Forums » Technology » Flight Sim Controllers » Control Manager (CH Products) » Mode Switch Only Working on One Peripheral Active Topics You are not logged in. [Log In] [Register User]
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:
#3532236 - 03/04/12 06:12 PM Mode Switch Only Working on One Peripheral
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 12847
Loc: N. Central Texas
My mode switch suddenly stopped switching the modes for both my Fighterstick and Pro Throttle. It did it just fine for a while, now I have to switch modes on both peripherals.

CB
_________________________
Welcome to the America of 2014: where pot is legal and light bulbs aren't.

www.sixmanfootball.com

Top
#3540115 - 03/17/12 07:16 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 10840
Loc: Elizabeth City NC
This may sound like a stupid question PFunk, but, I gatta ask, is your map downloaded and have you exited CM?
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar
Current System Specs

Top
#3542015 - 03/20/12 11:52 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 12847
Loc: N. Central Texas
Yes, I have downloaded the map to the peripherals and gotten out of CM. I may try reinstalling it or something.
_________________________
Welcome to the America of 2014: where pot is legal and light bulbs aren't.

www.sixmanfootball.com

Top
#3542498 - 03/21/12 04:48 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 10840
Loc: Elizabeth City NC
For what sim? Perhaps I can whip up a multiple mode .map and send it to you? Or, perhaps you could send me your .map? Include the .cms and .cmc if you do. PM inbound.


Edited by 531 Ghost (03/21/12 05:35 AM)
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar
Current System Specs

Top
#3544623 - 03/24/12 08:19 PM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
PFunk Offline
SimHQ Redneck
Veteran

Registered: 07/03/03
Posts: 12847
Loc: N. Central Texas
SF2.
_________________________
Welcome to the America of 2014: where pot is legal and light bulbs aren't.

www.sixmanfootball.com

Top
#3544792 - 03/25/12 09:20 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 10840
Loc: Elizabeth City NC
Well, typically, I use a single mode and use SHFted press for AA and AG Normal = AA and SHFted = AG let me see what I can do to mess things up wink
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar
Current System Specs

Top
#3548116 - 03/31/12 07:45 AM Re: Mode Switch Only Working on One Peripheral [Re: PFunk]
531 Ghost Offline
USMC
Veteran

Registered: 09/17/02
Posts: 10840
Loc: Elizabeth City NC
Using the FS BTN 3 to control modes I'm having no issues switching modes for all three controllers FS+PT+PP It's a simple start of a .map, but you're welcome to it. PM me.
_________________________
Originally Posted By: Abraham Lincoln
America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves.


For your CH Products programming needs, come on over to: The CH-Hangar
Current System Specs

Top
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:

Moderator:  RacerGT 
 
Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Duke Nukem 3D: Atomic Edition at GOG for $2.39
by MarkG
Yesterday at 11:50 PM
Back Pain
by Linebacker
Yesterday at 11:14 PM
Flanders In Flames Online War (North America)
by JG1Klaiber
Yesterday at 10:06 PM
DCS MiG-21 BIS new screenies
by IIN8II
Yesterday at 10:06 PM
A330 Payware?
by DetCord
Yesterday at 09:32 PM
What are all of the ways to see the speed limit?
by letterboy1
Yesterday at 08:24 PM
Can this be played without complex engine management??
by Airdrop01
Yesterday at 06:38 PM
I have lots of jokes about unemployed people!
by JoeyJoJo
Yesterday at 05:10 PM
I love the multiplayer re-spawn in EAW
by MrJelly
Yesterday at 05:09 PM
Serious Sunday 7/27/2014
by saghen
Yesterday at 03:10 PM
 

Forum Use Agreement | Privacy Statement
Copyright 1997-2014, SimHQ Inc. All Rights Reserved.