homepage

Mission Editor: error with new patch

Posted By: Ming_EAF19

Mission Editor: error with new patch - 07/28/09 06:23 PM

A mission I was working on half an hour ago will not open in the newly-patched Mission Editor (same version looks like)

Error reading mission file!

-is the error message, checked and Mission Begin and Mission End are in there, I checked it for integrity before I saved it

Any help would be good please

Ming
Posted By: 777 Studios - Jason

Re: Mission Editor: error with new patch - 07/28/09 06:27 PM

Ming,

Post this in the ROF forum not here if you want a proper response from neoqb.

Jason
Posted By: Laser

Re: Mission Editor: error with new patch - 07/28/09 06:33 PM


Yep, my simple bridge mission won't open also - it is a simple one with no timers. So i guess making a new quick one in the new editor, opening the text file and comparing with an old mission may reveal the difference(s).
Posted By: =FB=VikS

Re: Mission Editor: error with new patch - 07/28/09 07:06 PM

Have you deleted an *.msbin file when opening mission?
Posted By: Ming_EAF19

Re: Mission Editor: error with new patch - 07/28/09 10:35 PM

No I haven't deleted anything VikS, it's ok though mate I was only creating a clip of Arras, I started again and all is ok thanks VikS

Thanks too Jason, I thought as we were all here gagging for downloading the patch maybe someone solved this one already. Sure looks mighty fine in there now Smile2

Ming
© 2019 SimHQ Forums