icer  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 105
Valencia, Spain
I just downloaded it, it starts up with a blank Datacard and then crashes when I hit the Menu. As i'm running Android Q beta that may be the issue, but it also could be 4.34 incompatibility.. Find the author?


Gary "Icer" Patricks
Aerocool Mid-tower, Gigabyte Z390 Master MB, EVGA 1000w PS
Intel i9-9900K @4.7Gz - Nfortec Hydrus V2 Liquid CPU cooler - Noctua NT-H2 Themal paste
32GB Kingston HyperX DDR4 3200mhz
1TB M.2 Crucial Boot Drive (Bob BoX installed here), 1TB M.2 Data drive, 1TB WD SATA drive
Gigabyte RTX 2080 w/ 8GB - Nvidia 445.87 drivers
LG 32GK850G-B 32" 2560x1440 G-Sync at 144Hz
Win10 Pro Ver. 1909 - Build 18363.778
TIR 5, CH Fighterstick / Pro Throttle HOTAS w/ MTWSims Sensors and Mainboards

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Would you purchase a flight sim...
by MarkG. 05/28/20 04:33 PM
GAO and the F-35
by Nixer. 05/28/20 02:32 PM
Best band in a guitar?
by TerribleTwo. 05/28/20 11:49 AM
SpaceX Manned Launch
by Arthonon. 05/27/20 05:13 AM
You have never heard a gunshot like this
by Zamzow. 05/27/20 12:49 AM
Manly Tape for Manly Men
by KRT_Bong. 05/26/20 04:28 PM
Best/good WW2 aviation sim ?
by Catfish. 05/26/20 02:17 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0