Forums » Technology » Flight Sim Controllers » T.A.R.G.E.T. (Thrustmaster) » Create profile in gui then edit script - question Active Topics You are not logged in. [Log In] [Register User]
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:
#3169557 - 01/01/11 11:29 AM Create profile in gui then edit script - question
Hrvoje Offline
Junior Member

Registered: 05/17/05
Posts: 80
When one creates profile in GUI, profile script part automatically goes to c/users/username/appdata/roaming/thrustmaster/target folder and it gets saved as profilename.tmc file.

Is it possible to create profile in gui, then click on view script, add for example tempo key, then save it so it stays in GUI profile
MapKey(&Joystick, TG1, TEMPO('x', 'y')); //short press X, long press Y ---> this is line I added in script window in GUI

I tried it, but added line always gets deleted from srcipt file (located in c/users/username/appdata/roaming/thrustmaster/target folder) --- > everytime i load profile in gui it gets deleted for some reason.

I also tried editing script file when GUI isnt started, but when i start gui new line gets deleted


Edited by Hrvoje (01/01/11 11:42 AM)

Top
#3169966 - 01/02/11 04:47 AM Re: Create profile in gui then edit script - question [Re: Hrvoje]
hsth Offline
Junior Member

Registered: 11/12/10
Posts: 37
Hi,

I think that what you're looking for is one of the things that is on my wish-list for TARGET. To be able to reverse a tmc file (=script file) into a fcf file (=GUI profile file).
Unfortunately that's impossible at the moment, if it will come ever at all Smile2

Top
#3173022 - 01/06/11 10:56 AM Re: Create profile in gui then edit script - question [Re: Hrvoje]
Joe Offline
Veteran

Registered: 04/05/02
Posts: 17733
Loc: Bridgewater, NJ
Originally Posted By: Hrvoje
I tried it, but added line always gets deleted from srcipt file (located in c/users/username/appdata/roaming/thrustmaster/target folder) --- > everytime i load profile in gui it gets deleted for some reason.
The reason is that the GUI doesn't support these functions. If you want to keep them and use them you need to move to script and stay there.

If you'd like to use the GUI to start a file, it's best to do all of your simple programming there, then convert it to a script file and continue to elaborate.

Top
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:

Moderator:  RacerGT 
 
Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ
.
Social


Recent Topics
now that was awesome... FA-18 makes emergency landing...
by Magnum
Today at 04:20 PM
The Walk
by Vertigo1
Yesterday at 11:14 PM
Miniature Guns that Actually Shoot ( Vickers Tactical)
by kail
Yesterday at 05:52 PM
Console war propaganda
by Desert Eagle
Yesterday at 04:54 PM
RIP Leonard Nimoy
by PanzerMeyer
Yesterday at 12:29 PM
RIP Spock, Leonard Nimoy
by JimK
Yesterday at 12:28 PM
What is the color of this dress?
by Desert Eagle
02/26/15 11:33 PM
The great vanishing of the male facial hair...
by Desert Eagle
02/26/15 10:55 PM
Ultimate simulation pits for sale.
by marko1231123
02/26/15 05:04 PM
MH370 Interesting Read.
by RedToo
02/26/15 02:13 PM
 

Forum Use Agreement | Privacy Statement
Copyright 1997-2014, SimHQ Inc. All Rights Reserved.