Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#4437650 - 09/07/18 12:37 PM WOTR Campaign Mission  
Joined: May 2001
Posts: 1,541
Panama Red Offline
Member
Panama Red  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 1,541
Irmo, SC, USA
I have owned OFF3 & WOFF since the beginning (way over 10 years) and as a result, I am totally confused as to how to start a Campaign Mission in the new WOTR (I read the WOTR FAQ and it does not say it there either).

Any help would be appreciated on how to actually start the Campaign Mission.

#4437651 - 09/07/18 01:11 PM Re: WOTR Campaign Mission [Re: Panama Red]  
Joined: Mar 2003
Posts: 5,921
Polovski Online content
Polovski  Online Content

Hotshot

Joined: Mar 2003
Posts: 5,921
Create a pilot. on main screen click campaign. Click the icon far right - advance to next event?
Then when in briefing, click the same "go to field" as in WOFF?

Do you not see the icon there PR in campaign?

You can also go to workshop and click on the "more" bottom right, then enable auto/manual campaign. Then the additional button on the campaign screen will allow you to run realtime etc ,,,




Last edited by Polovski; 09/07/18 01:17 PM.

Regards,

Polovski,
OBD Software, developers of the fabulously immersive
"WINGS: Over Flanders Fields" WW1 Sim.
http://www.overflandersfields.com
#4437652 - 09/07/18 01:18 PM Re: WOTR Campaign Mission [Re: Panama Red]  
Joined: May 2001
Posts: 1,541
Panama Red Offline
Member
Panama Red  Offline
Member

Joined: May 2001
Posts: 1,541
Irmo, SC, USA
Thank you, I'm playing a Campaign Mission now.

I interpreted that button as moving to the next mission, not the current mission like WOFF.

#4437657 - 09/07/18 02:08 PM Re: WOTR Campaign Mission [Re: Panama Red]  
Joined: Mar 2003
Posts: 5,921
Polovski Online content
Polovski  Online Content

Hotshot

Joined: Mar 2003
Posts: 5,921
OK no worries, I just updated the FAQ Getting Started section with a bit more info on that area.


Regards,

Polovski,
OBD Software, developers of the fabulously immersive
"WINGS: Over Flanders Fields" WW1 Sim.
http://www.overflandersfields.com
#4437667 - 09/07/18 03:39 PM Re: WOTR Campaign Mission [Re: Panama Red]  
Joined: Jan 2006
Posts: 1,396
JFM Offline
Member
JFM  Offline
Member

Joined: Jan 2006
Posts: 1,396
Naples, FL
Same thing happened to me. Thought it would cycle around but kept sending me to the next day. Clicked my way right through the battle and said I had survived and I had to enlist a new pilot.

#4437686 - 09/07/18 05:33 PM Re: WOTR Campaign Mission [Re: Panama Red]  
Joined: Mar 2003
Posts: 5,921
Polovski Online content
Polovski  Online Content

Hotshot

Joined: Mar 2003
Posts: 5,921
Also if you sit long enough the clock ticks on and it will eventually auto launch into briefing (or scamble!)


To avoid waiting realtime a day, you can also turn on auto/manual time advance in workshops as I say then you can click the new button (like in WOFF) but here you can use "Fast time" option to watch the clock wizz around. It will also auto move to next event/mission/scramble

Last edited by Polovski; 09/07/18 05:36 PM.

Regards,

Polovski,
OBD Software, developers of the fabulously immersive
"WINGS: Over Flanders Fields" WW1 Sim.
http://www.overflandersfields.com

Moderated by  Polovski 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
POW/MIA recoginiton day
by rwatson. 09/22/18 11:13 AM
Original Me-262 to Fly with Jumo Engines
by F4UDash4. 09/22/18 03:51 AM
Deadstick - Bush Flight Simulator
by Coot. 09/21/18 07:37 PM
That's phat! No, seriously, that is fat!
by Patrocles. 09/21/18 05:35 PM
Talk Like a Pirate Day
by wheelsup_cavu. 09/20/18 03:58 AM
Top this!
by piper. 09/19/18 01:28 AM
fancy wheels
by KraziKanuK. 09/17/18 07:39 PM
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0