Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#3807200 - 07/09/13 11:27 PM Falcon 4.0 BMS startup problem  
Joined: Jul 2013
Posts: 3
Fightorflight Offline
F-16 Enthusiast
Fightorflight  Offline
F-16 Enthusiast
Junior Member

Joined: Jul 2013
Posts: 3
Heya - I'm having a problem with BMS. I just installed it after having this headache of a installation problem with F4.0 (had to run the damn OS in Safe Mode for it to install) and now if that wasn't enough every time I try to start the game, this happens:



First it tells me the application is not compatible with my system (Windows 7 Home Premium x64) and then it throws the second error in the image. Any ideas how to fix this? I'm an absolute fan of the F-16 and this just killed my afternoon.


"Strike 3, break right - SAM launch!"
Inline advert (2nd and 3rd post)

#3807221 - 07/10/13 12:17 AM Re: Falcon 4.0 BMS startup problem [Re: Fightorflight]  
Joined: Feb 2010
Posts: 79
Pilgrim Offline
Junior Member
Pilgrim  Offline
Junior Member

Joined: Feb 2010
Posts: 79
You don't have to install 4.0, just point to the .exe on the CD. Check -Ice's outstanding install guide:

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3660698/Starting_with_Falcon_4_BMS_Upd#Post3660698

#3807227 - 07/10/13 12:37 AM Re: Falcon 4.0 BMS startup problem [Re: Fightorflight]  
Joined: Jul 2013
Posts: 3
Fightorflight Offline
F-16 Enthusiast
Fightorflight  Offline
F-16 Enthusiast
Junior Member

Joined: Jul 2013
Posts: 3
Doh! Uninstalling Falcon 4.0 and installing BMS directly from the CD helped. I feel like a dumbo now. Thanks, Pilgrim!


"Strike 3, break right - SAM launch!"
#3807259 - 07/10/13 02:03 AM Re: Falcon 4.0 BMS startup problem [Re: Fightorflight]  
Joined: Feb 2010
Posts: 79
Pilgrim Offline
Junior Member
Pilgrim  Offline
Junior Member

Joined: Feb 2010
Posts: 79
No problem. It's not an uncommon mistake. wink

#3807679 - 07/10/13 08:02 PM Re: Falcon 4.0 BMS startup problem [Re: Fightorflight]  
Joined: Jun 2005
Posts: 16,082
- Ice Offline
Veteran
- Ice  Offline
Veteran

Joined: Jun 2005
Posts: 16,082
Philippines / North East UK
Also, rest easy that Falcon BMS will work with 64-bit Win 7 OS. Good luck! And welcome to SimHQ and BMS!


- Ice

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Anyone use VoiceAtttack?
by bones. 02/21/20 01:50 PM
Fanatical Platinum Bundle
by Red2112. 02/21/20 12:21 PM
Raising the Kursk
by CyBerkut. 02/20/20 11:09 PM
Borderlands the movie?
by PanzerMeyer. 02/20/20 07:41 PM
Post script on our fires
by Mad Max. 02/19/20 09:43 PM
Our current approaching storm
by Ajay. 02/19/20 12:35 PM
Just a little feel good flying thing
by Nixer. 02/18/20 12:37 AM
Now, This is Cool (Even if it WAS a Dog)
by vonBaur. 02/18/20 12:37 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0