Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
Page 1 of 4 1 2 3 4
#3486332 - 01/03/12 04:29 AM Flexman's blog has been updated  
Joined: Oct 1999
Posts: 9,947
Dervish Offline
Hotshot
Dervish  Offline
Hotshot

Joined: Oct 1999
Posts: 9,947
good news, yes?


FTX Global
Inline advert (4th to 5th topic)

#3486957 - 01/03/12 11:12 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: May 2006
Posts: 1,475
strykerpsg Offline
Member
strykerpsg  Offline
Member

Joined: May 2006
Posts: 1,475
Land of the Morning Calm
Thought you at least had the updated blog entry.....


Laptop:
Alienware M17 R3
i7-6820MQ
32 GB DDR3 1600Mhz memory, Win10 Pro 64 bit, DX11,
24GB GTX 980M video
Alienware Graphics Amplifier w GTX 1080 Strix Edition 8GB
A-10 Warthog HOTAS Joystick w/ Pedals
#3487119 - 01/04/12 05:31 AM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Oct 1999
Posts: 9,947
Dervish Offline
Hotshot
Dervish  Offline
Hotshot

Joined: Oct 1999
Posts: 9,947


FTX Global
#3488753 - 01/06/12 01:42 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Flexman Offline
Member
Flexman  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Leeds, England
As it turned out not much to say over the Christmas period, I decided in the light of stuff going on and having to spend time away from home there wasn't much point in working so I took it as holiday and relaxed.

Things are moving forward again.

Nice to start getting some of the infrastructure sorted out. New gun audio too. Speaking of which, anyone else watching Sons of Guns?


Richard - You Have Control
Tricubic Studios Ltd. (dev blog)
#3488867 - 01/06/12 04:42 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Dec 2009
Posts: 474
AndyB Offline
Member
AndyB  Offline
Member

Joined: Dec 2009
Posts: 474
Ayrshire, Scotland
Hi Flexman,

Happy New Year to you, the team, and all your families (including AD's cats...)

Yeah! I've been watching it since it started. As an ex-engineer I love all the work they do on the weapons.

All mad as as a mad thing in Madville on Madday though......

Cheers,

AndyB


Andy's simpit: http://www.simpit.me.uk
#3491152 - 01/10/12 01:46 AM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Jan 2005
Posts: 15,827
Mace71 Offline
Dread pirate Mace
Mace71  Offline
Dread pirate Mace
Veteran

Joined: Jan 2005
Posts: 15,827
Darlington, UK.
Flexman, I am throwing money at your site but nothing happens, what gives?!

biggrin


Antec 902 | Intel i7 920 2.66Ghz OC'd to 3.40GHz | MSI GeForce GTX 660 Black Knight 2048MB GDDR5 | Corsair 6GB DDR3 | Coolermaster V8 CPU Cooler | W7 64

"There is only one way to avoid criticism: do nothing, say nothing and be nothing." Aristotle
#3491309 - 01/10/12 10:23 AM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Flexman Offline
Member
Flexman  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Leeds, England
Working on the distribution stuff, Eurogamer preview in the works AND taxes to do. I hate the business stuff, who doesn't?


Richard - You Have Control
Tricubic Studios Ltd. (dev blog)
#3491780 - 01/10/12 09:20 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Jul 2006
Posts: 242
AlphaOneSix Offline
Member
AlphaOneSix  Offline
Member

Joined: Jul 2006
Posts: 242
Florida, US
Hey Flex!

I just saw the video from a few months ago (Combat-Helo Prologue (wip)) on YouTube and I was delighted to see the shout-out to the 404th KamiKali during the unit selection screen! I was in the 404th with you back in the LB2 days and I used to go by Ghostrider16 but there are too many Ghostriders around these days so I switched to AlphaOneSix a few years ago. I must say I am looking forward (understatement) to the release of this product and so far it looks just ridiculously awesome. Keep up the good work, and I hope I can throw money at you and your project in the near future!

AlphaOneSix nee Ghostrider16 aka Darrell S.

#3492460 - 01/11/12 06:38 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Flexman Offline
Member
Flexman  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Leeds, England
Awesome. Some of the chaps who used to log flight time for the old 404th are still active and I get the occasional surprise email. I remember most of the names as I had to log them by hand, this was before we had backend databases and dynamic web pages. Anyway glad you caught that smile We got a couple of other virtual squads in there as well as active units.


Richard - You Have Control
Tricubic Studios Ltd. (dev blog)
#3499069 - 01/20/12 10:31 AM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Sep 2006
Posts: 1,113
EagleEye[GER] Offline
Member
EagleEye[GER]  Offline
Member

Joined: Sep 2006
Posts: 1,113
Germany


SYS: Inteli7-4790K @4GHz|GA-Z97X-SLI|16GB RAM|PALIT GTX970|Win764bitHome|TrackIR5|TM Warthog/Saitek Pro Pedals
#3499136 - 01/20/12 01:30 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: EagleEye[GER]]  
Joined: Sep 2007
Posts: 110
HStar Offline
Member
HStar  Offline
Member

Joined: Sep 2007
Posts: 110
Originally Posted By: EagleEye[GER
]New Blog Update ! thumbsup


I'm a bit confused about what I read in the blog. Can the program be installed on a machine without internet connection provided that I have a pilot ID (i.e. copy setup.exe to machine x run, use ID an play)? Also I don't get the 'MMO' term in the context of this sim. Is it going to be a MMO of some kind?

#3499619 - 01/20/12 08:54 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: HStar]  
Joined: Jan 2005
Posts: 15,827
Mace71 Offline
Dread pirate Mace
Mace71  Offline
Dread pirate Mace
Veteran

Joined: Jan 2005
Posts: 15,827
Darlington, UK.
Originally Posted By: tomagabriel
Originally Posted By: EagleEye[GER
]New Blog Update ! thumbsup


I'm a bit confused about what I read in the blog. Can the program be installed on a machine without internet connection provided that I have a pilot ID (i.e. copy setup.exe to machine x run, use ID an play)? Also I don't get the 'MMO' term in the context of this sim. Is it going to be a MMO of some kind?


Quote:
Josh at Leadwerks gave me a leg-up on how to put an MMO style launcher together


That doesn't say it's going to be an MMO, only that the games launcher window will appear on your desktop with options to play etc.


Antec 902 | Intel i7 920 2.66Ghz OC'd to 3.40GHz | MSI GeForce GTX 660 Black Knight 2048MB GDDR5 | Corsair 6GB DDR3 | Coolermaster V8 CPU Cooler | W7 64

"There is only one way to avoid criticism: do nothing, say nothing and be nothing." Aristotle
#3510070 - 02/03/12 09:26 AM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Flexman Offline
Member
Flexman  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Leeds, England
I used the acronym "MMO" as that's the context most people are exposed to such launchers.

You run a small .EXE which checks your local files and downloads as necessary. If you have everything installed (or on a DVD) it serves as an update checker. If you check the 'offline' mode box then it just displays version, any notes and a run game button.

It was supposed to be a simple one size fits all solution.


Richard - You Have Control
Tricubic Studios Ltd. (dev blog)
#3510080 - 02/03/12 09:59 AM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Sep 2006
Posts: 1,113
EagleEye[GER] Offline
Member
EagleEye[GER]  Offline
Member

Joined: Sep 2006
Posts: 1,113
Germany
All fine Flex, progress as expected? wave


SYS: Inteli7-4790K @4GHz|GA-Z97X-SLI|16GB RAM|PALIT GTX970|Win764bitHome|TrackIR5|TM Warthog/Saitek Pro Pedals
#3510395 - 02/03/12 05:38 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Flexman Offline
Member
Flexman  Offline
Member

Joined: Oct 1999
Posts: 1,268
Leeds, England
Yup. There's a call for engine bugs and there's still a doozy but what I've decided to do is forget about it being fixed at the engine level and write around it.


Richard - You Have Control
Tricubic Studios Ltd. (dev blog)
#3511224 - 02/04/12 07:15 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Feb 2006
Posts: 1,411
Wedge Offline
Member
Wedge  Offline
Member

Joined: Feb 2006
Posts: 1,411
Will I be able to use my racing pedals as rudder pedals for this sim like with Falcon 4.0 BMS?

#3516854 - 02/12/12 08:06 AM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Flexman]  
Joined: Jan 2009
Posts: 24
gO_oSe Offline
Junior Member
gO_oSe  Offline
Junior Member

Joined: Jan 2009
Posts: 24
Originally Posted By: Flexman
Working on the distribution stuff, Eurogamer preview in the works AND taxes to do. I hate the business stuff, who doesn't?


Hello Flexman,

just a little word to ask you the statute of the Eurogamer preview ?

What about your bollocks, all are ok ? woot

All my respect for your wife and best wishes and money for CH.

#3518366 - 02/14/12 02:07 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Dervish]  
Joined: Aug 2011
Posts: 75
oscarklein Offline
Junior Member
oscarklein  Offline
Junior Member

Joined: Aug 2011
Posts: 75
This thread might at least be called , flexmans blog has yet to be updated

#3519466 - 02/15/12 11:08 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: oscarklein]  
Joined: Aug 2010
Posts: 73
Recklezz Offline
Junior Member
Recklezz  Offline
Junior Member

Joined: Aug 2010
Posts: 73
wherever I might be that day
For crying out loud Oscar, STFU...
As I believe you're Dutch:

Spreken is zilver, zwijgen is guod!

Originally Posted By: oscarklein
This thread might at least be called , flexmans blog has yet to be updated



Last edited by Recklezz; 02/15/12 11:10 PM. Reason: Spelling, but why can't i spell G O U D the way it should be?:P is being changed automatically to guod...do you have anything to do with that Guod? ;)
#3520040 - 02/16/12 07:45 PM Re: Flexman's blog has been updated [Re: Flexman]  
Joined: Nov 2001
Posts: 3,212
Avimimus Offline
Two-speed Five-Blade Fan
Avimimus  Offline
Two-speed Five-Blade Fan
Senior Member

Joined: Nov 2001
Posts: 3,212
Canada
Originally Posted By: Flexman
I used the acronym "MMO" as that's the context most people are exposed to such launchers.

You run a small .EXE which checks your local files and downloads as necessary. If you have everything installed (or on a DVD) it serves as an update checker. If you check the 'offline' mode box then it just displays version, any notes and a run game button.

It was supposed to be a simple one size fits all solution.



Oh no! evil, evil!

(sorry, I'm not up to a more sophisticated response today, I'm not a fan of automatic patching, but I'm glad you'll be shipping DVDs - I've always viewed them as a kind of receipt and I'm very glad that you guys are making progress towards release).

Page 1 of 4 1 2 3 4

Moderated by  RacerGT, Wklink 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Memoral day
by rwatson. 05/28/17 03:28 PM
RIP Gregg Allman
by JohnnyChemo. 05/27/17 08:06 PM
Wait...what?!
by Jayhawk. 05/27/17 03:08 PM
2 new world records at Valdez STOL Comp.
by JimK. 05/26/17 04:22 PM
Tom Cruise confirms Top Gun 2
by No Fear. 05/26/17 09:39 AM
AirBus E-Fan
by LB4LB. 05/25/17 05:59 PM
FROST for Fallout 4
by OldHat. 05/24/17 05:37 PM
Having a bad morning - Joke
by Bill_Grant. 05/24/17 05:02 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0