Forums » Air Combat & Civil Aviation » Falcon 4.0 » F4AF Skunkworks Active Topics You are not logged in. [Log In] [Register User]
Page 14 of 16 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 >
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:
#3186471 - 01/23/11 07:12 AM Re: F4AF Modification Available ***** [Re: Demonlord]
Dragonclaw Offline
Member

Registered: 10/11/08
Posts: 226
Loc: Denmark
Uhm??

Where is the download, can not find it.

Even tried to open my eyes but no luck.


Help please. screwy

Top
#3186483 - 01/23/11 07:38 AM Re: F4AF Modification Available [Re: Wombat1940]
Wombat1940 Offline
Member

Registered: 04/11/06
Posts: 272
Loc: Melbourne, Australia
Quote:
Originally Posted By: Demonlord
...
General Gameplay:
-More 'Realistic' viewing distance/draw distance of ground units.
-Naval forces are now more effective
-Trees are now hi-res.
-Explosions are now 2048 hi-res (resolution increased by x32)
-Dozens of new skins across the board (ACFT, Weapons, Canopy Ref.)
-Improved payload capabilities for all usable aircraft (Far too vast for details)
-Radar data has been tweaked for most common aircraft; Blue & Red common fighters [Thank you A.S. for the research]
-Completely revamped UI
-2D map now features campaign map from OF (Korea & Balkans only)
-Rebuilt TacRef to include unlisted munitions
-New soundpack built by Dutch.
-New custom UI music
-Tweaked AF shortcut parameters to include higher texture and object definitions
-100% HiTiles compatible
-Includes a custom BFops.cfg file (optional install)
-Includes 3 completely new and action packed Korea & Balkans Campaigns.
-Aeyes pit fix.
...
I was just hoping, following Demonlord "blank" post (reproduced above) he forgotten to tell us why he reproduced it. Hence the " wink "
I have edited to save any more confusion.


Edited by Wombat1940 (01/23/11 07:42 AM)
_________________________
Gigabyte Ultra Durable 3 GA-EX58-UD4P motherboard, Intel i7 920 2.66Ghz/8Gb RAM chip set (only 3.5Gb available with XP & 32bit system), NVIDIA GeForce GTX275 video card, Realtek ALC850 sound circuitry, OS XP Home SP3, Samsung 21"(4x3)Flat LCD, TM Cougar joystick, TrackIR 3Pro, Logitech G330 Headset, ConnectAccess621 ADSL2/2 Router.
XP Home SP3, Running Falcon 4AF, 1.013 Patch, High Tiles (winter).

Top
#3195615 - 02/01/11 02:28 PM Re: F4AF Modification Available [Re: Demonlord]
Demonlord Offline
Skunkworks Developer
Junior Member

Registered: 07/16/10
Posts: 27
Skunkworks 2 is now available.

Please see the official thread for details.

http://ukfalconeers.com/viewtopic.php?f=12&t=368

Demonlord.

Top
#3195677 - 02/01/11 03:26 PM Re: F4AF Modification Available [Re: Demonlord]
Reticuli Offline
Member

Registered: 06/12/05
Posts: 1938
Loc: Dayton, OH, USA
Any way to make this a zip download? Some smartphones won't download an exe, and that's the fastest connection I have access to.
_________________________
The term "necroposting" was invented by a person with no social memory beyond a year. People with a similar hangup are those o.k. with the internet being transient vapor.

http://www.openfuelstandard.org/2011/12/methanol-wins-open-wager.html

Saitek X65 and X52, Glide, Winx3D, and GlovePIE Profiles http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=reticuli&CatID=miscmisc

http://library.avsim.net/register.php

X52 + Silicone Grease = JOY stick

Top
#3195709 - 02/01/11 04:00 PM Re: F4AF Modification Available [Re: Demonlord]
Pilgrim Offline
Junior Member

Registered: 02/27/10
Posts: 79
Thanks Demonlord and the rest of the Skunkworks Team! Downloaded and installed with no problems.

One craniums up... it seems that there's a limit on the number of subfolders inside the install theater folder. If you get the intro and immediatly CTD, move one or more of the subfolders out of the theater folder and it should run fine. This is an LP thing, not a Skunkworks problem.

Top
#3198275 - 02/04/11 07:15 AM Re: F4AF Modification Available [Re: Demonlord]
Chrisreb Offline
Junior Member

Registered: 12/04/05
Posts: 28
Loc: Southampton UK
Installed and now as soon as intro screen done is crashes to desktop.

Can anyone reiterate the steps please as I cannot find a readme.

Running latest patch, Hi tiles and Aeyes pits on Win7 64bit

Post above mentions removing theatres. Not sure which folder is meant but tried by removing all other theatre folders from Theatres folder. Is that what poster meant or something else?


Edited by Chrisreb (02/04/11 07:26 AM)

Top
#3198298 - 02/04/11 08:12 AM Re: F4AF Modification Available [Re: Demonlord]
Chrisreb Offline
Junior Member

Registered: 12/04/05
Posts: 28
Loc: Southampton UK
Oh great

Just switched my original folder back and that does the same now. Worked fine a couple of days ago.

Top
#3198558 - 02/04/11 12:24 PM Re: F4AF Modification Available [Re: Demonlord]
Chrisreb Offline
Junior Member

Registered: 12/04/05
Posts: 28
Loc: Southampton UK
Ok

Re installed Falcon from a backup and re installed Skunkworks. Now goes into UI OK (phew) Entered campaign ok so later will try to fly.

Fingers crossed

Later.... great news starting all over I have now been able to play one of the new campaign missions. Just getting used to new sounds and performance etc.


Brilliant work guys - brings new freshness to this game.

Assume as campaign progresses more squadrons come on line. Question - is there any way to choose paintschemes for aircraft being flown?

Thanks for all your hard work


Edited by Chrisreb (02/04/11 05:18 PM)

Top
#3198949 - 02/04/11 06:11 PM Re: F4AF Modification Available [Re: Chrisreb]
Pilgrim Offline
Junior Member

Registered: 02/27/10
Posts: 79
Originally Posted By: Chrisreb
Post above mentions removing theatres. Not sure which folder is meant but tried by removing all other theatre folders from Theatres folder. Is that what poster meant or something else?


Yeah. In my install (and this was the case on two different machines) if there are more than five third party theaters in the theaters folder, AF won't start. What I did was install as many third party theaters as I wanted and then move the folders somewhere outside of the Battlefield Operations folder so there is a max of five in the C:\Program Files\Lead Persuit\Battlefield Operations\Theaters folder. You can then swap the theater folders a needed when you want to run a different one.

Top
#3198960 - 02/04/11 06:19 PM Re: F4AF Modification Available [Re: Pilgrim]
BirdDogICT Offline
Member

Registered: 01/06/08
Posts: 241
I also had a porked install, with ghost Aeyes pits in the new campaigns.

But I was able to easily fix the problem. I had F4AF installed in the default "C:\Program Files(x86)\Lead Pursuit\" directory in Windows 7 64 bit, so I uninstalled F4AF and re-installed in "C:\Lead Pursuit\Battlefield Operations". I then patched to 1.0.13, installed HiTiles, installed all three Aeyes pits, started F4AF and setup graphics, controllers, etc, and closed F4AF. I then installed the Skunkworks v2 mod, restarted F4AF, and everything worked perfectly.

Hope this helps...your mileage may vary.
_________________________
There are no accidents and no fatal flaws in the machines; there are only pilots with the wrong stuff.

Tom Wolfe, The Right Stuff,1979.

Top
Page 14 of 16 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 >
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:

Moderator:  EinsteinEP, RacerGT 
 
Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ
.
Social


Recent Topics
BBI-32 Button Box card question
by jenrick
Yesterday at 10:44 PM
Its a good night
by Sim
Yesterday at 09:29 PM
Wanted Logitech Momo - UK
by Paradaz
Yesterday at 05:51 PM
Squadrons moving to BOS?
by metalnwood
Yesterday at 05:14 PM
WTB/T Track IR, Pedals, Saitek X-55 or CH Fighterstick+Throttl
e

by redpiano
Yesterday at 04:27 PM
Opinions, please..
by Fungezap
Yesterday at 04:07 PM
Doorkickers, what it is in pics...
by Magnum
Yesterday at 11:40 AM
What are your EWS programs?
by Comet
Yesterday at 09:34 AM
Wonders of the World discovered through the Airplane
by DrZebra
Yesterday at 09:04 AM
Joystick / flight behaviour F15C in DCS World
by evoblade
Yesterday at 08:38 AM
 

Forum Use Agreement | Privacy Statement
Copyright 1997-2014, SimHQ Inc. All Rights Reserved.