Forums » Land & Armor Combat » DayZ Mod » Stuck on Loading screen Help! Active Topics You are not logged in. [Log In] [Register User]
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:
#3596738 - 06/24/12 04:44 PM Stuck on Loading screen Help!
davedp32 Offline
Junior Member

Registered: 07/28/11
Posts: 36
I just patched up to newest 1.7.1.5 amd now I can start game no problem...Pull up server list no problem..
join server..no problem...but when it goes to the black screen and says loading...it just stays there and never loads!
Anybody else have this issue or knows how to fix it?

Thanks
DD

Top
#3596765 - 06/24/12 05:27 PM Re: Stuck on Loading screen Help! [Re: davedp32]
Snail Offline
Junior Member

Registered: 12/29/11
Posts: 47
1. Try another server.
2. If you have a bit of patience, give it 3-4 minutes. If you hit 4 minutes, see 1.

Top
#3596788 - 06/24/12 06:22 PM Re: Stuck on Loading screen Help! [Re: davedp32]
davedp32 Offline
Junior Member

Registered: 07/28/11
Posts: 36
I have waited over 5 min...just sits at loading screen (on diff servers) ...so I have to go into Task Manager and end the game...Then start all over and it does the samething...I even Uninstalled and re-installed Arma 2 OA ..Does the exact samething.

cuss2 banghead

Top
#3596819 - 06/24/12 07:33 PM Re: Stuck on Loading screen Help! [Re: davedp32]
Master Offline
meh
Hotshot

Registered: 07/12/04
Posts: 9954
Loc: NW Alabama, USA
You have files somewhere that are not being verified by dayz properly. They shut off the global channel but if you could see global it would be broadcasting that you have xxx file unverified.

If everything is installed correctly and you have no extra files then you might try reinstalling battleye and then if it still happens just close it with the control panel and try again. Sometimes it happens to me 5-6 times in a row before I get into a server.
_________________________
And we as its creators don't feel ready to hear your annoyed jabber about it.
-IL-2 BoS Dev Team

http://alt-games-warbirds.com

RoF: =AGW= Master
Blood, Guts and Oil, My youtube channel
twitch.tv/masterjts

Top
#3596832 - 06/24/12 08:44 PM Re: Stuck on Loading screen Help! [Re: davedp32]
davedp32 Offline
Junior Member

Registered: 07/28/11
Posts: 36
I get a error right when it connects to the list of servers.." No Entry bin\config.bin\CFG Magazines Shotgun_etc...
What does all that mean?...


P.S. It does shows global channel

Thanks for the advise

Top
#3597232 - 06/25/12 06:37 PM Re: Stuck on Loading screen Help! [Re: davedp32]
JoeyJoJo Offline
Wurkin' man
Hotshot

Registered: 11/02/04
Posts: 6296
Loc: Colorado high-country
Originally Posted By: davedp32
I get a error right when it connects to the list of servers.." No Entry bin\config.bin\CFG Magazines Shotgun_etc...
What does all that mean?...


P.S. It does shows global channel

Thanks for the advise

That means you're either missing the required file(s) or they're not loading properly when you launch the game
_________________________

Case: CoolerMaster HAF-922 MoBo: ASUS M4A89GTD Pro/USB3 PSU: Corsair HX750w CPU: AMD FX-8320 @ 4.4GHz
RAM: 2x8GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600 GPU: Gigabyte GTX 770 4GB OS: Win8.1

Top
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:

Moderator:  Meatsheild, RacerGT 
 
Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ
.
Social


Recent Topics
KSP Half Price
by F4UDash4
Today at 03:11 PM
Slower Traffic Keep Right (in the US)
by Arthonon
Today at 12:04 PM
French Foreign Legion Parachute commandoes (with english subtitles)
by kaa
Yesterday at 06:09 PM
Pics of hospital's AquaDam
by MarkG
Yesterday at 04:43 PM
Drag Race: Alfa Romeo 4C v Tesla ... :)
by RedToo
Yesterday at 12:59 PM
Waterloo - The film
by PanzerMeyer
Yesterday at 12:17 PM
Female Dentist
by Bill_Grant
Yesterday at 10:19 AM
How many of you have a septic tank?
by MarkG
08/25/16 05:31 PM
How is THIS a New Idea?
by F4UDash4
08/25/16 03:13 PM
The Colonel's Secret Recipe Revealed?
by F4UDash4
08/25/16 02:58 PM
 

Forum Use Agreement | Privacy Statement
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.