Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#3745244 - 03/05/13 01:07 AM A10C goes right to mission complete  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
specialksl Offline
Member
specialksl  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
Baltimore, MD USA
I choose a mission and then click fly the bar on the bottom goes from left to right and then goes to the screen and asks if I want to fly again. What is the problem?


Main PC: ASUS P8Z77 - Intel I7 3770K OC to 4.4GHZ - Thermaltake Water2.0 Pro
GeForce GTX 970
16 Gig G.Skill Ares DDR3
Samsung EVO SSD 500GB
Plenty of storage
Windows 7 64bit
ASUS PB278Q @ 2560x1440

SIMPIT: ASUS Prime Z370-A, I7 8700K, H80i-V2 watercooler
ASUS ROG STRIX RTX 2080
Windows 10 64bit
32GB 2400 DDR4 memory
Thrustmaster Warthog - 2-TM MFDs
Saitek Combat Rudder Pedals,4 -FIPs, TPM, Radio, Multipanel, Switch Panel, Pro Flight Yoke
3 - 32" Samsung monitors-1920x1080, 22" Samsung monitor
Inline advert (2nd and 3rd post)

#3745285 - 03/05/13 03:16 AM Re: A10C goes right to mission complete [Re: specialksl]  
Joined: Nov 2012
Posts: 239
Blooze Offline
Member
Blooze  Offline
Member

Joined: Nov 2012
Posts: 239
Originally Posted By: specialksl
I choose a mission and then click fly the bar on the bottom goes from left to right and then goes to the screen and asks if I want to fly again. What is the problem?

I would try DCS repair first.

#3745292 - 03/05/13 03:42 AM Re: A10C goes right to mission complete [Re: specialksl]  
Joined: Jan 2012
Posts: 2,397
eno75 Offline
Member
eno75  Offline
Member

Joined: Jan 2012
Posts: 2,397
Is this a mission you created or one that you downloaded somewhere?

#3745496 - 03/05/13 02:35 PM Re: A10C goes right to mission complete [Re: specialksl]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
specialksl Offline
Member
specialksl  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
Baltimore, MD USA
The mission came with the game.


Main PC: ASUS P8Z77 - Intel I7 3770K OC to 4.4GHZ - Thermaltake Water2.0 Pro
GeForce GTX 970
16 Gig G.Skill Ares DDR3
Samsung EVO SSD 500GB
Plenty of storage
Windows 7 64bit
ASUS PB278Q @ 2560x1440

SIMPIT: ASUS Prime Z370-A, I7 8700K, H80i-V2 watercooler
ASUS ROG STRIX RTX 2080
Windows 10 64bit
32GB 2400 DDR4 memory
Thrustmaster Warthog - 2-TM MFDs
Saitek Combat Rudder Pedals,4 -FIPs, TPM, Radio, Multipanel, Switch Panel, Pro Flight Yoke
3 - 32" Samsung monitors-1920x1080, 22" Samsung monitor
#3745500 - 03/05/13 02:38 PM Re: A10C goes right to mission complete [Re: Blooze]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
specialksl Offline
Member
specialksl  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
Baltimore, MD USA
Originally Posted By: Blooze
Originally Posted By: specialksl
I choose a mission and then click fly the bar on the bottom goes from left to right and then goes to the screen and asks if I want to fly again. What is the problem?

I would try DCS repair first.


I tried and it came up with Service Unavailable (503)

Last edited by specialksl; 03/05/13 02:42 PM.

Main PC: ASUS P8Z77 - Intel I7 3770K OC to 4.4GHZ - Thermaltake Water2.0 Pro
GeForce GTX 970
16 Gig G.Skill Ares DDR3
Samsung EVO SSD 500GB
Plenty of storage
Windows 7 64bit
ASUS PB278Q @ 2560x1440

SIMPIT: ASUS Prime Z370-A, I7 8700K, H80i-V2 watercooler
ASUS ROG STRIX RTX 2080
Windows 10 64bit
32GB 2400 DDR4 memory
Thrustmaster Warthog - 2-TM MFDs
Saitek Combat Rudder Pedals,4 -FIPs, TPM, Radio, Multipanel, Switch Panel, Pro Flight Yoke
3 - 32" Samsung monitors-1920x1080, 22" Samsung monitor
#3745510 - 03/05/13 02:47 PM Re: A10C goes right to mission complete [Re: specialksl]  
Joined: Jan 2012
Posts: 2,397
eno75 Offline
Member
eno75  Offline
Member

Joined: Jan 2012
Posts: 2,397
Hmmm. Sounds like a bad install.

#3745804 - 03/05/13 09:27 PM Re: A10C goes right to mission complete [Re: specialksl]  
Joined: Nov 2007
Posts: 3,674
EinsteinEP Offline
Just a Noob
EinsteinEP  Offline
Just a Noob
Senior Member

Joined: Nov 2007
Posts: 3,674
Tucson, AZ
Are you experiencing this with a specific mission or all missions? If a specific one, which one? I'd love to test it out.


Shoot to Kill.
Play to Have Fun.
#3746270 - 03/06/13 04:32 PM Re: A10C goes right to mission complete [Re: EinsteinEP]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
specialksl Offline
Member
specialksl  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
Baltimore, MD USA
Originally Posted By: EinsteinEP
Are you experiencing this with a specific mission or all missions? If a specific one, which one? I'd love to test it out.


It's hard to pinpoint. It doesn't always happen. I am still getting the error when I try to do a repair.


Main PC: ASUS P8Z77 - Intel I7 3770K OC to 4.4GHZ - Thermaltake Water2.0 Pro
GeForce GTX 970
16 Gig G.Skill Ares DDR3
Samsung EVO SSD 500GB
Plenty of storage
Windows 7 64bit
ASUS PB278Q @ 2560x1440

SIMPIT: ASUS Prime Z370-A, I7 8700K, H80i-V2 watercooler
ASUS ROG STRIX RTX 2080
Windows 10 64bit
32GB 2400 DDR4 memory
Thrustmaster Warthog - 2-TM MFDs
Saitek Combat Rudder Pedals,4 -FIPs, TPM, Radio, Multipanel, Switch Panel, Pro Flight Yoke
3 - 32" Samsung monitors-1920x1080, 22" Samsung monitor
#3746553 - 03/06/13 11:14 PM Re: A10C goes right to mission complete [Re: specialksl]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
specialksl Offline
Member
specialksl  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,271
Baltimore, MD USA
I was able to choose repair and it downloaded and updated without a problem. I have pinpointed the problem but the solution baffles me. I choose a mission (one that is included) then the Combined Arms ACTIVATION window pops up. If I choose EXIT then it goes to the mission complete screen without me ever getting a chance to play the mission. If i choose the NEXT then OK then EXIT when the Combined Arms activation window pops up, it goes to the mission and I can fly.

I am totally baffled. i tried to delete the TECH folder in the DCSWORLD/MODS folder, the activation window goes away but then I can't play a mission or the game. This activation window pops up in any DCS module.


Main PC: ASUS P8Z77 - Intel I7 3770K OC to 4.4GHZ - Thermaltake Water2.0 Pro
GeForce GTX 970
16 Gig G.Skill Ares DDR3
Samsung EVO SSD 500GB
Plenty of storage
Windows 7 64bit
ASUS PB278Q @ 2560x1440

SIMPIT: ASUS Prime Z370-A, I7 8700K, H80i-V2 watercooler
ASUS ROG STRIX RTX 2080
Windows 10 64bit
32GB 2400 DDR4 memory
Thrustmaster Warthog - 2-TM MFDs
Saitek Combat Rudder Pedals,4 -FIPs, TPM, Radio, Multipanel, Switch Panel, Pro Flight Yoke
3 - 32" Samsung monitors-1920x1080, 22" Samsung monitor
#3748357 - 03/09/13 11:26 PM Re: A10C goes right to mission complete [Re: specialksl]  
Joined: Nov 2007
Posts: 3,674
EinsteinEP Offline
Just a Noob
EinsteinEP  Offline
Just a Noob
Senior Member

Joined: Nov 2007
Posts: 3,674
Tucson, AZ
It sounds like you might be trying to open a mission that has the player starting in a module you don't have an activation code for (possibly the Combined Arms?) and so it exits out of the mission. I'd uninstall any modules you don't have activated and retry.


Shoot to Kill.
Play to Have Fun.
#3759754 - 03/30/13 12:43 AM Re: A10C goes right to mission complete [Re: specialksl]  
Joined: Mar 2013
Posts: 9
Parias1 Offline
Junior Member
Parias1  Offline
Junior Member

Joined: Mar 2013
Posts: 9
I have had and am still having this problem as well.

I beleive it has something to do with the saved games log file. When I install DCS World and the modules (I own them all except for CA and FC3) without changing my pilot-name and/or call sign I'm good. Once I make a change to the default pilot log, I get the same thing...the program starts to load up, and then its straight to the debreifing screen.

I have re-downloaded, all 1.2.3 modules including the World module, installed, uninstalled, deleted saved games folders, etc...all of that for about two weeks now. And again, everything works fine until I edit the pilot name and callsign from the default naming. And then boom, I get the dreaded debrief screen.

I'm sure it will get patched/fixed down the road, but until then I'm just "New Pilot' it's the only work-around I have for the moment.

Parias1


Moderated by  Force10, RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Happy Thanksgiving
by No105_Archie. 10/13/19 05:15 PM
Happy Birthday US Navy
by oldgrognard. 10/13/19 04:31 PM
American Civil War photos
by KraziKanuK. 10/12/19 04:18 AM
“Masters of Air”
by PanzerMeyer. 10/11/19 10:51 PM
WW2 still finding bodies
by Alicatt. 10/10/19 04:10 PM
That moment in time....
by Bill_Grant. 10/09/19 01:35 PM
A minister, a priest and a rabbi ....
by Bill_Grant. 10/08/19 04:56 PM
Old folks and old tricks
by Sluggish Controls. 10/08/19 06:11 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0