Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 9 of 16 1 2 7 8 9 10 11 15 16
#4392247 - 12/01/17 01:13 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: VF9_Longbow]  
Joined: Jun 2005
Posts: 16,082
- Ice Offline
Veteran
- Ice  Offline
Veteran

Joined: Jun 2005
Posts: 16,082
Philippines / North East UK
Originally Posted by VF9_Longbow
100fps is on the regular monitor, fps hovers around 30 in VR. but i have to admit i have not tweaked much for VR as i usually use it more for other games and sims than with DCS

Thanks! And that monitor is the 1920x1600 that you were quoting above?


- Ice
Inline advert (2nd and 3rd post)

#4392252 - 12/01/17 01:26 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: VF9_Longbow]  
Joined: May 2005
Posts: 194
ishbu Offline
Member
ishbu  Offline
Member

Joined: May 2005
Posts: 194
n.e. Ohio
Hey Longbow how are you getting this?..... I pre-purchaced and can't find the download anywhere

#4392257 - 12/01/17 01:35 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: ishbu]  
Joined: Dec 2006
Posts: 517
159th_Viper Offline
Flyin' it like I Stole it......Always!
159th_Viper  Offline
Flyin' it like I Stole it......Always!
Member

Joined: Dec 2006
Posts: 517
Texas, USA
Originally Posted by ishbu
Hey Longbow how are you getting this?..... I pre-purchaced and can't find the download anywhere


You have the Open-Beta installed?


Airframe #36
159th Guards Aviation Regiment
"Airspeed, Altitude, or Brains; you always need at least two."
#4392258 - 12/01/17 01:36 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: ishbu]  
Joined: Mar 2011
Posts: 2,042
cichlidfan Offline
Member
cichlidfan  Offline
Member

Joined: Mar 2011
Posts: 2,042
Woodbridge, VA, USA
Originally Posted by ishbu
Hey Longbow how are you getting this?..... I pre-purchaced and can't find the download anywhere


You are aware that the Harrier, and related update, are currently only applicable to the Open Beta version, not 1.5.x release version and not v2.x Open Alpha.


ASUS ROG Maximus VIII Hero, i7-6700K, Noctua NH-D14 Cooler, Crucial 32GB DDR4 2133, Samsung 950 Pro NVMe 256GB, Samsung EVO 250GB & 500GB SSD, 2TB Caviar Black, Zotac GTX 1080 AMP! Extreme 8GB, Corsair HX1000i, Phillips BDM4065UC 40" 4k monitor, VX2258 TouchScreen, TIR 5 w/ProClip, TM Warthog, VKB Gladiator Pro, Saitek X56, et. al., MFG Crosswind Pedals #1199, VolairSim Pit, Rift CV1
#4392275 - 12/01/17 02:21 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: XIII]  
Joined: Oct 2009
Posts: 1,342
Remon Offline
Member
Remon  Offline
Member

Joined: Oct 2009
Posts: 1,342
Greece
Originally Posted by XIII
I read comments. Everyone BIG fps drop in cockpit (15 fps) Welcome in dcs.


Originally Posted by - Ice
That is, of course, after EXTENSIVE beta testing smile

No wonder they don't release hard figures for their new map.....


And again posts by the same people who don't know what they're talking about, as usual.

The problem is the modules, it's rendering the MFCDs even when they're inactive.

#4392301 - 12/01/17 06:04 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: leigh583]  
Joined: Aug 2010
Posts: 1,613
theOden Offline
Member
theOden  Offline
Member

Joined: Aug 2010
Posts: 1,613
Hell yeah Remon!
XIII and Ice are so silly and childish, everyone knows MFCD's are never part of beta testing, they are added just before release candidate is created.

Those two dudes will never know as much as you and me, we are the best!

#4392324 - 12/01/17 10:36 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: cichlidfan]  
Joined: May 2015
Posts: 73
Carefree Offline
Junior Member
Carefree  Offline
Junior Member

Joined: May 2015
Posts: 73
Originally Posted by cichlidfan
Originally Posted by ishbu
Hey Longbow how are you getting this?..... I pre-purchaced and can't find the download anywhere


You are aware that the Harrier, and related update, are currently only applicable to the Open Beta version, not 1.5.x release version and not v2.x Open Alpha.


I wasn't when I pre purchased the Harrier when it was announced but figured it out last night, quick question, now that I have downloaded and installed Open Beta again just for the Harrier, can I install my other DCS modules into Open Beta that I also have installed into my DCS World 2 Open Alpha without losing any more activations? on same PC of course? Have tried to google this and looked at their FAQ but cant seem to find an answer.

Still catching up with this new activation scheme that starts with the Harrier ... so I have got to fire up DCS Harrier every 3 days or lose it? surely not???? Was not aware of this when I pre-purchased the Harrier either!

Last edited by Carefree; 12/01/17 10:39 AM. Reason: to clarify
#4392325 - 12/01/17 10:46 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: Carefree]  
Joined: Oct 2009
Posts: 1,342
Remon Offline
Member
Remon  Offline
Member

Joined: Oct 2009
Posts: 1,342
Greece
Originally Posted by Carefree
Originally Posted by cichlidfan
Originally Posted by ishbu
Hey Longbow how are you getting this?..... I pre-purchaced and can't find the download anywhere


You are aware that the Harrier, and related update, are currently only applicable to the Open Beta version, not 1.5.x release version and not v2.x Open Alpha.


I wasn't when I pre purchased the Harrier when it was announced but figured it out last night, quick question, now that I have downloaded and installed Open Beta again just for the Harrier, can I install my other DCS modules into Open Beta that I also have installed into my DCS World 2 Open Alpha without losing any more activations? on same PC of course? Have tried to google this and looked at their FAQ but cant seem to find an answer.

Still catching up with this new activation scheme that starts with the Harrier ... so I have got to fire up DCS Harrier every 3 days or lose it? surely not???? Was not aware of this when I pre-purchased the Harrier either!


Yeah, of course you can install your modules in open beta.

As for the new copy protection, no, it's nothing like that. Every time you log in to play you'll get a 3 day period during which you won't have to go online again to play it.

Last edited by Remon; 12/01/17 10:46 AM.
#4392326 - 12/01/17 10:59 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: Remon]  
Joined: May 2015
Posts: 73
Carefree Offline
Junior Member
Carefree  Offline
Junior Member

Joined: May 2015
Posts: 73
Thanks Remon, so I can install my modules in Open Beta as well as Open Alpha 2 without using up another activation, thats good, quite missed the old terrain map to be honest.

I think I understand the new Harrier copy protection thing now, seems a strange thing though, thank goodness all my other sims and games have nothing like this, so long as I am not in danger of losing my paid for modules ... because I can be quite an infrequent sim player being away from home for a month or so at times.

#4392327 - 12/01/17 11:12 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: Carefree]  
Joined: Jan 2016
Posts: 47
Clutch Offline
Junior Member
Clutch  Offline
Junior Member

Joined: Jan 2016
Posts: 47
SC
Originally Posted by Carefree
Thanks Remon, so I can install my modules in Open Beta as well as Open Alpha 2 without using up another activation, thats good, quite missed the old terrain map to be honest.

I think I understand the new Harrier copy protection thing now, seems a strange thing though, thank goodness all my other sims and games have nothing like this, so long as I am not in danger of losing my paid for modules ... because I can be quite an infrequent sim player being away from home for a month or so at times.


Going on deployment or on extended business shouldn't be an issue. DCS will simply re-check the next time you log in.

#4392332 - 12/01/17 11:40 AM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: Clutch]  
Joined: May 2015
Posts: 73
Carefree Offline
Junior Member
Carefree  Offline
Junior Member

Joined: May 2015
Posts: 73
Thank you for clarification Clutch, that does not seem so bad.

#4392347 - 12/01/17 01:03 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: Clutch]  
Joined: Sep 2014
Posts: 797
leaf_on_the_wind Offline
Member
leaf_on_the_wind  Offline
Member

Joined: Sep 2014
Posts: 797
Originally Posted by Clutch
Originally Posted by Carefree
Thanks Remon, so I can install my modules in Open Beta as well as Open Alpha 2 without using up another activation, thats good, quite missed the old terrain map to be honest.

I think I understand the new Harrier copy protection thing now, seems a strange thing though, thank goodness all my other sims and games have nothing like this, so long as I am not in danger of losing my paid for modules ... because I can be quite an infrequent sim player being away from home for a month or so at times.


Going on deployment or on extended business shouldn't be an issue. DCS will simply re-check the next time you log in.


Sorry thats is totally WRONG

If you have NOT checked in every 4 days at least then DCS World STOPS working

Correct it will check in the next time you login, so you will be able to play for 4 days only if you are offline .... then nothing until you connect again



Ferengi Rule of acquisition #1 Once you have their money ... never give it back.

#4392349 - 12/01/17 01:06 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: Carefree]  
Joined: Sep 2014
Posts: 797
leaf_on_the_wind Offline
Member
leaf_on_the_wind  Offline
Member

Joined: Sep 2014
Posts: 797
Originally Posted by Carefree
Thanks Remon, so I can install my modules in Open Beta as well as Open Alpha 2 without using up another activation, thats good, quite missed the old terrain map to be honest.

I think I understand the new Harrier copy protection thing now, seems a strange thing though, thank goodness all my other sims and games have nothing like this, so long as I am not in danger of losing my paid for modules ... because I can be quite an infrequent sim player being away from home for a month or so at times.


No mate you are screwed, if you cannot connect to ED servers every 4 days then your legally paid software will cease to function

Last edited by leaf_on_the_wind; 12/01/17 01:06 PM.


Ferengi Rule of acquisition #1 Once you have their money ... never give it back.

#4392350 - 12/01/17 01:09 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: leaf_on_the_wind]  
Joined: Dec 2006
Posts: 517
159th_Viper Offline
Flyin' it like I Stole it......Always!
159th_Viper  Offline
Flyin' it like I Stole it......Always!
Member

Joined: Dec 2006
Posts: 517
Texas, USA
Originally Posted by leaf_on_the_wind
Originally Posted by Carefree
Thanks Remon, so I can install my modules in Open Beta as well as Open Alpha 2 without using up another activation, thats good, quite missed the old terrain map to be honest.

I think I understand the new Harrier copy protection thing now, seems a strange thing though, thank goodness all my other sims and games have nothing like this, so long as I am not in danger of losing my paid for modules ... because I can be quite an infrequent sim player being away from home for a month or so at times.


No mate you are screwed, if you cannot connect to ED servers every 4 days then your legally paid software will cease to function


Read what he said.

He specifically stated that he is an infrequent SIM player due to extended absences, ie HE DOES NOT PLAY for the month of his absence.

Upon his return, the program will authenticate and he’ll be free to play.

How is that ‘screwed’?


Airframe #36
159th Guards Aviation Regiment
"Airspeed, Altitude, or Brains; you always need at least two."
#4392354 - 12/01/17 01:22 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: 159th_Viper]  
Joined: Aug 2010
Posts: 1,613
theOden Offline
Member
theOden  Offline
Member

Joined: Aug 2010
Posts: 1,613
Originally Posted by 159th_Viper
..
How is that ‘screwed’?


I think he interpreted Carefree as one of the deployed soliders we have in this world that indeed will be screwed 4 days into overseas deployment.

#4392357 - 12/01/17 01:28 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: leigh583]  
Joined: Nov 2016
Posts: 203
FartHog Offline
Member
FartHog  Offline
Member

Joined: Nov 2016
Posts: 203
UK
Still all feels a bit spyware-esk tho', begs the question why? Seems a strange choice considering the inevitable reaction.

#4392359 - 12/01/17 01:31 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: FartHog]  
Joined: Dec 2006
Posts: 517
159th_Viper Offline
Flyin' it like I Stole it......Always!
159th_Viper  Offline
Flyin' it like I Stole it......Always!
Member

Joined: Dec 2006
Posts: 517
Texas, USA
Originally Posted by FartHog
Still all feels a bit spyware-esk tho', begs the question why? Seems a strange choice considering the inevitable reaction.


You own a software company coding Flight Sims for a living.

Your company is bleeding X-thousand pounds a month down the crapper due to software piracy.

Would you not take all possible steps to mitigate your losses?


Airframe #36
159th Guards Aviation Regiment
"Airspeed, Altitude, or Brains; you always need at least two."
#4392360 - 12/01/17 01:36 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: leigh583]  
Joined: Aug 2010
Posts: 1,613
theOden Offline
Member
theOden  Offline
Member

Joined: Aug 2010
Posts: 1,613
I honestly don't think those pirating stuff would be customers if blocked by DRM and as such no true sales are lost.
As such, DRM adds more trouble to legimite customers than securing revenue.

#4392361 - 12/01/17 01:41 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: 159th_Viper]  
Joined: Nov 2016
Posts: 203
FartHog Offline
Member
FartHog  Offline
Member

Joined: Nov 2016
Posts: 203
UK
Originally Posted by 159th_Viper


Your company is bleeding X-thousand pounds a month down the crapper due to software piracy.



Really? I thought DCS was untouchable due to Starforce.

Originally Posted by 159th_Viper


Would you not take all possible steps to mitigate your losses?.



...at the cost of public relations...quelle surprise , there has to less intrusive options surely.

#4392362 - 12/01/17 01:42 PM Re: DCS: AV-8B N/A VTOL Pre-Purchase [Re: theOden]  
Joined: Dec 2006
Posts: 517
159th_Viper Offline
Flyin' it like I Stole it......Always!
159th_Viper  Offline
Flyin' it like I Stole it......Always!
Member

Joined: Dec 2006
Posts: 517
Texas, USA
Originally Posted by theOden
I honestly don't think those pirating stuff would be customers if blocked by DRM and as such no true sales are lost.
As such, DRM adds more trouble to legimite customers than securing revenue.


That’s the thing - will we ever know?

Probably not - none of our business. One thing is however certain: Starforce Proactive is not cheap and if a company pays for that service for years on end then there has to be a very good reason for it.


Airframe #36
159th Guards Aviation Regiment
"Airspeed, Altitude, or Brains; you always need at least two."
Page 9 of 16 1 2 7 8 9 10 11 15 16

Moderated by  Force10, RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
I'll be damned !!
by NoFlyBoy. 05/11/21 07:13 PM
RM Jet Suit Boarding
by Red2112. 05/08/21 02:07 PM
Idiot for the day
by rwatson. 05/07/21 10:55 AM
The cost of Epic free games
by Blade_RJ. 05/06/21 08:28 PM
That mettalic smell you feel is actually yours !
by Blade_RJ. 05/06/21 05:15 PM
Shiny American Rocket, cheaper by the dozen
by Nixer. 05/06/21 12:48 AM
House of the Dragon
by PanzerMeyer. 05/05/21 05:45 PM
Some funny Facebook observations
by PanzerMeyer. 05/05/21 11:53 AM
Chinese Rocket
by carrick58. 05/05/21 12:26 AM
Hope everyone is having a good day
by oldgrognard. 05/04/21 02:09 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0