Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#3564479 - 04/29/12 06:01 PM No Grass?  
Joined: Jan 2001
Posts: 2,615
Barkhorn1x Offline
Senior Member
Barkhorn1x  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2001
Posts: 2,615
Davie, FL
I just installed a new GPU, an HD6970 2 GB. Now I can set just about everything to max with nice frames.

So...I have grass set to high - BUT - I have no grass.

What gives?


"It is useless for the sheep to pass resolutions in favor of vegetarianism, while the wolf remains of a different opinion."--- William Ralph Inge

"The ORIGINAL Barkhorn"
Inline advert (2nd and 3rd post)

#3564501 - 04/29/12 06:28 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Jun 2010
Posts: 615
RoFfan Offline
Member
RoFfan  Offline
Member

Joined: Jun 2010
Posts: 615
Where are you looking? There's no grass on the airfields.

#3564543 - 04/29/12 07:49 PM Re: No Grass? [Re: RoFfan]  
Joined: Jan 2001
Posts: 2,615
Barkhorn1x Offline
Senior Member
Barkhorn1x  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2001
Posts: 2,615
Davie, FL
I guess that's it then.


"It is useless for the sheep to pass resolutions in favor of vegetarianism, while the wolf remains of a different opinion."--- William Ralph Inge

"The ORIGINAL Barkhorn"
#3564804 - 04/30/12 03:06 AM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Apr 2002
Posts: 13,363
Freycinet Offline
Veteran
Freycinet  Offline
Veteran

Joined: Apr 2002
Posts: 13,363
Originally Posted By: Barkhorn1x
grass set to high


And weed set to smoke.


My Il-2 CoD movie web site: www.flightsimvids.com
#3564857 - 04/30/12 05:26 AM Re: No Grass? [Re: Freycinet]  
Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
redpiano Offline
Member
redpiano  Offline
Member

Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
And dumbass set to full power.

#3565181 - 04/30/12 07:38 PM Re: No Grass? [Re: redpiano]  
Joined: Jun 2010
Posts: 615
RoFfan Offline
Member
RoFfan  Offline
Member

Joined: Jun 2010
Posts: 615
Originally Posted By: redpiano
And dumbass set to full power.


Not nice. nope

#3565204 - 04/30/12 08:48 PM Re: No Grass? [Re: Freycinet]  
Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
redpiano Offline
Member
redpiano  Offline
Member

Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
Originally Posted By: Freycinet
Originally Posted By: Barkhorn1x
grass set to high


And weed set to smoke.


Not coooool nope

#3565218 - 04/30/12 09:35 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Apr 2008
Posts: 786
NattyIced Offline
Member
NattyIced  Offline
Member

Joined: Apr 2008
Posts: 786
because?

#3565220 - 04/30/12 09:39 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
redpiano Offline
Member
redpiano  Offline
Member

Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
On topic I think the grass disappears if you have shaders set to high instead of max.

#3565221 - 04/30/12 09:46 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Apr 2008
Posts: 786
NattyIced Offline
Member
NattyIced  Offline
Member

Joined: Apr 2008
Posts: 786
Hilarious. Make a big stink then deflect. And no, you're wrong about shaders.

#3565237 - 04/30/12 10:16 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Apr 2002
Posts: 13,363
Freycinet Offline
Veteran
Freycinet  Offline
Veteran

Joined: Apr 2002
Posts: 13,363
rolleyes


My Il-2 CoD movie web site: www.flightsimvids.com
#3565243 - 04/30/12 10:44 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
redpiano Offline
Member
redpiano  Offline
Member

Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
Well then something is going on because I'm getting no grass in fields either.

#3565279 - 05/01/12 12:03 AM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Jan 2001
Posts: 2,615
Barkhorn1x Offline
Senior Member
Barkhorn1x  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2001
Posts: 2,615
Davie, FL
I do get grass in the countryside - but not on the airfields. One would think they would fix that.


"It is useless for the sheep to pass resolutions in favor of vegetarianism, while the wolf remains of a different opinion."--- William Ralph Inge

"The ORIGINAL Barkhorn"
#3565295 - 05/01/12 12:50 AM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
redpiano Offline
Member
redpiano  Offline
Member

Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
I'm not seeing grass anywhere at all for some reason.

#3565392 - 05/01/12 07:02 AM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Feb 2005
Posts: 1,263
elephant Offline
Member
elephant  Offline
Member

Joined: Feb 2005
Posts: 1,263
Patras-Greece
Originally Posted By: Barkhorn1x
I do get grass in the countryside - but not on the airfields. One would think they would fix that.


Airfields, in RoF, never had grass...


WOFF UE, BOC member, Albatros pilot.

#3565426 - 05/01/12 10:56 AM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Feb 2011
Posts: 69
navair2 Offline
Dumber than a rock
navair2  Offline
Dumber than a rock
Junior Member

Joined: Feb 2011
Posts: 69
Illinois, USA
Yep...just matted-down earth. Taxi your aircraft outside the aerodrome area, and Voila!...grass....or land in a farmer's field. thumbsup


System Specs:

Intel i5-2500K
AsRock Z77 Extreme4
GTX 580
8gb G.Skill DDR3 1600
Antec 750W
SoundBlaster X-Fi Titanium
Windows 7 64-bit
CH Fighterstick, Pro Pedals
#3565513 - 05/01/12 01:53 PM Re: No Grass? [Re: redpiano]  
Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
redpiano Offline
Member
redpiano  Offline
Member

Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
Originally Posted By: redpiano
I'm not seeing grass anywhere at all for some reason.

#3565521 - 05/01/12 02:12 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Jan 2001
Posts: 8,602
ArgonV Offline
Hotshot
ArgonV  Offline
Hotshot

Joined: Jan 2001
Posts: 8,602
College Station, Texas, USA
Be sure to have post effects turned on. smile


"Go Fly A Kite!"
-Jason R.
FS-WWI Project Leader
FS-WWI Plane Pack Site

Intel i9 10900k
Gigabyte Z490 Aorus Elite AC
32GB Corsair DDR4 2933 Vengeance RGB Pro
AMD XFX 6700 XT Qick Ultra
3x1 ASUS PA248Q 24" LCDs in Eyefinity
Corsair HX1200 PSU
500GB EVO 970 M.2 PCIe x4 SSD
1TB EVO 980 Pro M.2 PCIe x4 SSD
Two 2TB EVO 860 SSDs
Sound Blaster ZxR
Win 10 x64 Pro
HOTAS Cougar #4069 w/Uber II Nxt mod #284 & UTM bushings
#3565607 - 05/01/12 05:47 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Feb 2011
Posts: 263
gwalch Offline
Member
gwalch  Offline
Member

Joined: Feb 2011
Posts: 263
No,no grass on aerodromes.Nothing,just empty buildings and tents.The eeriest,lonliest place in a virtual world.

#3565689 - 05/01/12 08:00 PM Re: No Grass? [Re: Barkhorn1x]  
Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
redpiano Offline
Member
redpiano  Offline
Member

Joined: Aug 2011
Posts: 1,110
Post effects are on nothing has changed and no grass.


Moderated by  Avimimus, RacerGT, Wklink 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Gas prices going up
by wormfood. 05/14/21 06:52 PM
Mid-Air Collision in Denver, No Injuries
by Arthonon. 05/14/21 12:59 AM
Hey, Bitcoin, Elon doesn't like you.
by Mr_Blastman. 05/13/21 02:34 AM
I'll be damned !!
by NoFlyBoy. 05/11/21 07:13 PM
RM Jet Suit Boarding
by Red2112. 05/08/21 02:07 PM
Idiot for the day
by rwatson. 05/07/21 10:55 AM
The cost of Epic free games
by Blade_RJ. 05/06/21 08:28 PM
That mettalic smell you feel is actually yours !
by Blade_RJ. 05/06/21 05:15 PM
Shiny American Rocket, cheaper by the dozen
by Nixer. 05/06/21 12:48 AM
House of the Dragon
by PanzerMeyer. 05/05/21 05:45 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0