Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#4482283 - 07/10/19 05:04 PM Anyone knows if this Kneeboard App....  
Joined: Jan 2001
Posts: 1,874
Marc Offline
Member
Marc  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 1,874
Corona, California
Works with BMS 4.34 and if it does, how is it?

Thanks, Marc..


HP-Compaq-8100-Elite-SFF-Intel-Core-i5-660-3-33GHz-8GB-250GB-Windows7, GTX1050 -X45+Rudder Pedals, Playseat Challenge
Inline advert (2nd and 3rd post)

#4482329 - 07/11/19 12:05 AM Re: Anyone knows if this Kneeboard App.... [Re: Marc]  
Joined: Jul 2009
Posts: 6,769
CyBerkut Offline
Administrator
CyBerkut  Offline
Administrator
Hotshot

Joined: Jul 2009
Posts: 6,769
Florida
Erm.... what kneeboard app would that be? wink

#4482346 - 07/11/19 02:17 AM Re: Anyone knows if this Kneeboard App.... [Re: CyBerkut]  
Joined: Jan 2001
Posts: 1,874
Marc Offline
Member
Marc  Offline
Member

Joined: Jan 2001
Posts: 1,874
Corona, California
Originally Posted by CyBerkut
Erm.... what kneeboard app would that be? wink


D*mn I'm not fast banghead

Sorry
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oldgoat5.bmstacticalreference&hl=en_US

Marc..


HP-Compaq-8100-Elite-SFF-Intel-Core-i5-660-3-33GHz-8GB-250GB-Windows7, GTX1050 -X45+Rudder Pedals, Playseat Challenge
#4482393 - 07/11/19 01:18 PM Re: Anyone knows if this Kneeboard App.... [Re: Marc]  
Joined: Jul 2009
Posts: 6,769
CyBerkut Offline
Administrator
CyBerkut  Offline
Administrator
Hotshot

Joined: Jul 2009
Posts: 6,769
Florida
smile

Since you are wondering about BMS (Falcon 4) compatibility, I would suggest you ask that question up in the Falcon sub forum, as the folks posting in there are most likely to know the answer, and some of them may not check this sub forum.

Actually, I will just go ahead and move it there.

#4486160 - 08/14/19 12:16 PM Re: Anyone knows if this Kneeboard App.... [Re: Marc]  
Joined: May 2001
Posts: 91
Icer Offline
Junior Member
Icer  Offline
Junior Member

Joined: May 2001
Posts: 91
Valencia, Spain
I just downloaded it, it starts up with a blank Datacard and then crashes when I hit the Menu. As i'm running Android Q beta that may be the issue, but it also could be 4.34 incompatibility.. Find the author?


Gary "Icer" Patricks

Alienware 17 R4 Laptop - Win10 Pro (ver. 1903)
i7-7820HK 2.9Gz@3.6Gz (stock "Turbo") w/32GB DDR4 2600
512GB Toshiba SSD Boot drive / 1TB WD D: drive
Gigabyte RTX 2080 card w/ 8GB in Alienware Graphics Amplifier - 430.86 drivers
Output to LG 32GK850G-B 32" G-Sync monitor at 60Hz (VSync on in game)
CH Fighterstick / Pro Throttle HOTAS

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Peter Fonda passed at 79
by rwatson. 08/17/19 01:41 AM
Those "Beyond Burgers"
by PanzerMeyer. 08/16/19 10:39 AM
Isn't this just a bit silly?
by Nixer. 08/15/19 11:31 PM
What3words
by RedToo. 08/15/19 05:05 PM
USS Yorktown
by JohnnyChemo. 08/14/19 08:35 PM
Final Request
by Bill_Grant. 08/14/19 01:49 PM
Hi-Res Audio
by Red2112. 08/13/19 05:31 PM
Online gaming buddies
by PanzerMeyer. 08/13/19 05:08 PM
Epic browser
by Chef. 08/13/19 04:35 PM
"deep fake" video
by Tom_Weiss. 08/13/19 11:57 AM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0