Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#3919010 - 03/02/14 10:50 AM No ForceFeedback in COD, how to assign device priority?  
Joined: Feb 2014
Posts: 3
Celeste Offline
Junior Member
Celeste  Offline
Junior Member

Joined: Feb 2014
Posts: 3
Hi all, I have 4 devices connected: a joystick Saytek Cyborg Evo Force, a Logitech GT25 as rudder, another "modifield" pedals of Momo Racing (for controlls of mixture and propeller pitch) and a virtual device PPjoy to a correct functioning of rudder pedals... The devices working properly together in IL-2 COD, but Force Feedback of Cyborg only work if I disconnect GT25 and Momo Racing...
The order of devices is:
[img:center]http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/attachment.php?attachmentid=7792&d=1393666639[/img]

I tried several ways to resolve this problem:

-I tried to edit the file conf.ini of the game, changing the value to* FF = 1 to FF= 2 but nothing to do.
-I tried to put the Saytek as the preferred device from the control panel, but nothing.
-I tried to change the order of the id with the software "joyIDs" but it did not work (maybe because I have win7), the order of devices remains the same.
-I also tried to see if I could change the order from the bios, but nothing ...

Somebody help me please, I have bought this game recently and has always fascinated me, but it's frustrating not being able to use the ForceFeedback for such a little thing ... I don't believe that I can't do anything for this stupid problem ...

Thanks and sorry for my english.

Inline advert (2nd and 3rd post)

#3922743 - 03/10/14 05:25 PM Re: No ForceFeedback in COD, how to assign device priority? [Re: Celeste]  
Joined: Feb 2014
Posts: 3
Celeste Offline
Junior Member
Celeste  Offline
Junior Member

Joined: Feb 2014
Posts: 3
Suggestions?

#3922817 - 03/10/14 06:52 PM Re: No ForceFeedback in COD, how to assign device priority? [Re: Celeste]  
Joined: Nov 2001
Posts: 3,748
Sokol1 Online screwy
Senior Member
Sokol1  Online Screwy
Senior Member

Joined: Nov 2001
Posts: 3,748
Internet
Maybe this?

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=27113

Or explain why is not possible in O.Maddox games.

Sokol1


Last edited by Sokol1; 03/10/14 06:54 PM.
#3922828 - 03/10/14 07:11 PM Re: No ForceFeedback in COD, how to assign device priority? [Re: Celeste]  
Joined: Feb 2014
Posts: 3
Celeste Offline
Junior Member
Celeste  Offline
Junior Member

Joined: Feb 2014
Posts: 3
Thanks Sokol1, but I tried to use JoyId but not run, this has effect only if the programm uses the old win32 api interface for controllers - if the directinput api is used, as in CloD, it has no effect...


Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
The most popular games on Steam
by PanzerMeyer. 02/23/20 02:10 PM
Anyone use VoiceAtttack?
by bones. 02/21/20 01:50 PM
Fanatical Platinum Bundle
by Red2112. 02/21/20 12:21 PM
Raising the Kursk
by CyBerkut. 02/20/20 11:09 PM
Borderlands the movie?
by PanzerMeyer. 02/20/20 07:41 PM
Post script on our fires
by Mad Max. 02/19/20 09:43 PM
Our current approaching storm
by Ajay. 02/19/20 12:35 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0