Forums » Technology » Flight Sim Controllers » Control Manager (CH Products) » Mode Switch Only Working on One Peripheral Active Topics You are not logged in. [Log In] [Register User]
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:
#3532236 - 03/04/12 06:12 PM Mode Switch Only Working on One Peripheral
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 13089
Loc: N. Central Texas
My mode switch suddenly stopped switching the modes for both my Fighterstick and Pro Throttle. It did it just fine for a while, now I have to switch modes on both peripherals.

CB
_________________________
"Jesus loves the little children of the world...but He sure is sick of the adults." - Brother Dave Gardner

www.sixmanfootball.com

Top
#3540115 - 03/17/12 07:16 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 10879
Loc: Elizabeth City NC
This may sound like a stupid question PFunk, but, I gatta ask, is your map downloaded and have you exited CM?
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar
Current System Specs

Top
#3542015 - 03/20/12 11:52 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 13089
Loc: N. Central Texas
Yes, I have downloaded the map to the peripherals and gotten out of CM. I may try reinstalling it or something.
_________________________
"Jesus loves the little children of the world...but He sure is sick of the adults." - Brother Dave Gardner

www.sixmanfootball.com

Top
#3542498 - 03/21/12 04:48 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 10879
Loc: Elizabeth City NC
For what sim? Perhaps I can whip up a multiple mode .map and send it to you? Or, perhaps you could send me your .map? Include the .cms and .cmc if you do. PM inbound.


Edited by 531 Ghost (03/21/12 05:35 AM)
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar
Current System Specs

Top
#3544623 - 03/24/12 08:19 PM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 13089
Loc: N. Central Texas
SF2.
_________________________
"Jesus loves the little children of the world...but He sure is sick of the adults." - Brother Dave Gardner

www.sixmanfootball.com

Top
#3544792 - 03/25/12 09:20 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 10879
Loc: Elizabeth City NC
Well, typically, I use a single mode and use SHFted press for AA and AG Normal = AA and SHFted = AG let me see what I can do to mess things up wink
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar
Current System Specs

Top
#3548116 - 03/31/12 07:45 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 10879
Loc: Elizabeth City NC
Using the FS BTN 3 to control modes I'm having no issues switching modes for all three controllers FS+PT+PP It's a simple start of a .map, but you're welcome to it. PM me.
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar
Current System Specs

Top
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:

Moderator:  RacerGT 
 
Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Texas man trades in his truck & it ends up in Syria
by Linebacker
40 minutes 14 seconds ago
Fallon d'Floor
by Ajay
Today at 05:13 PM
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
by Mechanus
Today at 05:04 PM
I never liked Megatron until now
by - Ice
Today at 05:02 PM
Getting some time off for the Holidays? When does it start? How long?
by letterboy1
Today at 04:37 PM
Epic Rap Battles of History! Spielberg Vs . . . (for Panzermeyer)
by letterboy1
Today at 02:29 PM
111 years ago today
by BlueHeron
Today at 10:06 AM
Animism....
by Dart
Today at 09:50 AM
Oops... wrong house!
by CyBerkut
Today at 07:13 AM
Beetlejuice is back from the dead - again.
by Desert Eagle
Today at 07:01 AM
 

Forum Use Agreement | Privacy Statement
Copyright 1997-2014, SimHQ Inc. All Rights Reserved.