Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 11 of 22 1 2 9 10 11 12 13 21 22
#4447529 - 11/08/18 07:22 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Aug 2005
Posts: 284
Haukka81 Offline
Member
Haukka81  Offline
Member

Joined: Aug 2005
Posts: 284
Kemij�rvi,Finland
Nice pics and im love with new MIG-29, fun plane to fly and fight. smile


I5 8400 , 16gb , GTX 1070 oc , Win10 64bit . Virpil T-50 27" monitor with 2560x1440 rez ... DCS + Oculus CV1 + Samsung Odyssey . (odyssey is better for flight sims)
Inline advert (2nd and 3rd post)

#4450469 - 11/25/18 10:12 PM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
bisher Offline
I'll be your Huckleberry
bisher  Offline
I'll be your Huckleberry
Veteran

Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
Manitoba, Canada
The Mig is a lot of fun to fly

Just started flying the A-4E

[Linked Image]



#4450496 - 11/26/18 02:28 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
bisher Offline
I'll be your Huckleberry
bisher  Offline
I'll be your Huckleberry
Veteran

Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
Manitoba, Canada
A few more shots

[Linked Image]

[Linked Image]



#4450503 - 11/26/18 04:22 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
bisher Offline
I'll be your Huckleberry
bisher  Offline
I'll be your Huckleberry
Veteran

Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
Manitoba, Canada
One more

[Linked Image]



#4450530 - 11/26/18 10:27 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Jun 2005
Posts: 7,263
Trooper117 Online smile
Hotshot
Trooper117  Online Smile
Hotshot

Joined: Jun 2005
Posts: 7,263
UK
Great last pic... I'm sure I had an airfix kit like that when I was a kid!

#4450540 - 11/26/18 11:45 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Jun 2006
Posts: 1,625
mdwa Offline
Member
mdwa  Offline
Member

Joined: Jun 2006
Posts: 1,625
Way over in Perth, Western Aus...
Cool!


mdwa
#4450659 - 11/26/18 10:31 PM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
bisher Offline
I'll be your Huckleberry
bisher  Offline
I'll be your Huckleberry
Veteran

Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
Manitoba, Canada
Now that you mention it Trooper, I believe I had the same model when I was a kid smile



#4450840 - 11/28/18 03:02 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
bisher Offline
I'll be your Huckleberry
bisher  Offline
I'll be your Huckleberry
Veteran

Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
Manitoba, Canada
Learning to drop bombs

[Linked Image]



#4450844 - 11/28/18 04:33 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Jun 2006
Posts: 1,625
mdwa Offline
Member
mdwa  Offline
Member

Joined: Jun 2006
Posts: 1,625
Way over in Perth, Western Aus...
Ghostrider 11, Johnny Blaze at the controls...


mdwa
#4450849 - 11/28/18 05:54 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Apr 2013
Posts: 1,505
Blade_Meister Offline
Member
Blade_Meister  Offline
Member

Joined: Apr 2013
Posts: 1,505
Atlanta, GA, USA
I was able to set the A4 up today in a JSGME install so that I can remove it easily for future updates. I generated a quick mission today and was sort of amazed at what the generator made. I only got one good pic of the A4, but I snapped a few of the Mig29s in the mission. I also threw in 2 from a WWII mission I flew.
I sure hate turning the graphics down but with my old rig I have to. The only way I get pretty good pics anymore is to turn the graphics back up and run the mission at around 20FPS and take pics, LOL. I think they still come out pretty good though. Enjoy! yep

S!Blade<><

[Linked Image]
[Linked Image]
[Linked Image]
[Linked Image]
[Linked Image]
[Linked Image]

#4450873 - 11/28/18 12:38 PM Re: DCS 2.5 [Re: Blade_Meister]  
Joined: Aug 2005
Posts: 284
Haukka81 Offline
Member
Haukka81  Offline
Member

Joined: Aug 2005
Posts: 284
Kemij�rvi,Finland
Originally Posted by Blade_Meister
I was able to set the A4 up today in a JSGME install so that I can remove it easily for future updates. I generated a quick mission today and was sort of amazed at what the generator made. I only got one good pic of the A4, but I snapped a few of the Mig29s in the mission. I also threw in 2 from a WWII mission I flew.
I sure hate turning the graphics down but with my old rig I have to. The only way I get pretty good pics anymore is to turn the graphics back up and run the mission at around 20FPS and take pics, LOL. I think they still come out pretty good though. Enjoy! yep

S!Blade<><

pictures :P



Nice screens , im intrested what was amazing in that mission that generator made ?

i ask because im really fan of mission generators etc.. just hope that ed would give bit more love to generator and ability to generate campaings , so after mission it would generate next mission based even bit how last one was going smile


I5 8400 , 16gb , GTX 1070 oc , Win10 64bit . Virpil T-50 27" monitor with 2560x1440 rez ... DCS + Oculus CV1 + Samsung Odyssey . (odyssey is better for flight sims)
#4450901 - 11/28/18 06:43 PM Re: DCS 2.5 [Re: Haukka81]  
Joined: Apr 2013
Posts: 1,505
Blade_Meister Offline
Member
Blade_Meister  Offline
Member

Joined: Apr 2013
Posts: 1,505
Atlanta, GA, USA
Originally Posted by Haukka81
Nice screens , im intrested what was amazing in that mission that generator made ?
i ask because im really fan of mission generators etc.. just hope that ed would give bit more love to generator and ability to generate campaings , so after mission it would generate next mission based even bit how last one was going smile


I have just never tried it. In the QMG I found that when I used the advance button and opened it in the full mission editor that it was quite complex. It had ground units, A10s, Helos, F16s, A4s(player + wing man), Mig29s and SU25s. I made my adjustments for skins and load outs and quite frankly could have just used this as a quick template to make whatever I wanted. I am not that familiar with creating complete missions from scratch in the FME and honestly don't have time so this might be a good way for me to create missions and be able to fly quickly. I just found it interesting that after all of these years that I had never really tried this and that I had mostly only flew canned missions or Campaigns. I guess that was amazing to me, but is probably not to most. LOL! Glad you liked the pics. thumbsup
Couldn't resist, here are a few more. yep

S!Blade<>< CT


[Linked Image]
[Linked Image]
[Linked Image]

Last edited by Blade_Meister; 11/28/18 06:54 PM.
#4450904 - 11/28/18 07:06 PM Re: DCS 2.5 [Re: Blade_Meister]  
Joined: Aug 2005
Posts: 284
Haukka81 Offline
Member
Haukka81  Offline
Member

Joined: Aug 2005
Posts: 284
Kemij�rvi,Finland
Originally Posted by Blade_Meister
Originally Posted by Haukka81
Nice screens , im intrested what was amazing in that mission that generator made ?
i ask because im really fan of mission generators etc.. just hope that ed would give bit more love to generator and ability to generate campaings , so after mission it would generate next mission based even bit how last one was going smile


I have just never tried it. In the QMG I found that when I used the advance button and opened it in the full mission editor that it was quite complex. It had ground units, A10s, Helos, F16s, A4s(player + wing man), Mig29s and SU25s. I made my adjustments for skins and load outs and quite frankly could have just used this as a quick template to make whatever I wanted. I am not that familiar with creating complete missions from scratch in the FME and honestly don't have time so this might be a good way for me to create missions and be able to fly quickly. I just found it interesting that after all of these years that I had never really tried this and that I had mostly only flew canned missions or Campaigns. I guess that was amazing to me, but is probably not to most. LOL! Glad you liked the pics. thumbsup
Couldn't resist, here are a few more. yep

S!Blade<>< CT


[Linked Image]
[Linked Image]
[Linked Image]



I see biggrin

Mission generator is quite nice. I adjust advanced settings in gen and genereate then open it in editor , adjust AI settings , flight plans etc.. and i have mission quite fast ready. smile


I5 8400 , 16gb , GTX 1070 oc , Win10 64bit . Virpil T-50 27" monitor with 2560x1440 rez ... DCS + Oculus CV1 + Samsung Odyssey . (odyssey is better for flight sims)
#4450906 - 11/28/18 07:24 PM Re: DCS 2.5 [Re: Haukka81]  
Joined: Apr 2013
Posts: 1,505
Blade_Meister Offline
Member
Blade_Meister  Offline
Member

Joined: Apr 2013
Posts: 1,505
Atlanta, GA, USA
Originally Posted by Haukka81

I see biggrin

Mission generator is quite nice. I adjust advanced settings in gen and genereate then open it in editor , adjust AI settings , flight plans etc.. and i have mission quite fast ready. smile



In the QMG there is an "advanced edit" button that will open it directly into the FME. You can then make any FME adjustments you want and you can "Save As" and them go fly it through missions if you do not want to fly it directly from the FME. To me, that is a pretty good set up. I wish IL2 The Great Battle Series had this sort of QMG.

S!Blade<>< CT

Last edited by Blade_Meister; 11/28/18 07:26 PM.
#4450941 - 11/29/18 03:45 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Jun 2006
Posts: 1,625
mdwa Offline
Member
mdwa  Offline
Member

Joined: Jun 2006
Posts: 1,625
Way over in Perth, Western Aus...
Love the pics of the MiG-29 with that green grey camo. Nice Scooter too.


mdwa
#4451110 - 11/30/18 04:26 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
bisher Offline
I'll be your Huckleberry
bisher  Offline
I'll be your Huckleberry
Veteran

Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
Manitoba, Canada
Yes I just gave the Create Fast Mission a go and it is pretty cool. You can edit the missions so I loaded up F 4s, Mig21s, F 14s, etc

[Linked Image]

[Linked Image]

Next mission edit; load weapons lol smile




#4451186 - 11/30/18 04:51 PM Re: DCS 2.5 [Re: bisher]  
Joined: Apr 2013
Posts: 1,505
Blade_Meister Offline
Member
Blade_Meister  Offline
Member

Joined: Apr 2013
Posts: 1,505
Atlanta, GA, USA
Originally Posted by bisher
Next mission edit; load weapons lol smile




hahaha You know, I went into the FME to look at the available skins for the A4, as I had read there are a lot, and I noticed there was no load out. hahaha So I changed this obviously while I was there. I wonder how many people find this out and never go in the FME to add a loadout thinking it is just a bug in the QMG? duh

S!Blade<>< CT

#4451291 - 12/01/18 07:52 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
bisher Offline
I'll be your Huckleberry
bisher  Offline
I'll be your Huckleberry
Veteran

Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
Manitoba, Canada
hmmm, could be Blade_M. I uploaded weapons and fuel for this mission

Me and the boys chasing down a mig
[Linked Image]

Next step: learn how to drop my fuel bag. Then go air-to-air



#4451293 - 12/01/18 08:35 AM Re: DCS 2.5 [Re: malibu43]  
Joined: Jun 2006
Posts: 1,625
mdwa Offline
Member
mdwa  Offline
Member

Joined: Jun 2006
Posts: 1,625
Way over in Perth, Western Aus...
Are they AIM-7s?


mdwa
#4451323 - 12/01/18 02:43 PM Re: DCS 2.5 [Re: mdwa]  
Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
bisher Offline
I'll be your Huckleberry
bisher  Offline
I'll be your Huckleberry
Veteran

Joined: Mar 2001
Posts: 12,887
Manitoba, Canada
I believe those are shrike missiles on the outer pylons and AIM 9s on inner mdwa

As seen here
[Linked Image]



Page 11 of 22 1 2 9 10 11 12 13 21 22

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
76 years ago today -- D-Day
by Sluggish Controls. 06/06/20 04:13 AM
Very educational F-22 video
by Zamzow. 06/05/20 11:35 PM
Justice for Maddie
by RossUK. 06/04/20 11:11 AM
Perhaps My Final Flight
by FishTaco. 06/04/20 02:59 AM
Blue Angel's will transition to the Rhino
by CyBerkut. 06/02/20 12:41 PM
The pancake chef...
by Mr_Blastman. 05/31/20 06:33 PM
DOSBox/MS-DOS6
by MarkG. 05/31/20 02:14 PM
Question for gun lovers
by Blade_RJ. 05/30/20 02:54 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0