Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#4042965 - 11/29/14 03:51 AM TRACKIR problem  
Joined: Aug 2001
Posts: 50
cflash Offline
Junior Member
cflash  Offline
Junior Member

Joined: Aug 2001
Posts: 50
I've just bought a TRACKIR 5,but in the BMS cockpit,there is no mouse coursor,I can't to click swithes,why?anybody can help me ,thanks!

Inline advert (2nd and 3rd post)

#4042977 - 11/29/14 04:54 AM Re: TRACKIR problem [Re: cflash]  
Joined: Jan 2011
Posts: 1,527
WileECoyote Offline
Member
WileECoyote  Offline
Member

Joined: Jan 2011
Posts: 1,527
Argentina
Just checking, you didn't uncheck the "Clickable 3D cockpit default" checkbox in Setup > Controllers > Advanced right?

It happened to me once...


When you're feeling sad, just remember that somewhere in the world, there's someone pushing a door that says "pull".

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Post script on our fires
by Mad Max. 02/19/20 09:43 PM
Our current approaching storm
by Ajay. 02/19/20 12:35 PM
Just a little feel good flying thing
by Nixer. 02/18/20 12:37 AM
Now, This is Cool (Even if it WAS a Dog)
by vonBaur. 02/18/20 12:37 AM
HITMAN 2, et al
by DBond. 02/17/20 01:52 PM
I didn't know this. Women Top Guns.
by NoFlyBoy. 02/17/20 03:46 AM
Betelgeuse
by Red2112. 02/16/20 11:35 PM
Heck just a good jam
by rwatson. 02/16/20 01:57 PM
EPIC Games = epic PITA
by Dunolde. 02/15/20 09:05 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0