Forums » Technology » Flight Sim Controllers » T.A.R.G.E.T. (Thrustmaster) » Command line launch Active Topics You are not logged in. [Log In] [Register User]
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:
#3139579 - 11/17/10 09:15 PM Command line launch
Killjoy12 Offline
Member

Registered: 02/27/01
Posts: 106
Is there a way to launch a script file from the command line so that it loads and runs? The Script GUI doesn't have an easy way to automate the launch process with something like AutoIt or the the like.

Top
#4112787 - 04/28/15 08:59 AM Re: Command line launch [Re: Killjoy12]
Thermal Offline
Junior Member

Registered: 03/07/11
Posts: 7
~Thrustmaster\TARGET\x64\targetgui -r path\profile

targetgui -help

Top
Topic Options
Rate This Topic
Hop to:

Moderator:  RacerGT 
 
Quick Search
Recent Articles
Support SimHQ
.
Social


Recent Topics
Well damn..
by Stormtrooper
06:22 PM
Shuttleworth Collection
by KraziKanuK
04:37 PM
Happy 35th Birthday, Pac-Man!
by CG2015
02:34 PM
Rest in Peace Thunder Thumbs
by Bearcat99
11:20 AM
Lost all my saves for Witcher 2. WTH?
by bisher
11:15 AM
Home made Hoverboard sets record
by JimK
11:09 AM
Supergirl pilot already leaked
by Desert Eagle
08:59 AM
The Element of Surprise...
by 531 Ghost
08:55 AM
My F Gawd! What happened to Linda Evangelista?
by CG2015
09:36 PM
Neat little joke I heard Tom Hanks tell Steve Martin
by letterboy1
05:03 PM
 

Forum Use Agreement | Privacy Statement
Copyright 1997-2014, SimHQ Inc. All Rights Reserved.