Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Hop To
#3192902 - 01/30/11 03:28 AM Does this game run on windows 7 64bit?  
Joined: Oct 2010
Posts: 129
coreyhkh Offline
Member
coreyhkh  Offline
Member

Joined: Oct 2010
Posts: 129
I just got the game and I updated it to 2011 and all it does is crash.

Inline advert (2nd and 3rd post)

#3193029 - 01/30/11 07:16 AM Re: Does this game run on windows 7 64bit? [Re: coreyhkh]  
Joined: Aug 2002
Posts: 4,010
PV1 Offline
sometime mudslinger
PV1  Offline
sometime mudslinger
Senior Member

Joined: Aug 2002
Posts: 4,010
Ladner, Wet Coast, Canada
I'm running fine on W7-64. It will crash if you ignore the warning and don't install the latest version (2010) of DX9.0c, or if you try to make it work with an integrated Intel motherboard graphics chipset rather than an ATI or nVidia vidcard, or if you ignore the warning in the v2.11 release post and try to run it with a 256MB or less vidRAM card without setting LANDSCAPE_TEXTURE_SIZE = 1024 in bdg.txt. It will also crash if you set it for XP-compatibility instead of running straight up in W7. Get all that right, and it should run with no problems at all.

#3193342 - 01/30/11 06:32 PM Re: Does this game run on windows 7 64bit? [Re: coreyhkh]  
Joined: Oct 2010
Posts: 129
coreyhkh Offline
Member
coreyhkh  Offline
Member

Joined: Oct 2010
Posts: 129
Ok thanks I will keep playing around with it.

I have a pretty high end system
I7 @3.8GHZ
8GB Ram
5850 - 1gb

I don't have to install the patches in steps do I just updated to 2.11 after I installed it.

I also have the newest direct X

#3193364 - 01/30/11 06:45 PM Re: Does this game run on windows 7 64bit? [Re: coreyhkh]  
Joined: Oct 2010
Posts: 129
coreyhkh Offline
Member
coreyhkh  Offline
Member

Joined: Oct 2010
Posts: 129
I Got it working it turns out this game does no like dual monitors I turned the one off and the game runs good.

#3193518 - 01/30/11 09:41 PM Re: Does this game run on windows 7 64bit? [Re: coreyhkh]  
Joined: Jan 2003
Posts: 1,979
Buddye1 Offline
Member
Buddye1  Offline
Member

Joined: Jan 2003
Posts: 1,979
South East,Texas,USA
We have never tested or have we worked on Dual Monitors. Sorry.

Maybe someday.........


Intel I7 920 processor (2.66GHz, 8MB cache), 6GB DDR3 Triple Channel @1333MHz, 1.8GB NVIDIA GeForce GTX 295, Sound Blaster X-Fi PCI Sound Card, Windows 7 Home Premium 64 Bit , CH Fighter Stick & Pedals ,TrackIR4 Pro thanks to BobII crew.

Moderated by  RacerGT 

Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ

If you shop on Amazon use this Amazon link to support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Upcoming Spitfire Documentary
by F4UDash4. 07/20/17 09:56 PM
Chester Bennington, RIP
by Chaz. 07/20/17 09:09 PM
Someone was watching too much Breaking Bad
by Top Gun. 07/20/17 03:01 PM
Joke, IS fighter..
by Catfish. 07/20/17 01:37 PM
RIP Red West
by F4UDash4. 07/20/17 04:31 AM
The Flight that killed the DC-10
by JimK. 07/20/17 02:48 AM
Back home with a snoot full.
by oldgrognard. 07/19/17 09:50 PM
Do you have a first aid or medical kit? What's in it?
by VF9_Longbow. 07/19/17 05:26 PM
Copyright 1997-2016, SimHQ Inc. All Rights Reserved.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0