Forums » Technology » Flight Sim Controllers » Control Manager (CH Products) » Mode Switch Only Working on One Peripheral Active Topics You are not logged in. [Log In] [Register User]
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:
#3532236 - 03/04/12 06:12 PM Mode Switch Only Working on One Peripheral
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 13563
Loc: N. Central Texas
My mode switch suddenly stopped switching the modes for both my Fighterstick and Pro Throttle. It did it just fine for a while, now I have to switch modes on both peripherals.

CB
_________________________
"Jesus loves the little children of the world...but He sure is sick of the adults." - Brother Dave Gardner

www.sixmanfootball.com

Top
#3540115 - 03/17/12 07:16 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 11066
Loc: Elizabeth City NC
This may sound like a stupid question PFunk, but, I gatta ask, is your map downloaded and have you exited CM?
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar

Top
#3542015 - 03/20/12 11:52 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 13563
Loc: N. Central Texas
Yes, I have downloaded the map to the peripherals and gotten out of CM. I may try reinstalling it or something.
_________________________
"Jesus loves the little children of the world...but He sure is sick of the adults." - Brother Dave Gardner

www.sixmanfootball.com

Top
#3542498 - 03/21/12 04:48 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 11066
Loc: Elizabeth City NC
For what sim? Perhaps I can whip up a multiple mode .map and send it to you? Or, perhaps you could send me your .map? Include the .cms and .cmc if you do. PM inbound.


Edited by 531 Ghost (03/21/12 05:35 AM)
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar

Top
#3544623 - 03/24/12 08:19 PM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 13563
Loc: N. Central Texas
SF2.
_________________________
"Jesus loves the little children of the world...but He sure is sick of the adults." - Brother Dave Gardner

www.sixmanfootball.com

Top
#3544792 - 03/25/12 09:20 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 11066
Loc: Elizabeth City NC
Well, typically, I use a single mode and use SHFted press for AA and AG Normal = AA and SHFted = AG let me see what I can do to mess things up wink
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar

Top
#3548116 - 03/31/12 07:45 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 11066
Loc: Elizabeth City NC
Using the FS BTN 3 to control modes I'm having no issues switching modes for all three controllers FS+PT+PP It's a simple start of a .map, but you're welcome to it. PM me.
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar

Top
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:

Moderator:  RacerGT 
 
Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ
.
Social


Recent Topics
French Foreign Legion Parachute commandoes (with english subtitles)
by kaa
Yesterday at 06:09 PM
Pics of hospital's AquaDam
by MarkG
Yesterday at 04:43 PM
Drag Race: Alfa Romeo 4C v Tesla ... :)
by RedToo
Yesterday at 12:59 PM
Waterloo - The film
by PanzerMeyer
Yesterday at 12:17 PM
Female Dentist
by Bill_Grant
Yesterday at 10:19 AM
How many of you have a septic tank?
by MarkG
08/25/16 05:31 PM
How is THIS a New Idea?
by F4UDash4
08/25/16 03:13 PM
The Colonel's Secret Recipe Revealed?
by F4UDash4
08/25/16 02:58 PM
Just had a "Senior" moment.....
by Stewie
08/25/16 06:26 AM
Working at Cyberdyne....
by Dart
08/25/16 12:46 AM
 

Forum Use Agreement | Privacy Statement
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.