homepage

No Flanker for me, thanks Ebay.

Posted By: Anonymous

No Flanker for me, thanks Ebay. - 08/15/05 06:42 PM

Finally got my Flanker 2.5 disc in. It was scratched so badly I knew it would never load before I put it in. Sure as $h!t ... No Go! The description mentioned nothing about scratches.

I hate lazy/dishonet Ebayers.
Posted By: Mace71

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 08/15/05 07:35 PM

Report them to ebay and contact Square Traders and see if you can come to some arrangement with the seller, or send some hard hittin' 'gentlemen' round to go to work on him with some pliers and blow torch. It's your call.

And no, unfortunately I don't have my Flanker for sale, sorry.
Posted By: Birdbrain

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 08/16/05 03:11 AM

I see several new copies for less than US$2.00 at Amazon.
Posted By: Anonymous

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 08/16/05 01:40 PM

Quote:
I see several new copies for less than US$2.00 at Amazon
Oh maaaaaan ... I bought my EECH from Amazon yet I never thought to look there for Flanker 2.5. Whatta dummy. I paid $8.00 and ordered it new from Cyber City. Well ... no one ever accused me of being smart. \:\(

The $3.00 I paid on Ebay for Flanker 2.5 and JF IV isn't worth the hassle of getting my money back. The shipping was an additional $3.00, and it will cost that to send it back. I merely left a neutral feedback for seller and wrote it off. It was so scratched (I mean horribly!) that I knew it wouldn't play before I ever put it in the CD. It may have been an honest mistake, but she should have checked.


Minh
Posted By: JAS39

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 12/29/05 05:08 PM

as of today, Amazon has one new and one used for $0.01!
Posted By: 453Raafspitty

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 12/30/05 12:21 AM

True it would probably cost you more getting the hitman...Unless you know some tough kids who would do it for a packet of smokes or a six pack.
Posted By: Reticuli

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 12/31/05 10:49 PM

Most Flanker 2.51 disks should cost practically nothing. All you should pay is for shipping and a few cents extra. The copies being sold are usually free promo copies used to advertise LOMAC. I think mine cost 1 or 2 cents on Amazon then low USPS shipping.
Posted By: Reticuli

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/01/06 10:06 PM

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/sto...2922?s=software

Every single person on Sim HQ should have a copy of this installed on their computer.
Posted By: Anonymous

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/02/06 12:25 AM

i got mine for 1.99 brandnew at wal-mart....no manual....but its not that hard to figure it out..and you said you got Jet Fighter IV?....i found that game really boring after you figured everything out....once you know how to play and use everything....its gets boring...but flanker is sweet...even though everyone gives it a buncha crap ...its awsome definately gotta get it
Posted By: Reticuli

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/02/06 08:24 PM

For flying flankers it's better than lomac. More refined and with AWACS datalink and a basic ground radar. It runs so well, so glitch free. And the HMS is smooth, smooth, smooth. I have every graphics option turned on in my x800xt tray tools, including adaptive antialiasing. Those pastel graphics have such a nice look with it.
Posted By: John P

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/03/06 12:10 AM

Quote:
Originally posted by Reticuli:
For flying flankers it's better than lomac. More refined and with AWACS datalink and a basic ground radar. It runs so well, so glitch free. And the HMS is smooth, smooth, smooth. I have every graphics option turned on in my x800xt tray tools, including adaptive antialiasing. Those pastel graphics have such a nice look with it.
Love that datalink.......the ultimate in "reach out and touch somebody" \:D

My right arm for a decent campaign for this series, branched, dynamic, anything.
Posted By: Reticuli

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/03/06 09:31 PM

Actually, I should mention there is a datalink, but it's not as functional. You can't select an aircraft and see information, let alone switch to a stt lock using it. Yeah, the missions and campaigns aren't that great in my opinion, either. I wonder if there are websites out there with any good resources and missions.
Posted By: John P

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/03/06 11:31 PM

Quote:
Originally posted by Reticuli:
Actually, I should mention there is a datalink, but it's not as functional. You can't select an aircraft and see information, let alone switch to a stt lock using it. Yeah, the missions and campaigns aren't that great in my opinion, either. I wonder if there are websites out there with any good resources and missions.
You mean the Lomac datalink isn't as functional as F2 ?
Posted By: Reticuli

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/04/06 03:45 AM

Yeah. All you see is the MFD icons, but neither your HUD or radar can do anything with it. Some people had the misconception that Flanker 2.51 let you launch based on the datalink and that it wasn't accurate so they got rid of it in LOMAC. But it was just some basic stuff in Flanker: target info and allowing your radar to beam lock based on it. I'm not sure if the F-15 has any datalink at all in LOMAC, though.
Posted By: John P

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/04/06 03:54 AM

Quote:
Originally posted by Reticuli:
Yeah. All you see is the MFD icons, but neither your HUD or radar can do anything with it. Some people had the misconception that Flanker 2.51 let you launch based on the datalink and that it wasn't accurate so they got rid of it in LOMAC. But it was just some basic stuff in Flanker: target info and allowing your radar to beam lock based on it. I'm not sure if the F-15 has any datalink at all in LOMAC, though.
Ah, thanks. Never spent much time with Lomac.

Regarding 2.51, you actually can launch via datalink/no radar......my favorite tactic \:\)

I.e., here
Posted By: Reticuli

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/04/06 04:26 AM

You don't need an STT lock? That probably is inaccurate. I don't think I've ever tried it. Thought it wouldn't even give you permission. There is a maddog launch permission override in LOMAC, though.
Posted By: John P

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/04/06 04:39 AM

Quote:
Originally posted by Reticuli:
You don't need an STT lock? That probably is inaccurate. I don't think I've ever tried it. Thought it wouldn't even give you permission. There is a maddog launch permission override in LOMAC, though.
You have to lock onto the target, but your radar is never on; your missle is using the much more powerful radar energy of the awacs instead.
Therefore, the target never knows you've locked him up, etc.

It's what flying a Flanker/Mig-29 bvr is all about \:\)

Sounds like the change may have been another of those, "It's not hard enough, therefore it just can't be realistic" arguments, instead of reality.
Maybe not, but it fits the criteria \:\)
Posted By: nashash

Re: No Flanker for me, thanks Ebay. - 01/08/06 03:56 AM

Quote:
Originally posted by Snakum:
Finally got my Flanker 2.5 disc in. It was scratched so badly I knew it would never load before I put it in. Sure as $h!t ... No Go! The description mentioned nothing about scratches.

I hate lazy/dishonet Ebayers.
Hi , i to bought a used Rainbow Six game from EBgames for $12 , and it had many scratches on it.
EBgames was willing to refund , but before i took it back i gave it a good cleaning with Maxell scratch remover, i rub that cd good, and i was able to load onto my computer, so for others who run into this problem you might want to give a try
© 2019 SimHQ Forums