Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#3079611 - 08/24/10 10:12 PM Problem with running out of fuel with RB3D and HASP  
Joined: Aug 2010
Posts: 2
vonkiller Offline
Junior Member
vonkiller  Offline
Junior Member

Joined: Aug 2010
Posts: 2
Hi, I have following problem with HASP. I do fresh install of RB2, upgrade it to RB3D and then install HASP and HASP SP3. Each time I enter campaign and start flying mission (it does not matter for which side) after a while my squad (including myself) runs out of fuel. Same thing happens if I try to fly single mission. If I install and play old HAG or play RB3D without any patches or mods - everything works normally. Does anybody know where can be the problem? Thanks for your response.

Inline advert (2nd and 3rd post)

#3079888 - 08/25/10 09:07 AM Re: Problem with running out of fuel with RB3D and HASP [Re: vonkiller]  
Joined: May 2004
Posts: 1,278
Greybeard Offline
Member
Greybeard  Offline
Member

Joined: May 2004
Posts: 1,278
Italy
Did you set "authentic" flight model in your Realism - Preference Settings?

Welcome to this forum.

GB

#3080260 - 08/25/10 09:33 PM Re: Problem with running out of fuel with RB3D and HASP [Re: Greybeard]  
Joined: Aug 2010
Posts: 2
vonkiller Offline
Junior Member
vonkiller  Offline
Junior Member

Joined: Aug 2010
Posts: 2
Thanks for welcoming me and for useful hint. After setting Flight model to Authentic and Instruments to Authentic, problem is gone and everything is fine. HASP is awesome. Again, thank you very much.

#3083098 - 08/30/10 01:46 AM Re: Problem with running out of fuel with RB3D and HASP [Re: vonkiller]  
Joined: Oct 2001
Posts: 1,428
Skiddmark Offline
Member
Skiddmark  Offline
Member

Joined: Oct 2001
Posts: 1,428
Glenville WV USA
Welcome, vonkiller!
Please check out the sticky threads at the head of the Forum, settings requirements for UOP's are mentioned therein.


Computer = PHENOMX3
MOBO: ASUS M4A78 Plus
OS = Microsoft Windows XP SP3 Home Edition (5.1,build 2600)
Processor = AMD 8750 triple core 2.4GHz
RAM = 3328 MB
DX 9.0c
Nvidia GeForce GS 250, 512MB
Realtek HD audio
Disk Drives:
Floppy's: D: HL-DT-ST DVDRRW GSA-H21L, E: ASUS CD-S480/A5
HD's: C:ST3250310AS 250Gb
F: Maxtor 6L250S0 250Gb
H: SM_USB20 flash drive 4Gb
Monitor: Proscan 32" LCD TV in VGA mode.

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
IJN Kaga found.
by NH2112. 10/19/19 10:32 PM
Grouch (Joker Parady)
by Arthonon. 10/19/19 02:19 PM
Nike vs B-17
by KraziKanuK. 10/18/19 08:30 PM
Grouch
by Chaz. 10/18/19 01:49 PM
How to pi$$ off Londoners...
by Chucky. 10/17/19 12:16 PM
Video game map size comparison
by DM. 10/17/19 09:45 AM
Happy Thanksgiving
by No105_Archie. 10/13/19 05:15 PM
Happy Birthday US Navy
by oldgrognard. 10/13/19 04:31 PM
American Civil War photos
by KraziKanuK. 10/12/19 04:18 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0