Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 2 of 2 1 2
#3340660 - 07/12/11 10:13 PM Re: Struggling to kill anything ?? [Re: Phantom_Mark]  
Joined: Apr 2002
Posts: 13,361
Freycinet Offline
Veteran
Freycinet  Offline
Veteran

Joined: Apr 2002
Posts: 13,361
OK, I think I'll repost it in a separate thread, seems it is useful to most!


My Il-2 CoD movie web site: www.flightsimvids.com
Inline advert (2nd and 3rd post)

#3340877 - 07/13/11 08:26 AM Re: Struggling to kill anything ?? [Re: Freycinet]  
Joined: Jan 2001
Posts: 2,260
Tiger27 Offline
Member
Tiger27  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 2,260
Perth, Western Australia
Originally Posted By: Freycinet
OK, I think I'll repost it in a separate thread, seems it is useful to most!


Absolutely, I had no idea how to get the gunsight set correctly, before seeing your post with the gunsight settings and as you say it makes all the diference when you get your convergence correctly, Avimimus has a FAQ post stickied, not sure if it is worth adding to that as well, it is quite an old post now.

Last edited by Tiger27; 07/13/11 08:26 AM.

III/JG11_Tiger
#3341672 - 07/14/11 02:49 PM Re: Struggling to kill anything ?? [Re: Phantom_Mark]  
Joined: Nov 2007
Posts: 3,768
KRT_Bong Offline
It's KRT not Kurt
KRT_Bong  Offline
It's KRT not Kurt
Senior Member

Joined: Nov 2007
Posts: 3,768
Gulf Coast of Florida
One thing I found, I changed my loadout to Tracer/AP/Incendiary/Ball/Tracer, the first shot I took gave me a nice exploding 109 with just a 1 sec burst, I made every gun with the same load, might not be realistic and I may make some adjustments but it did work.


Windows 7 64 SP1
Gigabyte 970A DS3P FX
AMD FX6300 Vishera 3.5 Ghz
GeForce 650 Ti 2Gb
8Gb Kingston 1600Mhz
Logitech G930

#3341786 - 07/14/11 04:49 PM Re: Struggling to kill anything ?? [Re: KRT_Bong]  
Joined: Feb 2001
Posts: 1,601
ATAG_Snapper Offline
Member
ATAG_Snapper  Offline
Member

Joined: Feb 2001
Posts: 1,601
Kitchener, Ontario, Canada
Originally Posted By: KRT_Bong
One thing I found, I changed my loadout to Tracer/AP/Incendiary/Ball/Tracer, the first shot I took gave me a nice exploding 109 with just a 1 sec burst, I made every gun with the same load, might not be realistic and I may make some adjustments but it did work.


That is really good info, Bong. Gonna have to try that. Thanks for sharing this! smile


-------------------------------------------------------------------------------------------------
My system: i7 4770K @ 3.5 MHZ, Win 10 64-bit, 24 Gig DDR3, Gigabyte GTX 970 4 Gig, Thrustmaster Warthog HOTAS, CH Quadrant, Saitek Combat Pedals, Track IR 5, LG 55” 4K LED TV
Page 2 of 2 1 2

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Anyone use VoiceAtttack?
by bones. 02/21/20 01:50 PM
Fanatical Platinum Bundle
by Red2112. 02/21/20 12:21 PM
Raising the Kursk
by CyBerkut. 02/20/20 11:09 PM
Borderlands the movie?
by PanzerMeyer. 02/20/20 07:41 PM
Post script on our fires
by Mad Max. 02/19/20 09:43 PM
Our current approaching storm
by Ajay. 02/19/20 12:35 PM
Just a little feel good flying thing
by Nixer. 02/18/20 12:37 AM
Now, This is Cool (Even if it WAS a Dog)
by vonBaur. 02/18/20 12:37 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0