Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#3266329 - 04/10/11 11:07 PM Talking to JTAC crashes sim , any help is appreciated  
Joined: Mar 2011
Posts: 3
Xeno71 Offline
Junior Member
Xeno71  Offline
Junior Member

Joined: Mar 2011
Posts: 3
The Windy City
Hello All,

Does anyone else have trouble when contacting JTAC ? I can start contact and copy 9 line ok but when I get the reply to copy data and initate responce the sim crashes.

Clean install 1.1.0.7 win 7 64

Inline advert (2nd and 3rd post)

#3270881 - 04/15/11 03:25 PM Re: Talking to JTAC crashes sim , any help is appreciated [Re: Xeno71]  
Joined: Feb 2008
Posts: 66
petherf Offline
Junior Member
petherf  Offline
Junior Member

Joined: Feb 2008
Posts: 66
Man, dont contact him then!
Do you have any problem in missions without Jtac?
If i were you i would start with the sound card, look for newer drivers.
And no problem here in contacting JTAC, still learning since beta 1

#3271035 - 04/15/11 06:09 PM Re: Talking to JTAC crashes sim , any help is appreciated [Re: Xeno71]  
Joined: Jun 2005
Posts: 16,082
- Ice Offline
Veteran
- Ice  Offline
Veteran

Joined: Jun 2005
Posts: 16,082
Philippines / North East UK
No problems with JTAC here.


- Ice
#3271256 - 04/15/11 09:52 PM Re: Talking to JTAC crashes sim , any help is appreciated [Re: Xeno71]  
Joined: Jul 2005
Posts: 4,328
Panther Offline
Senior Member
Panther  Offline
Senior Member

Joined: Jul 2005
Posts: 4,328
You're not using that clickable radio trick are you? It has been reported to have errors and causing crashes.


Virtual Thunderbirds, LLC | Sponsored by Thrustmaster

ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO, i7 6700k, G.SKILL Ripjaws V Series 32GB, 980TI 6GB G1 OC, Obutto oZone, Thrustmaster HOTAS Warthog, CH Pro Pedals, NP TrackIR5, ***Soon*** Oculus Rift
#3272529 - 04/17/11 09:07 PM Re: Talking to JTAC crashes sim , any help is appreciated [Re: Panther]  
Joined: Mar 2008
Posts: 87
glebILC Offline
Junior Member
glebILC  Offline
Junior Member

Joined: Mar 2008
Posts: 87
Colorado
Originally Posted By: *Panther*
You're not using that clickable radio trick are you? It has been reported to have errors and causing crashes.


Wow, this is good to know. I was using the clickable radio myself, and I too was having crashes when talking to JTACs.

I don't look forward to going back to no-clickable radio menus frown.

#3273664 - 04/18/11 10:35 PM Re: Talking to JTAC crashes sim , any help is appreciated [Re: Xeno71]  
Joined: Mar 2011
Posts: 3
Xeno71 Offline
Junior Member
Xeno71  Offline
Junior Member

Joined: Mar 2011
Posts: 3
The Windy City
I wound up doing a format and reinstall it was time for my yearly upgrade any way,I put in a new mobo and some other goodies.

All seems good now in A-10, im on about the 5th mish in the second campain and no crashes biggrin

Panther I was using the click radio at first. Then I saw the thread about others crashing when using it so I disabled it and went back to keys but it still randomly crashed when activating the comms.

Thx for replying


Moderated by  Force10, RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Where are you from? test
by NoFlyBoy. 02/28/21 03:51 AM
British Army cooks 1960
by PanzerMeyer. 02/28/21 12:47 AM
Join me my brothers and sisters.
by NoFlyBoy. 02/26/21 02:34 PM
The Battle of Verdun Lego style
by PanzerMeyer. 02/25/21 07:53 PM
Dinossaurs tv show behind the scenes
by Blade_RJ. 02/25/21 07:13 PM
Poorly written historical pieces
by oldgrognard. 02/25/21 07:28 AM
Fry's Electronics is no more.
by NoFlyBoy. 02/25/21 04:16 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0