Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 1 of 3 1 2 3
#2878960 - 10/13/09 03:54 PM Red Baron 4 (kind of) announced  
Joined: Sep 2001
Posts: 231
AlexanderV Offline
Member
AlexanderV  Offline
Member

Joined: Sep 2001
Posts: 231
Leipzig, Germany


My System: Core 2 Duo E6750 @3200MHz, 4GB PC400 RAM, ATI Radeon 4890 OC 1024MB
Inline advert (2nd and 3rd post)

#2878996 - 10/13/09 04:39 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: AlexanderV]  
Joined: Jan 2003
Posts: 1,979
Buddye1 Offline
Member
Buddye1  Offline
Member

Joined: Jan 2003
Posts: 1,979
South East,Texas,USA
Very good. I love options.


Intel I7 920 processor (2.66GHz, 8MB cache), 6GB DDR3 Triple Channel @1333MHz, 1.8GB NVIDIA GeForce GTX 295, Sound Blaster X-Fi PCI Sound Card, Windows 7 Home Premium 64 Bit , CH Fighter Stick & Pedals ,TrackIR4 Pro thanks to BobII crew.
#2879014 - 10/13/09 05:22 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: Buddye1]  
Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
FlyRetired Offline
Senior Member
FlyRetired  Offline
Senior Member

Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
Well I've got to ask, and why not be the first too, so I'll get the jump and ask when is this new Red Baron product finally going to get its comparison to OFF?

And if it's really built, will reviewers have the balls to compare it to OFF anyway, and if they don't, why not!

Is it just going to be some new game, with pretty graphics and flying, or will it tell me I've got a hang-nail on my left big toe, like I would have known if I was flying a truely immersive WWI campaign?

#2879032 - 10/13/09 05:55 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: FlyRetired]  
Joined: Jan 2001
Posts: 724
Gustang Offline
Member
Gustang  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 724
Ramsey, MN
Cool, but until Damon makes mention about the type of game he intends to make, there's not much to discuss.

#2879037 - 10/13/09 06:08 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: FlyRetired]  
Joined: Feb 2006
Posts: 4,475
Uriah Offline
Senior Member
Uriah  Offline
Senior Member

Joined: Feb 2006
Posts: 4,475
Kansas City, Missouri - USA
Well FlyRetired, you could run out to the local big box and buy 'Red Baron Arcade' now. It is real pretty. lol


Race you to the Mucky Duck!
#2879040 - 10/13/09 06:14 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: Uriah]  
Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
FlyRetired Offline
Senior Member
FlyRetired  Offline
Senior Member

Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
Well this is really sad, because it's been over 45 minutes and no one from Mad Otter has come here to answer these questions. Do they care about their customers? It makes you wonder.

I'm afraid the Fokker Dr.I's FM will be porked, and will they ever address the online fire bug! I had hoped for this Red Baraon Phase III, in fact I've said I hope it succeeds, but I give it six months, and if they haven't changed the online fire bug, it'll be dead on arrival.

#2879044 - 10/13/09 06:20 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: Uriah]  
Joined: Dec 2006
Posts: 1,600
Tbag Offline
Member
Tbag  Offline
Member

Joined: Dec 2006
Posts: 1,600
Haslemere, UK
New flight sims where ever you look. Who would have thought?

New flight sim anouncements where ever you look. Who would have thought?


The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss. - Douglas Adams
#2879055 - 10/13/09 06:31 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: Tbag]  
Joined: May 2005
Posts: 368
Foucault Offline
Member
Foucault  Offline
Member

Joined: May 2005
Posts: 368
That's some article that seems to believe it newsworthy that a 19 year old IP was picked up by its originator and some musings about a "maybe" product. Yet, yet, Eurogamer has not one an article on the current modern WWI combat flight simulator called "Rise of Flight: The First Great Air War". Perhaps you've heard of it?

So, my considered opinion toward the article and Eurogamer is that they can suck it.


Last edited by Foucault; 10/13/09 06:31 PM.

System Specs:

Dell Dimension E521
AMD64x2 5000+
4GB DDR2 RAM
ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3
250GB SATA HD
#2879057 - 10/13/09 06:31 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: Tbag]  
Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
FlyRetired Offline
Senior Member
FlyRetired  Offline
Senior Member

Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
The only way for this new RB thing to take wings is to have Mad Otter breed with an Old Brown Dog, and get some Gnarly Mad Red thing.

edit for grammar

#2879081 - 10/13/09 07:07 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: FlyRetired]  
Joined: Apr 2003
Posts: 1,057
Colonel Kern Offline
Member
Colonel Kern  Offline
Member

Joined: Apr 2003
Posts: 1,057
You are all kidding, right?

What is the big deal? Like we can have TOO many WWI flight sims???? Unbelievable....

Gimme a break. Both OFF and ROF could use a little healthy competition.

No, I don't know what will come of RB at this point. Neither does anyone else.




Last edited by Colonel Kern; 10/13/09 07:16 PM.

The Colonel

"They're not toys. They're collectables."
#2879088 - 10/13/09 07:17 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: Colonel Kern]  
Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
FlyRetired Offline
Senior Member
FlyRetired  Offline
Senior Member

Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
This is going to more fun than I thought.

Well, we're concerned about the mafia connection more than anything else.

Who knows though, maybe MAD OTTER will be good competition with the Russian oligarchs, and that's free enterprise and therefore competition at its BEST!

#2879089 - 10/13/09 07:18 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: FlyRetired]  
Joined: Dec 2008
Posts: 2,179
WWBrian Offline
Member
WWBrian  Offline
Member

Joined: Dec 2008
Posts: 2,179
Oh man Fly'!

You not only hit the proverbial nail on the head with these recent posts - you obliterated it!

edit: don't forget that this RB4 must run on a 386/40 with an S3 virge card too!

Last edited by WWBrian; 10/13/09 07:20 PM.

WingWalker (virtual) Combat Squadron

Intel i7 980X @3.8 GHz | ASUS P6X58D Premium | Antec 1200w PSU | 12GB 1600Mhz RAM
SLI - 2x eVGA GTX 580 3072MB vRAM | Dell 3007WFP 30" + 2x Dell 2007FP 20" @ 5388x1600 res.
Corsair Force GT 240GB SSD - O/S drive | Corsair Force 60GB SSD - ROF drive
WD VelociRaptor 300GB - Game drive | WD Black 1TB - Storage drive
CH HOTAS and TrackIR 5 +TCP | Realtek on-board sound | Windows 7 Ultimate 64bit

#2879092 - 10/13/09 07:21 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: WWBrian]  
Joined: Apr 2003
Posts: 1,057
Colonel Kern Offline
Member
Colonel Kern  Offline
Member

Joined: Apr 2003
Posts: 1,057
So much for a meaningful discussion.

The fanbois have this one locked up.

See ya.


The Colonel

"They're not toys. They're collectables."
#2879096 - 10/13/09 07:26 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: Colonel Kern]  
Joined: Dec 2008
Posts: 2,179
WWBrian Offline
Member
WWBrian  Offline
Member

Joined: Dec 2008
Posts: 2,179
Originally Posted By: Colonel Kern
So much for a meaningful discussion.

The fanbois have this one locked up.

See ya.


ah...so anyone that you cannot convince is now labeled a fanboi?

Toodles!

...don't let the door smack ya on the way out. WinkNGrin


WingWalker (virtual) Combat Squadron

Intel i7 980X @3.8 GHz | ASUS P6X58D Premium | Antec 1200w PSU | 12GB 1600Mhz RAM
SLI - 2x eVGA GTX 580 3072MB vRAM | Dell 3007WFP 30" + 2x Dell 2007FP 20" @ 5388x1600 res.
Corsair Force GT 240GB SSD - O/S drive | Corsair Force 60GB SSD - ROF drive
WD VelociRaptor 300GB - Game drive | WD Black 1TB - Storage drive
CH HOTAS and TrackIR 5 +TCP | Realtek on-board sound | Windows 7 Ultimate 64bit

#2879098 - 10/13/09 07:30 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: Colonel Kern]  
Joined: Sep 2009
Posts: 457
Masaq Offline
T&T Admin
Masaq  Offline
T&T Admin
Member

Joined: Sep 2009
Posts: 457
UK
Originally Posted By: Colonel Kern
So much for a meaningful discussion.

The fanbois have this one locked up.

See ya.



I'm lost... what's to discuss? It's a "maybe there'll be a RB4 game at some point" type of news report.

If it ever materialises, I'll be more than willing to buy and play it, see if it's any good. If it's better than RoF is at that point, it might even be the flight sim I play most often and I'll certainly compare and contrast the two.


...but right now it doesn't even exist as a real project, so what's to discuss? smile

#2879099 - 10/13/09 07:31 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: WWBrian]  
Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
FlyRetired Offline
Senior Member
FlyRetired  Offline
Senior Member

Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
Brain, that is so true!

As many of us fans still enjoy playing SP games on a 386/40, this new Red Baron sim better have options to play it on earlier systems too. I'm thinking Windows 3.0 compliance should be a no-brainer.

#2879103 - 10/13/09 07:34 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: FlyRetired]  
Joined: Sep 2009
Posts: 457
Masaq Offline
T&T Admin
Masaq  Offline
T&T Admin
Member

Joined: Sep 2009
Posts: 457
UK
Hell, knew I shouldn't've junked my 486SX frown

#2879105 - 10/13/09 07:35 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: FlyRetired]  
Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
FlyRetired Offline
Senior Member
FlyRetired  Offline
Senior Member

Joined: Apr 2006
Posts: 3,380
Originally Posted By: Colonel Kern
The fanbois have this one locked up.

Why can't we discuss OFF without everytime having someone shut down the discussion. That is so typical on this forum!

Is it because this new RB sim has something to hide?

#2879106 - 10/13/09 07:38 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: FlyRetired]  
Joined: Dec 2008
Posts: 2,179
WWBrian Offline
Member
WWBrian  Offline
Member

Joined: Dec 2008
Posts: 2,179
Originally Posted By: FlyRetired
Brain, that is so true!

As many of us fans still enjoy playing SP games on a 386/40, this new Red Baron sim better have options to play it on earlier systems too. I'm thinking Windows 3.0 compliance should be a no-brainer.



lol...

Agreed Fly.

...and furthermore...

It must have a built in self-auto-configuration utility so that all the super-IT-computer genius' who play this genre don't have to struggle with setting up their SB 16 cards or 2400 baud modems correctly!


WingWalker (virtual) Combat Squadron

Intel i7 980X @3.8 GHz | ASUS P6X58D Premium | Antec 1200w PSU | 12GB 1600Mhz RAM
SLI - 2x eVGA GTX 580 3072MB vRAM | Dell 3007WFP 30" + 2x Dell 2007FP 20" @ 5388x1600 res.
Corsair Force GT 240GB SSD - O/S drive | Corsair Force 60GB SSD - ROF drive
WD VelociRaptor 300GB - Game drive | WD Black 1TB - Storage drive
CH HOTAS and TrackIR 5 +TCP | Realtek on-board sound | Windows 7 Ultimate 64bit

#2879133 - 10/13/09 08:05 PM Re: Red Baron 4 (kind of) announced [Re: WWBrian]  
Joined: Sep 2009
Posts: 457
Masaq Offline
T&T Admin
Masaq  Offline
T&T Admin
Member

Joined: Sep 2009
Posts: 457
UK
Originally Posted By: WWBrian
Originally Posted By: FlyRetired
Brain, that is so true!

As many of us fans still enjoy playing SP games on a 386/40, this new Red Baron sim better have options to play it on earlier systems too. I'm thinking Windows 3.0 compliance should be a no-brainer.



lol...

Agreed Fly.

...and furthermore...

It must have a built in self-auto-configuration utility so that all the super-IT-computer genius' who play this genre don't have to struggle with setting up their SB 16 cards or 2400 baud modems correctly!



Hell yeah, having to manually enter your IRQ, stereo setup and prefered MIDI device is a pain in the arse. Neoqb definitely should have made sure that wasn't necessary with RoF frown

Page 1 of 3 1 2 3

Moderated by  Avimimus, RacerGT, Wklink 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
CoD MW Article
by Rick_Rawlings. 10/21/19 06:15 PM
Time marches on
by No105_Archie. 10/21/19 03:02 PM
Why Looney Tunes is great for history buffs
by PanzerMeyer. 10/20/19 11:05 PM
IJN Kaga found.
by NH2112. 10/19/19 10:32 PM
Grouch (Joker Parady)
by Arthonon. 10/19/19 02:19 PM
Nike vs B-17
by KraziKanuK. 10/18/19 08:30 PM
Grouch
by Chaz. 10/18/19 01:49 PM
How to pi$$ off Londoners...
by Chucky. 10/17/19 12:16 PM
Video game map size comparison
by DM. 10/17/19 09:45 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0